Bra start på dagen

Jag vaknde upp brevid älsklingen min så gick vi upp käka frukost umgicks lite sedan skulle han dra med sin pappa o fixa något med bilen. Jag dammsög rummet, duscha och skrubba lite sedan blev det ansikts mask och lite lotion osv och nu ska jag o pappa dra iväg lite och käka lunch och leta pulka :D!

//T.Johansson

Hmm

Gud vad sugen jag blev på pistagenötter
Får man unna sig sånt? Jag menar jag får ju lite jul ledigt om ca 2 timmar! :D
Fast hade jag jobbat imorgon så hade jag tyckt synd om mig själv så då hade jag handlat iaf, rolig man är! haha.




//T.Johansson


planer

Igår efter jobbet kom idiot och hämtade mig så åkte vi till bromma blocks då Felicia var hos läkaren, vi shoppade lite jag köpte en skin jacka i "ljusbrun" färg, ett par mörkblå jeans leggins och en kjol som jag aldrig riktigt testa ordentligt men vi får hoppas den är nice. Ebru köpte skit fina skor, en skjorta och ett linne sen var vi nöjda och glada fast lite hungriga så vi ringde Felicia som varit hos läkaren och fråga om vi skulle käka ihop och så blev det. Så vi åkte till Max i solna och käkade och bara umgicks mycket tevligt! När jag kom hem strax efter 9 så vet jag inte vad jag gjorde tiden bara gick och sen var det dags att sova.. Idag efter jobbet så ska Daniel komma till mig så får se vad vi hittar på men imorgon blir det nog en tripp föbi kista för att byta en julklapp och på kvällen ska jag träffa Simonsson bla för att köpa middag till nyår då vi ska käka middag hemma hos mig, mysigt!


       Jag, Mira och Lisa på nyår 08/09 tror jag, slitet haha!






//T.Johanssson

Hon är framme

Igår fick vi sms av Blomman hon var framme i Chille och inte nog med det, hon skröt lite oxå!
Hahaha, helt rätt gjort av henne hon skrev att klockan bara var halv tolv på dagen och att det var super varmt så nu är man inte lite avis!
Hoppas du får en toppen bra resa så får vi ses så fort du kommer hem! <3



//T.Johansson


Utvecklings samtal på jobbet

Hahaha, jag dog av garv eller egentligen var jag fett nervös men det känndes lite som ett skämt men ändå allvar ;).. Min chef gick iväg till konferans rummet och bad oss komma in en och en haha alla dog men det gick bra vi får en chans till där vi måste börja sälja riktigt bra! Men allt löser sig säkert på ett eller annat sätt!


//T.Johansson


Tjugoåttonded december

Alltså jag var och skaffade nytt sl kort imorse eller fyllde på mitt iaf, det där är både dyrt o komplicerat haha. Jag gjorde säker fel hade nog tjänat på att göra annurlunda men nu vart det som det vart.. Jag fyllde på från första januari till sista mars för 1200kr. Men sen kom jag på att jag är ju borta två vekor i mars så jag förlorade ju på det men men jag orkade inte riktigt tänka.. Nu kan jag åka i 3 månader iaf och efter det så är det kört för då är jag 20år så då kommer det börja kosta skjortan! Kan inte ens åka på sommalovs kortet i sommar liksom haha.

Igår efter jobbet åkte jag hem käkade umgicks med päronen lite sedan började jag plocka lite i mitt rum tog hand om julkläder och testade saker jag fått osv. Men hann inte riktigt göra allt som var tänk då jag även tvättade min vinterjacka och hand tvättade mina tumvanatar som var riktigt smutsiga. Förde även över lite pengar till pappa men det var första gången så tror faktiskt inte riktigt att det gick rätt till så får se om han blir glad eller om jag blir fattig oh någon annan person som vi inte känner fick lite extra cash! Hahah. Efter det svängde jag förbi Felicia några timmar vi bara umgicks och snackade en massa, mysigt!

Idag efter jobbet skulle jag, Ebru och Felicia åka till bromma blocks då vi ville dit och kolla lite, men nu visar det sig att Felicia blivit sjuk och måste till läkaren men jag hoppas jag och idiot åker iaf. För jag måste byta storlek på en klänning jag fick i julklapp, den var lite stor tror jag att jag tycker så ska testa en mindre om de finns men är rädd att den kommer bli för tajt så det blir ett svårt val, me vi får se! (: Sen skulle det ju inte vara fel att hitta några nya snygga skor tihi.




Felicia, Jag, Ebru


// T.Johansson


Hatar rubrik! ;)

Idag började jag klockan 10 vilket var skönt men ändå jobbigt. Alltså jag slutar ju tidigare så det är super skönt men det hade inte varit fel att sova lite längre imorse tihi. Men nu sa min chef att vi kör 10-18 hela veckan alltså idag, imorgon och onsdag för på torsdag o fredag så är vi lediga, super skönt! :D.. Jag är tyvärr förkyld o hostig som alla andra men vi får hoppas det vänder så vi alla blir friska innan nyår! På tal om nyår så verkar det skit svårt ingen vet vad som händer eller vad man ska göra.. Men nu har jag, Simonsson, Felicia och Jennifer bestämmt att vi ska käka middag hemma hos mig iaf, så det ska bli riktigt mysigt sedan får vi se vad som händer, men det blir nog bra iaf!

Idag åker blomman utomlands jättelänge, kommer sakna dig!!
//T.Johansson

Dålig uppdatering

Har inte haft tid att blogga alls under jul ledigtheten men jag hade en väldigt lyckad jul det var mycket trevligt, bra paket och god mat helt enkelt! (: Hoppas alla ni andra har haft en mysig jul! Idag så har jag varit i sollentuna och julrea shoppat lite hittad lite smått o gott så det känns bra är ganska nöjd. Hade iof inte varit fel att hitta några snygga shorts/kjol eller så som jag kan ha till Thailand men jag får helt enkelt leta vidare!

Imorgon är det jobb igen som gäller så jag kommer säkert skriva mer o bättre då.
// T.Johansson

Julafton! :D

God jul på er alla fina människor! (: <3



//T.Johansson

Snart "jul ledigt" :)

Idag är det sista dagen på 4a dagar känns såååå skönt! Men på måndag när jag sitter på denna stol igen då är julen över helt sjukt vad fort allt går, men då mina kära vänner är det bara 6 månder kvar till midsommar! :D Så tiden går fortare än man tror, helt klart!

Idag jobbar jag 10-18 vilket är skönt skulle gärna jobba denna tid varje dag, men min chef säger nej :(.. Efter jobbet idag ska jag bege mig till kista för att handla dom sista julklapparna och även lite saker till mig själv, det vill säga om pengarna räcker, får ju inte lön förens imorgon.. Efter det tänkte jag åka hem till Daniel och käka (tjockis) men Daniels mamma har sagt att hon ska göra mackaronilåda så jag bara måste äta där eftersom att jag tycker det är så himla gott (: .. Sen ska vi nog kolla på filmen Inception, vart så taggad när alla på jobbet prata om den tihi.



Dit ska jag idag, lär ju vara värsta jul kaoset!

//T.Johansson


Jag vill.. men vilken färg?

Jag funderar på att färga håret men samtidigt inte.. Jag vill ha ljus brun färg så därför vill jag inte färga för har det nu men har sån himla utväxt fast tycker ibland att den passar in med resten av håret.. Hmm vad svårt val, för om jag ska färga borde jag klippa mig lite först bara topparna typ så krävs det bara en hårfärg sen inte 2 paket. Men jag vet inte vill ju att det blir solblekt när jag är i Thailand så därför vågar jag inte färga heller. Men hmm vilket delema, vad händer om jag gör ljusa slingor? Kommer det bli någon skillnad ens?! Försvinner det mesta av utväxten då? Hmm usch och fy nu får jag fundera..



Hmm, vi får se vad eller om det blir något? (:


//T.Johansson

bara för att det såg så mysigt ut







// T.Johansson


21 december

Inatt sov jag säkert bra men hade helt sjuka drömmar om mitt landställe och sen drömde jag om att jag fick massa kaniner, och då menar jag massa fick 7st. Sen vart dom dubbla antalet och jag ville inte ha dom egentligen men sen kunde jag ändå inte låta bli att ta hand om dom så jag köpa bur, mat, städa buren och grejer sen helt plötsligt var alla kaniner döda! Aja knas dröm, sen vaknade jag med värsta ont i vaderna då jag haft problem tidigare och det kom tydligen tbx så fort jag började träna igen tyvärr! Men det är bara strecha (stavning) så mycket jag bara kan så ska det nog gå iaf.. Snart julafton, inte långt kvar vad skönt. Idag ska jag nog försöka klä granen tror jag men det får vi se när jag kommer hem om det blir av tycker ju det är så tråkigt.. Imorgon måste jag köpa dom sista julklapparna har 3st kvar men hoppas jag hittar det jag tänkt mig.


Usch vilket tråkigt inlägg det blev nu! :P
//T.Johansson


konversation på jobbet

Jag sitter och smsar på mobilen,
En kille säger: Alltså vad ska du göra när den går sönder?
Jag: gråta mig till söms.
Killen: Du är bortskämd va?
Jag: neej verkligen inte, men jag skulle aldrig klara mig utan mobil så hade väl haft en snäll pappa.
Killen: Vad jobbar han med?
Jag: Han är egen företagare, vaddå?
Killen: men det förstod jag ju redan, menar vad äger han?
Jag: hur kunde du förstå det?
Killen: bara man kollar på dig så ser man att pappa betalar.
Jag: Vaaa, nu vill inte jag prata mera med dig.

Sen går jag iväg! Hahah, jag kallar killen för killen då jag inte vet hans namn för han jobbar på en annan avdelning.

//T.Joahnsson


Helgen

Nu tänkte jag skriva lite om min helg, den har varit mycket trevlig! I fredags så var det julbord på jobbet vilket var trevligare än jag trott. Vi började med skumpa sedan blev det julbords middag och efter det lite lekar där mitt lag kom två då vi vann en biobiljett var så det var nice! Efter några timmar messar Daniel mig då han och Jimmy var ute och åkte bil så om jag ville ha skjus kunde dom hämta mig, så jag tackade ja och fick skjus. På vägen hem till Daniel så stannade vi till vid solvalla för grabbarna ville sladda lite vilket var ganska roligt måste jag medge. På lördagen hade jag gjort en liten överasknings grej för Daniel då han fyllde år, det var riktigt mysigt och han verkade gilla det! Sen kom vi hem till Daniel igen städa lite för sedan kom det gäster för att fira honom lite, mycket trevligt. Efter det käkade vi middag och åkte hem till Daniels ena moster som hade fixat överasknings fest till Daniels andra moster som också fyllde år men hon fyllde 25 så det var lite "äldre" folk där enligt mig, men det var väldigt trevligt där med iaf. Efter det skulle vi på garbo men kom inte in för Paulina var för ung så då försökte inte ens jag. Men jag Daniel och Paulina drog till stan för att gå vidare ut men vet ej fan vad som hände kändes som vi mest bara gick omkring i stan haha. Till slut åkte vi hem iaf så vart det fylle käk sedan sova. På morgonen vaknar vi av att Daniels andra små kusiner skriker så pass mycket att det till slut inte gick att somna om, men dom är riktigt söta tur för dom de haha annars vet ej fan.. Men vi lekte med dom några timmar sedan skulle iaf jag åka till kista och handla dom sista paketen men det slutar med att jag, Daniel och hans kusin decka i sängen några timmar så sen när jag vakanr upp igen var det försent då jag hade planer för kvällen. Men det var värt att få sova lite! Sedan fixade vi lite hemma hos Daniel innan det vart hemgång för min del, då kom Felicia förbi och skrev ut henne o idiots billjetter till London, hoppas ni har det bra tjejer! <3 Efter det gick jag upp till Emmz där vi käkade, fixa min blogg och kollade på OTH vilket var längesen och det var skit bra "nya" avsnitt (jag som ligger efter kanske haha). Sedan gick jag till Felicia där jag hängde resten av kvällen och nu har hon åkt och kommer hem sent på julafton :(.. Imorse testade jag min crosstrainer för första gången sen den köptes förra veckan, det var skit jobbigt fan vad otränad jag är!! Jaja man måste väl börja nån stans (: .. Nu är de rast på jobbet som gäller sedan 2 timmar och 30 min kvar och efter det bara 2 arbetsdagar kvar innan jul!



// T.Joahnssson

Tack Emmz! :D

Igår gjorde Emmz en ny design till min blogg den är riktigt snygg, I like!! Hoppas ni också tycker den är rikgit snygg för jag är super nöjd! Här är hennes blogg http://saralith.blogg.se/ om ni är snälla kanske hon hjälper er med ;).

//T.Johansson


Repeat på: hej jag har fuckar upp igen!

Jag sitter på jobbet och är inne på Simonssons blogg och kör samma låt hela tiden! Älskar petter och Septembers nya låt! Lööövlie! :D


//T.Johansson

December 17

Nu fungerar det som det ska på min data också äntligen! I onsdags så gjorde jag en liten inpuls grej jag har kollat på lite crosstrainers och så ringde jag på en i onsdags och den fanns kvar så efter jobbet åkte jag och köpt den med hjälp av Daniel och hans bil. Det var ett helvete måste jag säga eller det var inte enkelt att få in den där stora i bilen, men Daniel lyckades bra med det måste jag säga. Hem kom den ju och den verkar fungera fortfarande, har inte hunnit testa den ännu bara haha. Vi kom väl hem halv elva på kvällen så då testade jag den inte och på torsdags morgonen så gick jag upp klockan 8 för att tvätta håret och så sedan var det dags att dra då jag hade bokat tid för att gör naglar klockan 10 så det vart ingen träning då heller. Var iaf i solna centrum och gjorde naglar med lila glitter på, riktigt balla! Efter jobbet igår så åkt jag hem och fixa, packa trixa osv.. Efter det blev jag yr i huvudet och mådde dåligt så gick ut och la mig i soffan där mina päron satt och gav mig sällskap tills jag somnade. Vaknade sedan och gick in i mitt rum och sov där jag drömde helt sjuka drömmar. Sen ringde klockan 8:15 då gick jag upp gjorde mig klar och sedan begav jag mig till jobbet. Nu sitter jag här och har lunch om en timma sedan är det bara några timmar kvar och efter det är det julbord på jobbet som gäller, härligt!


Titta vilken sööööt!




//T.Johansson


blogg.se fuckar ur?

När jag sitter vid min data på jobbet så fungerar inte blogg.se så lånade kollegan Marias data nu och här verkar det funka. Hoppas verkligen att det bara är en tillfällig grej för jag har lite kul saker att berätta men kan inte sitta vid hennes data så får hoppas att jag kan blogga på om allt roligt imorgon!

Ps. Jag älskar att ha naglar bara så ni vet!
//T.Johansson

Skridskor

Idag på morgonen så var jag väldigt seg! Ville väl egentligen inte gå upp men sen när man väl kom upp så kändes det bra. Och eftersom Daniel messade mig igår och tyckte att jag skulle sova hos honom så jag kunde åka skridskor på morgonen med honom och 2 killar till så åkte jag till Daniel på kvällen. Det var faktiskt kul att åka skridskor idag då jag fått en klubba ju så jag fick också vara med och skjuta lite! :D Sen hur bra jag var det behöver ni inte riktigt veta tihi!
Nu är det iaf jobba jobba jobba som gäller för min del sen ikväll ska jag hem tvätt håret och fixa lite sen blir det sova då jag ska åka och göra naglar imorgon på morgonen, gilla!!! Hoppas det blir bra vet inte riktigt hur jag ska göra ännu men det märker jag imorgon tihi. Efter det är det jobba som gäller på kvällen kanske Felicia vill ses lite om hon skulle sluta tidigt vilket jag iof inte tror. Sedan fredag vilket innebär många saker: Snart helg, en vecka kvar till jul och julbord på jobbet, gilla! Lördag fyller min älskade pojkvän år så det är väl hans dag så han får bestämma vad vi ska hitta på och sen söndag så ska nog julshoppa det sista sedan träffa Felicia en sväng på kvällen innan hon åker till London.
Nu har jag berättat allt så nu kommer jag ju inte kunna blogga något mer intressant haha, men hoppas jag har något kul att berätta imorgon iaf, kanske om naglarna.


//T.Johansson

Jag vill..

.. Ha pengar och shoppa galet både till mig själv och julklappar till andra.. Usch vad det hade suttit bra med lite fina pengar på kortet.. Men men man kan ju inte alltid få det man vill.. (:

//T.Johansson


Ont i ryggen

Jag har ont i ena sidan av ryggen och det är konstigt försöker vekligen tänka varför jag har så ont men vet inte vad det kan bero på kanske skorna man går i som gör att man går snet och sedan får ont i ryggen. Hoppas iaf det försvinner snart! Igår tog jag det bara lugnt och fixade lite saker när jag kom hem. Idag får jag se vad som gäller men blir chill iaf..

//T.Johansson

Lucia

Idag är det lucia och jag hade så gärna velat gå och se ett gulligt litet lucia tåg med små barn som sjunger och är söta men så vart ikke fallet. Eller så hade det varit väldigt kul att gå och se ett riktigt Lucia tåg med massa ungdomar som står och sjunger, Fille vi skulle fan ha gått på ängskolans lucia tåg imorse ju! Men nu vart det inget alls för min del. Men hoppas ni andra såg ett gulligt eller vackert lucia tåg och kunde sjunga med lite i vissa sånger ;).



Nu är det bara 3 timmar kvar tills denna dag är över och då blir hem så får vi se vad jag hittar på!
//T.Johansson

Jag fastnade för denna

Det finns alltid lite ärlighet bakom ”jag skojar bara”.
Lite kunskap bakom ”jag vet inte”.
Lite känslor bakom ”jag bryr mig inte” och lite smärta bakom ”det är lugnt”.


(inte jag som skrivit utan har kopierat den av Ida, men gillade texten)
//T.Johnasson

Vilken helg!

Det är inte värsta grejen som hänt utan det är bara det att jag känner att det har varit en trevlig, kul och mysig helg! Har hunnit med ganska mycket och allt har bara varit enkelt och kul liksom. Men tyvärr så är jag ju lika dålig som vanligt på att ta bilder hade med mig kameran men lyckades aldrig komma ihåg att ta upp den för att ta bilder haha. 
Fredag:
efter jobbet så drog jag till solna C för att kolla lite innan jag skulle träffa tjejerna så då köpte jag en lite ball döskalle ring på gliter, gilla! Sedan tog jag bussen till sumpan träffade blomman så gick vi till Electra och tog en öl tills det att Ebru och Felicia dök upp då vart det middag med mycket snack. Efter någon timma begav vi oss därifrån fast vi viste inte alls vart vi skulle så det sluta med att vi gick av i fridhem och gick på viper haha, men måste säga att det är billig dricka och bra musik på dans golven. Så det enda negativa är väl att det typ inte är några äldre där det är väl mest 92or o 91or men vi hade kul iaf! Tack för en mysig kväll tjejer <3
Lördag: På morgonen så vart det bara att fixa sig och käka frukost för att sedan åka till Majen, hade bestämt att vi skulle ses vid tolv men jag och Daniel vart lite sena så vi kom väl vid halv 1 men det gjorde inget för då träffades vi och handla sen åkte vi hem till Majen där vi började att fixa degen för att sedan kunna baka lussebullar. Det var mycket trevligt att träffa henne och hennes Daniel igen det var ju så länge sen sist! Men vi bakade nog ända fram till 18:45 typ sen begav jag och Daniel oss hem så käkade vi sedan blev det lite ändrade planer så vi drog till Malin och bara umgicks och hade roligt med folket som var där.
Söndag: Vaknade upp hos Daniel lite försent kanske för sen fick jag stressa lite då jag skulle på släkt kalas då Olivia fyllde år. Vi käkade lite köttbullar typ sedan var det paket öppning och tårta sen satt vi bara där mätt och belåtna och snackade, mycket trevligt det med. Nu sitter jag här och får se vad denna kväll leder till men lite lugnt är ju aldrig fel det heller (: ..

Jag hallowen 2010


Här var det slitet party ;)


Me and Simonsson


Sommaren 07


Sista middagen med klassen 07




Ps. bilderna har inte något med helgen att göra hittade bara några bilder att lägga upp.
//T.Johansson


känner mig..

Dålig idag haha. Alltså jag är på knas humör så vi får se vart denna dag leder, men allt blir nog prima ballerina!


//T.Johansson


Fredag o helg!

Imorse när klockan ringde vart jag ledsen, var så trött och ville bara somna om men det var bara att gå upp för att duchsa, tvätta hår och fixa sen var klockan jättemycket så jag fick springa lite till tuben. Skönt att börja 10.00 och sedan sluta 18.00 på en fredag. Klockan 19.00 har vi bokat bord på electra i sumpan då ska jag, Felicia, Ebru och Blomman käka middag och umgås lite och tyvärr så blir det nog sista gången på länge då blomman ska åka utomlands i 2-3 månader, men shit så kul för henne! :D. Men känner att det kommer bli en mysig och bra kväll!
Imorgon så ska jag och Daniel åka hem til Majen där vi ska baka lusse bullar med henne och hennes Daniel ;). Det börjar bli lite som en tradition för mig att alltid komma dit och baka lussebullar strax innan jul, ska aldrig sluta med det! :D
Imorse så sa mamma även att jag skulle fira mitt kusin barn Olivia på söndag eller det hade varit kul om jag följde med, så ska nog göra det!


Hoppas alla får en mysig och bra helg
//T.Johansson

Spruta var det ja

Idag så åkte jag iväg och tog sprutan det gick bra sved lite faktiskt och är lite ömm nu men det käns ganska lugnt än så länge! Hoppas det inte blir värre för det hade varit skönt att slippa få ont, har hört att så många andra fått ont av dessa sprutor så jag hoppas jag slipper. Sedan ringde även min förra chef så jag pappa åkte till solna så fick jag lite pengar så kanske klarar av någon mer dag denna månad iaf (: .. Sen drog vi och käka lunch på kina i sumpan, mycket gott! Sedan fick jag skjus till jobbet och här sitter jag nu. Dagen känns seg men för eller senare är klockan 21.00 iaf och då får jag gå hem, sedan fredag och helg! :D



Jag förstår inte om jag sparar en bild och sen testar att lägga in den på bloggen så går det inte, men om jag har sparat en bild för typ 2 veckor sen då går den att slänga upp.. Knas!


//T.Johansson


Glömde säga! :D

Jag har bokat naglar jag ska göra naglar på torsdag den 16 dec, dumt kanske men ändå helt otroligt kul! Jag tycker det är så snyggt! tihi!

//T.Johansson

Det blir inte alltid som man tänkt sig ;)

Jag hade ju tänkt att jag skulle åka och ta spruta idag men njaa så vart det inte fastnade hemma i telen och lite andra ärenden, men det var bra saker som behövdes göra. Men imorgon blir det att åka till hammarby sjöstad för att ta twintrix spruta så jag kan åka till thailand utan att bli sjuk :D, eller iaf slippa vissa sjukdomar. Jag såg idag att jag tog första sprutan den 27/10 då nästa skulle tas efter en månad men det gör väl inget om man går lite över tiden.. eller? Äh jag hoppas det inte spelar allt för stor roll! 

Snart är klockan 16.00 då är det lunch klockan som ringer, jag hoppas på en bra dag idag med! (: 

Simma lugnt!
//T.Johansson 


Jag hatar att komma på rubrik (:

Igår målade jag mina naglar i en ganska snygg lila färg men det är så jävla svårt att måla vänster hand tycker jag, det är inte min starka sida direkt. Än så länge har dagen rullat på och allt känns bra! Jag var och simma imorse med Felicia det var väldigt skönt, sedan fick pappa skjusa mig till jobbet då jag segade lite hemma (A) tihi. Men nu har jag även käkat korv stroganoff på jobbet, riktigt gott. Jag vill ha min lön snart!! Vill veta vad den ligger på och hur allt ser ut liksom! Jag vill även göra något roligt idag! Hmm jag får se vad som sker när klockan är 21:00. Imorgon ska jag åka och ta spruta hade jag tänkt, så nu ska jag kolla när dom öppnar så vi inte åker till hammarby höjden i onödan imorgon.


//T.Johansson

Blablabla

20 min kvar och jag måste sälja 1 till, snälla!! Min mobil lever och jag med, så snart är jag hemma och ska nog se om jag hittar något snyggt nagelack att leka lite med då (:


//T.Johnasson

snälla bli 21:00!!

Helgen har varit lugn och trevlig, allt har rullat och varit bra! Jag har tyvärr ont i halsen idag vilket känns segt sen är det 3st sjuka på jobbet idag så det innebär att vi är 3pers kvar. Så någon sjukdom är det väl som går såhär års. Usch mitt batteri på mobil är lite knas också så jag hade typ 50% sen pratade jag med Simonsson i telen max 20min nu har jag bara 19% kvar.. Hmm.. Men äh det är inte som att det spelar så stor roll bara den inte dör innan jag hinner hem (alltså klockan 21:20) typ, hade varit skönt om den höll men det får vi väl se.

Jag har verkligen inget att berätta sen finns det ju inga bilder på denna data så kan typ inte ens slänga upp något. Mamma fick iaf biljett till melodifestivalen av mig och min bror i födelsedags pressent, hon blev riktigt glad!

Hoppas ni hade en mysig helg!
//T.Johansson

Grattis! <3


Grattis världens bästa mamma på födelsedagen! <3



//T.Johansson

´

Det är jobbig att ångra sig.. Men det kanske visar sig att jag gjort rätt väl i framtiden! Men när man sitter på jobbet och har sålt sämst av alla för dagen så känns det segt.. Men nu ska jag inte decka ihop!

Varför så konstig för..?

//T.Johansson

Helg!

Nu är det snart helg! Några timmar kvar men snart så är det helg! :D Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag men blir hem och käka sen får jag se men blir lugnt iaf då jag ska åka skridskor imorgon på morgonen är tanken.. Får se vilka vi blir, men hoppas det blir kul!

// T.Johansson

Dilemma 22

Jag vet inte riktigt hur jag ska göra.. Jag har funderat på att göra naglar till jul och nyår men nu äntligen sen i sommras har mina naglar växt ut igen så jag vet inte om jag vill förstöra dom igen.. Hmm, vad ska jag göra!!? För dom har ganska snygg längd nu men dom kan ju gå av osv.. Vet inte alls vad jag ska göra! Några tips? (:


//T.Johansson

jobbet igen

Nu är jag tbx på mitt jobb så nu sitter jag här och ringer folk igen, tyvärr är det fortf ganska segt.. Men men bara idag sen imorgon kvar efter det är det helg!! Imorgon fyller min underbara mor år men vi ska fira henne på lördag med först lite glögg i min brors lägenhet då min moster vill se den, efter det blir det hemgång till oss för att käka middag och efter det är jag äntligen fri igen! :D Får se vad jag hittar på imorgon efter jobbet (:

//T.Johansson

Dom få bilder som togs

La precis in bilderna från ullared på datan, det var 6st bilder endast! Riktigt dålig på det där med att ta kort, ska försöka skärpa mig! Tänkte lägga in dom 3st som inte är suddiga nu iaf.. :)



Micke och Ida


Jag och Daniel på restaurangen


Hotellrummet


Godnatt  sov så gott!
//T.Johansson



Dålig uppdatering av mig!

Men nu har jag gjort valet, jag bestämde mig för att för tillfället så betyder fritiden mest. Så då var det avklarat och fixat. Så nu gäller det att söka sig vidare, bort!

Igår var jag hemma och fixade lite saker på dagen sedan ringde Ebru och tyckte att vi skulle åka till bauhaus/Ikea så vi var där igår köpte lite jul saker och fika, mysigt! Sedan skjusade hon mig till Daniel efter några timmar så vi käkade middag kollade en film sedan kollade vi på bartenderskolan och sen var det sov dags. Fick även en choklad kalender av Daniels mor, tack så mycket! (:



Nu måste jag göra det jag är hemma för egentligt, puss hej!
//T.Johasson

RSS 2.0