Jag höll vad jag lova om bilder denna gång..

Idag vart det jobba sedan hemgång och har faktiskt lyckas damma i mitt rum och dammsugit rummet så det känns bra och fräscht! Lite senare så träffade jag Simonsson och vi satt bara nere på ängarna och snackade massa skit och hade jättemysigt! I like!! Sen vart det hem och käka och nu tänkte jag faktiskt försöka lägga upp lite bilder både här o på face för tjejerna från midsommar tjatar om att dom vill ha bilderna på face oxå.. men men :).. Jag börjar här!



Det vart en del packing för alla



Emma vart lite instängd :P



När vi skulle lämna fast mark för att ta färjan till tynningö



En glad Jonas



En Ida o en Micke :)



En osminkad Tone och en fixad Anna ;)




Två glada grabbar



Rädda för mygg grabbar? Och en lite osocial Tone ;)






Emma och Niklas



En Daniel (:



Smile!



En taggad Thomas



Syskon kärlek ser jag! Men nu får det räcka med bilder från torsdagen..



Sugan på frukost ser jag.



Vi hade iaf tur med vädret



Vi gjorde två kransar oxå!



Skål!



Utsikt från min o Daniels stuga, Fint!



När vi precis kom ner till midsommar stången.



Ego mee!



Söta!



Här har vi några som inte var lika söta kanske ;) haha.



Lite fotboll innan maten blev det oxå..



Dom tre muskitörerna eller vad det nu heter ;)



Mys på bryggan (:



Niklas och Jonas skulle bada oxå innan maten vilket dom var duktiga och gjorde!



Grabbarna myser..



Men jag trängde mig emmellan xD



Jaadu ;)



Senare på kvällen






Party grabbar!! :D



Party Thomas!



Neej men någon måste faktiskt byta tröja! ;)



Det började regna så vi fixa pressening som tack så vi fortf kunde sitta ute!



Där kom cindierella oxå..



Daniel skulle åka vekbord (stavning) i våtdräckt!



Snart ut, duktig var han oxå!



Ego mee igen!



Sen vart de knebord för honom oxå



:D



Jonas skulle åka ring eller vad det heter ;)



Sen vart det kubb



Vi vann.. NÄSTAN!! haha!



Vi målade mig med kol från grillen ;)..



Fin bild bara..



Thomas vart lite femenin ;)..



:)



Grabbarna glada! :D



Mysig sista kväll på berget :)

Detta får även vara sista bilden även fast det finns sjukt många bilder som jag missat men orkar inte mer ;). Men nu är det några bilder iaf!!

Jag mår bra och är lycklig, hoppas dom flesta oxå är det! :)

// T.Johansson

-Borta bra men hemma bäst-

Det har varit en toppen bra midsommar med massa skatt, folk, kort, sol, spel, alkohol, tältning, båt, bad och trevliga människor :). Jag har haft riktigt kul, tack alla! Kommer att lägga upp bilder sen men orkar inte nu, men ska försöka göra det snarast. Just nu pratar jag med Simonsson jättemysigt att prata lite igen! :) <3


Men nu ska jag göra mig klar för sängen ska upp och jobba imorgon igen sen på onsdag är sista dagen!! :D


//T.Johansson

Packa var det ja..

Som vanligt så ligger jag efter fast klockan är inte så värst mycket ännu faktiskt ;), tacka gud för det!!
Neej men igår var vi och handlade allt inför midsommar vi är 8 pers som skulle vara med och dela på maten det kostade typ inte mer än 1200kr så det känns som vi glömt lite väl mycket men det märker vi väl när man sitter där på tynningö haha! Men idag efter jobbet slutade väl vid halv ett så drog jag till Ica maxi skulle handla korv som dom inte hade igår och inte idag heller så det blev korvbröd och kakor sedan förbi kontoret lämna papper och lite sånt. Tog bussen till prisxtra där dem hade 6 korv paket kvar så jag tog alla haha. Sen hem käkade lite efter det rakade jag min brors hår, det blev fint. Igår bakade även han och jag buller det var skit kul och dom blev galet goda, bageri nästa ;) haha. Men tillbacka till idag, nu ska jag försöka börja packa sedan duscha och fixa sen bär det av mot Mickes landställe!



Detta var midsommar för kanske 5år sedan, inte så bra på matte men tror jag precis gick ut 7an ;).
Detta är alltså på mitt landställe och såhär kan det se ut när männen sätter upp midsommar stången..







Hoppas alla får en toppenbra midsommar!
Pusss!
// T.Johansson

Öppna men stängde direkt.

Jag tänkte precis börja rens i min garderob så jag öppna dörrarna men stängde igen lika fort kan jag ju berätta! Jag ba såg hur många timmars arbete jag hade framför mig. Så då tänkte jag att vad fan från och med nästa vecka är jag arbetslös, då kan jag börja rens.. För det lär ju hända.. haha.. Idag jobbade jag och köpte även en tröja på stadium turkos färgad men den var ball, jag gillar de. Jag har typ inte råd att jobba i centrum har köpt en klänning, ett linne, en grå typ tun jacka, en bh, ballerina och turkos tröjan. Hmm.. Efter jobber så vart det käka sen träffade jag fille vi gick ute i sommar kvällen lite, sen fika o snacka skit, mys <3. Imrogon blir det jobba sen träffa Simonsson ett litet tag hoppas jag! Onsdag jobba sedan handla mat till midsommar och noppa ögonbrynen. Torsdag kommer jag nog inte orka jobba så då blir det packa och fixa för att sedan dra till Mickes landställer över midsommar och komma hem på söndagen, det ska bli kul!

 

Jag älskar dig!




Hoppas alla får en bra vecka och en härlig midsommar!
//T.Johansson

ÅRE 07

Blir frisk nu så jag kan bråka med dig! :D <3


Från mobilen

Jag har typ inte tid längre jag är nog en ganska dålig bloggare haha. Jag har inte skrivit på några dagar men de vart iaf aldrig någon film i tisdags utan jag la upp alla bilder från studenten på face ist och det tar ju sin tid.. För mig iaf haha.. Sen tror jag det var onsdag då träffade jag Daniel i kista efter jobbet o vi fixa klockan jag fick av honom så nu sitter den bra. Torsdag var de bara upp o jobba sen hem åka och handla med mamma kom väl hem halv tio då behövde jag fixa lite arbete med jobbet det hade blivit lite miss grejer.. Fredagen var de jobb som gällde sen träffa Fille o Ebru för att mysa, svulla snacka skit och må bra. Lördag jobb igen ganska väldigt mycket trött på skiten nu men men bättre än inget. Efter det vart de hem kolla lite på det riktigt fina bröllopet, sedan kollade jag film med min bror som är hemma och är sjuk stackare <3. Vi såg shes the man skit kul haha. Sedan bestämde jag mig för att gå ut med felicia, tiffy + tjejerna det var mycket trevligt. Vi var på ace stället var kanske inte riktigt min grej men ändå. Åkte sedan till Daniel sov där upp imorse och iväg hem för att byta om sedan åka o jobb som barnvakt. Shit vilket tråkigt inlägg haha. Jag bloggar nu från mobilen och har precis slutat som barnvakt och på väg hem till micke för folk befinner sig för att vi ska diskuter midsommar, mysigt. Men jag ska försöka träffa bästaste simonsson någon dag i veckan och jobba. Hoppas alla mår bra o fortf vill läsa min blogg haha.

puss // T.johansson

Film?

Ska nog kolla Alvin och gänget, tycker det är en härlig film (:

// T.Johansson

Datumet stämmer inte på bilden

Mys bild från landet!

 

// T.Johansson


popcorn för glassen var slut :(.

Japp, glassen var slut o jag har inte ens hunnit äta någon ännu :(, haha då vart det popcorn ist. 
I fredags efter jobbet drog jag direkt till Alma på hennes mottagning där träffade jag även Blomman och lite annat kul folk. Det var trevligt vi käka lite, dracka vin och snacka skit, vart som vanligt lite för full och drog mig iväg mot Gabbis mottagning vid 22.00. Dit kom jag lite försent alla hade precis gått med Gabbi var kvar så vi städade lite, jag käka igen så snackade vi skit, mycket trevligt!  Sedan vart det en snabb väg förbi husby där jag träffa Daniel sedan åkte jag hem igen och sov för jag jag skulle upp o jobba igen på lördagen. Då vart det jobb och mådde riktigt illa hela tiden sedan vart det direkt hem till Daniel som gällde då hans syrra hade 18års "fest" det var även där mycket trevligt och god mat! På söndagen var jag äntligen lite ledig och tog det bara lugnt hela dagen, kollade även på kick ass den var konstig men ändå  lite kul. På kvällen efter att jag träffat min familj lite så gick jag hem till Simonsson där vi bara satt och snackade om allt mellan himel och jord, riktigt underbart. Vakande imorse av klockan då var det dax att gå och jobba igen, det gick helt okej idag så det var skönt. Efter det var första gången jag åkte hem till mig direkt efter jobbet, det har jag inte gjort en enda gång har alltid haft saker för mig, fast det är skönt det också.
När jag om hem så plockade jag och fixa i mitt rum, duscha och har suttit här ett tag o kollat bilder osv. Men nu vill mina päron kolla student bildert så ska låta dem få se sen blir det nog att sova.

Ha det bra!

// T.Johansson

:)

<3

Badat 8/6

Jag och Felicia hade det supermysigt på landet, tack för 2 underbara dagar!
På tisdag kväll blev vi tvungna att åka hem för Felicia hade planer på onsdagen och jag fick under tiden vi satt på landet ett samtal där dem undrade om jag kunde börja omgående med intervju bolaget ( ni vet från innebandy matcherna och så). Dom undrade om jag kunde börja jobba och intervju folk i solna C så jag började onsdag den 9/6 klockan 10-19 och det är så varje dag fram till söndag den 20/6. Så det blir några dagar till, kul men ändå lite jobbigt att stå upp och bara intervjua folk med samma fråger hela tiden. Men som jag alltid säger, det är pengar :).. Igår efter jobbet shoppade jag en sommar kläning och en tunn jacka, sen åkte jag till Daniel sedan hem på kvällen och då hade jag fått en canada goose väst :D (oäckta från Kina men den är skit snygg) sen var klockan för mycket så då vart det sova. Idag var det jobba som gällde sen åka och köpa present till Daniels lille syrra som fyller 18år nästa vecka, men har kalas på lördag. Imorgon blir det jobb sedan Almas mottagning. Lördag jobb sedan Daniels syrras 18års middag eller vad det är haha. Sen söndag jobba och komma hem och slänga mig i sängen och andas kanske haha.

Neej nu har jag saker att fixa, men juste jag och Felicia badade på landet oxå, skit kallt men måste göras liksom! :D
Ha det bra!
// T.Johansson

klockan tickar

Jag satte på datan för att jag ville höra lite musik medans jag packa men som vanligt så fastnar jag på bloggar ;).
Nu ska jag packa klart sen ska jag träffa Felicia om mindre än en timma så ska vi gå och handla käk som vi ska ha med oss sen kl: 11.43 går tuben. Nej nu blir det packa som gäller och ni andra får ha det toppen bra här hemma! Vi kommer hem på onsdag.



Packning (fast detta var när jag skulle på kryssning men ändå)




//T.Johansson

Borde sova..

Jag tog studenten i fredags och det var riktigt kul hela dagen vara bara så underbar och speciell man var med allt och alla det kändes så bra och tack så jättemycket alla som firade mig! <3

Var ju som sagt Champange frukost hos Kim, mycket trevligt sedan bar det av till skolan, där vi satt i den så kallade aulan en timma sen var det utspring där jag vart omkramade av min pappa, mamma, storebror, Simonsson, moster, hennes man och ena kusin det var riktigt kul! :D. Sen vart det flak vilket typ var helt sjukt kul och underbart! Tuben hem efter det, fan vad man lukta! haha. Duscha göra sig klar för att få gäster kl: 17.00 det var super trevligt med allt folk och jättegod mat måste jag säga mamma, tack! <3 Bra presenter fick jag också mycket nöjd! Efter det vart det "efter fest" hemma hos mig med släkt och kompisar och vid tolv typ drog vi till sumpan och drack öl, mysigt! Sen vart det hemgång då svängde jag och Daniel förbi i lokalen och fylle käka, skit gott haha! Sen vart det bara hem och somna skit trött var jag.  Toppen dag verkligen!!

Lördagen: Jag vaknade upp städade mitt rum lite och kolla alla paket och så igen sedan vart det att åka till stan och kolla på maraton och smaka på sthlm det var trevligt (: .. Efter det åkte jag hem till Simonsson där vi käkade middag och bara satt och snacka skit hela kvällen, super mysigt ! Tack för att du finns! <3

Söndag: Dammsög lägenheten sedan vart det ner på ängarna där var det massa folk och det var väldigt trevligt det med haha. Sen efter lite kladdkaka, skit snack, karusell och spel på lite saker så vart det hemgång och göra sig klar för att dra på Ebrus mottgning. Det var skit kul att äntligen få ha varit på en "turk" fest som man alltid hört snacka om, verkligen kul! Tur att man hade Fille och Blomman ibland när man dansa så man kunde garva lite med varandra för vi var lite sådär dåliga på alla danser haha!

Nu blir det sova och imorgon drar jag och Felicia till landet :).
Lägger upp några bilder från fredagen först:

Jag på morgonen


Några i klassen på väg till Kim



Grabbarna grus



Champange frukost



Sötaste (:



Vi tjejer i klassen



Oskar o Magnusson



Rickard o jag



Vi delar ut "klassens"



Så kunde resultatet bli



Hela klassen (:



Nu hoppar jag lite till mottgningen för dem andra bilderna fans inte på min kamera


nice guys



Gerej o Leffe



Lite släkt



Micke o Simonsson



Kusin barn



Simonsson o jag (:



Leta efter en sötare om du kan ;)



Dags för present öppning



Helt enkelt, tack för en toppen bra dag!


//T.Johansson

Imorgon smäller det..

.. Eller jag tror det? Fast smälla kanske inte är så bra det heller haha. Men imorgon tar jag iaf studenten och det ska bli riktigt kul! Skit kul och underbart!  Jag hoppas bara på en super bra dag med mina nära och kära helt enkelt :).

Men idag har jag gjort mycket saker och har inte tid att sitta här längre faktiskt så nu är det bara att börja dammsuga hela lägenheten för mig, har inte lyckas göra det alla andra dagar jag har sagt att jag ska göra det ;) haha. Men nu finns det inget val för det ska vara gjort tills imorgon. Så nu blir det städa, käka, duscha, träffa Felicia o få en tröja sen är det nog sova som gäller tiden går ju fort liksom. Tur det haha.





Har ju inga studentbilder ännu men denna är väldigt sommrig iaf (:



// T.Johansson

Ingen skola.

Jag kom aldrig iväg till skolan det vart inte så för det var ingen som skulle dit. Så nu har jag diskat och messat hela klassen (hoppas jag) om hur fredagen ser ut så hoppas att alla kommer till Kim, det hade varit kul. Nu ska jag nog gå och handla frågan är bara vart.. Sen blir det nog hem och dammsuga hela lägenheten och ikväll blir det sista rissne gympan efter det när jag duschat så ska jag gå till Felicia som ska noppa mina ögon bryn sen ska vi sy till två tröjer som det står absolut studenten på, vi ska fixa till dom tröjerna lite. Nej nu ska jag nog röra mig! Vill ha Kina mat också, undra om pappa redan käkat lunch haha.






//T.Johansson

RSS 2.0