Do it..

Låt inte tidigare misstag förvränga din framtidsvision. Fäst istället blicken på det goda som ligger framför dig.


//T.Johansson

Bara för att

Bara för att det var en jävligt rolig kväll!



Dom som minns den säger att detta oxå var en jävligt kul kväll, tvivlar jag inte på!



Dom här veckorna är alltid mysiga!



Något som vi båda lyckades med!



En tid som jag saknar



En toppen kväll helt utan tvekan



Bara för att vi dog av garv här Felicia



Bästa stället ever!



Bara för du är du



Helt klart seg och samtidigt jävlig rolig praktik



Ett halvt peppa kaks hus räknas väl



Helt klart att denna tjej lånade sin brors kläder ibland (A)



Till er alla på ett och annat sätt..





//T.Johansson




Hemma eller.. Hos Daniel!

Jag slutade jobba något tidigare idag så då åkte jag hem till Daniel och överaska honom med ostbågar och läsk (tjockis jag, jaa visst) :D.  Men jag har väl mest jobbat, träffat Simonsson, Felicia, min bror lite snabbt när vi hinner och nu Daniel så det känns bra (: .. Fick även lön idag, inte fel!! Imorgon blir det först jobba sen träffa Felicia behöver akut noppa mina ögonbryn ;).

Alltså jag har verkligen inget att berätta men jag hoppas lite på att det blir shoppa denna vecka men får se behöver verkligen rensa garderoben först haha.

GRATTIS SANDRA E 20ÅR!!! :D <3




// T.Johansson


Tänk om..

Helt ärligt tänk nu om det skulle hända mig något riktigt hemskt under natten eller dagen, då kommer alla läsa mitt blogg inlägg innan som jag skrev för några minuter sen.  Då kommer det stå i tidningen 19årig flicka skrev på sin blogg att hon skulle dränka sig och idag hittades hon *** i sitt badkar, fett hemskt! Då hade dom trot att det var med flit, knas!!!  Neej nu har jag nog fått flipp och borde sova, blev bara tvungen att skriva det!



//T.Johansson

Jag orkar inte

Alltså jag hatar mig själv och att jobba jag ska fan bli pensioner redan från början i mitt nästa liv, tro mig jag ska komma ihåg det!! Gah, det där Imri ni vet när jag stod i centrum och interjuva människor, jag har inte fått lön från dom detta är andra månaden!! Och jag ringde chefen direkt när jag såg det och den snubben han var självklart bortrest... Nu ska jag nog gå och dränka mig det hade kännts skönast så, och nästa gång jag vaknar upp blir jag en ny människa som är pensioner redan från början, UNDERBART!

Idag på resturangen var det kaos mycket att göra vilket var kul men ändå synd med tanke på att Simonsson kom och hälsa på men vi hann inte riktigt umgås eftersom jag bara sprang fram och tbx hela tiden. Men hon var så söt och hjälpte till och det var skit kul att hon hälsa på! :D <3. Får hoppas vi lyckas luncha ihop imorgon (på riktigt tihi).

Hoppas jag får lön från andra jobbet i helgen oxå annars går jag nog ner i jorden på riktigt.. Men men puss o kram!

//T.Johansson

Har inte något att skriva..

Jag har lite brådis tuben går 44 så ska gå hemifrån tio min innan.. Jaa ni gissa rätt jag ska jobba igan.. Jag har fan inget annat att skriva för det är typ det ända jag gör känns det som, men nu när man är ny så är det ju till mesta dels kul i början iaf så får man se det :).

Jag har underbara vänner ville bara säga de! <3
//T.Johansson

Lite snabb uppdatering

Mamma är hemma och mår bättre nu, hon hade tarm ficks infektion. Men nu är hon hemma och sjuk skriven medans moster är kvar på sjukan men hon hoppas på hem gång imorgon, så vi håller tummarna för de!
Jag har jobbat, fikat med Felicia, Blomman och Ebru mycket trevligt!! :) 
Suttit in pengar på banken och har även varit med pappa idag och jobbat lite efter det att vi försökte fixa med min mobil men det gick som vanligt åt helvete.. Imorgon blir det jobba 10.30 - 21.00 sen blir det nog bara hem och sova skulle jag chansa på. 

Det känns som att sommaren snart är slut också inte kul! 
Sov så gott!
// T.Johansson  



Det blir bra, snart!

Riktigt mycket kärlek till min mor som ligger på sjukhus och blir kvar över natten + en natt till säger läkarna. Du är super stark och klarar allt mamma! Synd bara att du och moster min inte hamnade på samma sjukhus så hade ni iaf haft sällskap av varandra i dom vita rummen. Men ni båda kommer klara er galant det är iaf en sak som är säker!


Snart är du sådär pigg igen! :D <3



//T.Johansson



Tack för igår storebror!

Igår på grönan var det helt underbart kul att umgås och bara vara med min älskade bror :). Först åkte vi till odenplan och käka lunch jag åt pasta carbonara och min bror någon annan pasta det var väldigt gott och trevligt sedan drog vi vidare mot grönalund och den där bussen 47 är ju helt sjuk varm alltså man svettas verkligen haha. Sen kom vi fram och köpte åkband och var inne på grönan vi åkte väl mest popexpressen, bergodahl banan, aladin mattan, extrem, radiobilarna och gick lustiga huset ;). Det var väldigt trevligt sen åkte vi hem käkade god middag och efterätt han öppnade paket och verkade nöjd med allt och hela dagen :) <3. På kvällen träffade jag Zäta och Felicia ett tag mycket trevligt!

Idag får vi väl se om jag försöker träffa Ebru nu efter jag städat o diskat osv sen blir det jobba 16-22 idag och kvällen är fortf oplanerad får se om det blir träffa Felicia eller hur de blir :).




//T.Johansson

Ja må han leva!

GRATTIS PÅ 23ÅRS DAGEN VÄRLDENS BÄSTA STOREBROR! :D <3
Massor med kärlek till dig och hoppas du får en toppen dag för nu ska du och jag åka till grönan om ca: 30min helt underbar! :D <3




// T.Johansson

Söndag

Igår firade vi Niklas lite hemma hos Micke det var trevligt, och jag hade bestämmt mig för att vara nykter och lyckades faktiskt helt o hållet! Vaknade upp imorse hos Daniel så vi låg och snacka ett tag sedan gick vi upp o käka frukost för att sedan åka till kista där jag shoppade lite. Jag köpte 2 par nya leggins ett par jeans leggins och ett par vanliga som jag ska börja ha på jobbet ist för att förstöra mina privata. Har iof redan haft sönder ett par haha. Sen köpte jag Dove cream, ett par örhängen som var hammare o ett par som var skruvar lite balla haha. Sedan vart det en present till min älskade bror och en lila skjort tunika till mig själv så det känns bra. Nu är det bara paraply och en kalender kvar som jag måste köpa. Vi bokade även bio biljetter så vi ska gå och se Beck - Levande begravd ikväll kl:20.30.

Imorgon blir det jobba igen för min del var ledig idag men ska jobba imorgon från 10.30 - 21.00 men det går nog bra. Imorgon har även jag o Daniel varit tillsammans i 11 månader, mys <3.
Jag hoppas på att få schema på mitt jobb imorgon chefen sa att vi skulle försöka fixa ett för två veckor fra iaf och det är bättre än inget! På torsdag har jag även tagit ledigt för att på grönalund med min käre bror och han fyller även år den dagen så på kvällen blir det väl käka middag och umgås, trevligt treligt! Det är nog det jag vet för denna vecka känns som det ska hända något i helgen men kommer inte på vad men hoppas det inte är något för ska försöka jobba hela helgen :).

//T.Johansson


-

Kärlek till Nathalie Simonsson <3


//T.Johansson

Jobb,jobb och åter igen jobb..

Idag har jag äntligen lyckats dammsuga mitt rum och har även precis bakat kladdkaka ärlitg talt så vart den inte så god men men det var roligt iaf. Nu ska jag röra mig mot restaurangen börjar kl:15.00 sen efter det så blir det förhoppningsvis träffa Simonsson! Imorgon ska jag försöka gå på banken sen jobba igen och lördag jobbar jag mellan 12-17 sen blir det fira Niklas på kvällen. Söndag helt ledigt gud sååååå skönt!! På söndag blir det även bio med Daniel om vi kommer på någon bra film vi vill se. Men men nu ska jag inte klaga allt för mycket det är ju roligt att jobba absolut men trött på att jobba kväll hela tiden och helg :/.. Men men :)..


Hoppas alla mår bra och njuter av sommaren!
//T.Johansson

Fint

Oron upphör då tron tar vid //T.Johansson

Dåligt uppdaterat

Jag ser att det var ett tag sen jag skrev, men det är för jag har träffat kompis och jobbat, gjort naglar , vari med Daniel även jobbat på hans bygge en dag. Jag hinner liksom inte alltid. Jag jobbar iaf som servitris i solna centrum och det är roligt och kul! Orkar inte berätta veckan som varit men en hel del har jag gjort iaf.

Nu är det Augusti vi får se vad denna månad har att erbjuda för något spännande! Ska väl fösöka börja övningsköra, fixa en grej på mobilen, fira Niklas, hitta på något roligt med min käre bror, köpa ny kalender, köpa nya leggins, rensa min garderob och umgås med mina underbara vänner och min bästa familj!




//T.Johansson

RSS 2.0