..

Saknar dig kompis :)


//T.Johansson

Glad!

Idag var jag och felicia och gjorde naglar jag är skit nöjd och det är hon med efter lite problem som löste sig ;) haha. Mina naglar kommer matcha jättebra med skorna vilket känns skit bra! Jag tog en bild med min mobil kamera som är riktigt kass men så här var det:

Haha, gillar att min hand typ ser missbildad ut!

Vi gick iaf runt lite i solna efter det att vi gjort naglar men först donken sen gick vi omkring och kolla på lite saker, riktigt mys! Får se vad jag hittar på nu :)


//T.Johansson

-

Helgen har varit bra i fredags efter skolan träfffade jag Simonsson så åkte vi o sola sen så vart det prisxtra och efter det satt vi ute och snacka en massa jättemysigt men till slut så blev det lite väl kallt och regnigt så då skilldes vi åt och gick hem :).  Efter att jag städat lite i mitt rum så kom Daniel till mig och fixade lite med min data och nu fungerar äntligen min spotify igen :D <3!!! Sen kollade vi på någon film som gick på 5an lite knasig film men men sen vart det sova. På lördagen gjorde vi inte så mycket men vi kollade min cykel som jag tänkte börja använda den hade punka på bak hjulet så det sög ju. Vid tjugo i sju började jag jobba hos familjen som jag är barnvakt åt för föräldrarna skulle ha fest så det vart lite ändrade planer jag skulle vara köks personal på festen. Detta innebär att jag typ diska och plocka fram och plocka undan saker hela tiden men det var kul faktiskt, jag kan lätt göra det igen för pengar haha. Slutade strax efter halv ett tror jag då vart det att cykla (på min mors cykel) till Blomman där Felicia och Tiffy också befan sig så då kollade vi på någon skräck film och satt och snacka skit. Sen vart det hem gång så jag och Felicia cykla hem, jag skjusade henne (hoppas du inte har ont i rumpan idag tihi) sen vart det bingen på en gång. Idag blir det att städa lite, baka kanske, försöka klippa till min lug och fira mors dag (: ..


Nästa vecka:
Måndag: Göra naglar klockan 13.00 :D!!
Tisdag: Skolan sen får vi se.
Onsdag: Student lunch i skolan kl: 13.00 efter det ska vi ut och dricka någon öl med klassen sedan ska jag gå på studentmottagning.
Torsdag: Stress plock, fix och hjälpa päronen med allt som behövs.
Fredag: STUDENTEN! Detta innebär att vi ska ses hos Kim (en i min klass) och ha Champange frukost sen blir det skolan till halv elva så ska vi göra något med vår mentor sen halv tolv så springer vi ut, chansar på att det blir flak en timma efter typ, vid halv ett och i två timmar fram. Sen är det hem som gäller med dusch och göra sig i ordning inför mottagningen kl: 17.00 och kvällen är fortfarande väldigt oplanerad får se hur jag gör och vad jag gör (: ..
Lördag: Hmm kanske inte må så där jättebra sen blir det väl lite städa och sånt..
Söndag: Idiots (Ebrus) mottagning kommer inte ihåg vilken tid men vid 13.00 kan jag tänka mig :)..


Puss // T.Johansson

Stockholmare

Kommer man från Stockholm var man aldrig kär i en kändis som liten, utan man var kär i sin pappa.

Helt rätt!
// T.Johansson


Psykologi igen.

Sitter åter igen på denna lektion och ska försöka komma igång med arbetet men fastnar som vanligt på andra intressanta saker ;).

Igår var jag inte i skolan för det finns inte mycket att göra så jag var först hemma gick och köpte godis (A), sen åkte jag till kista på eftermiddagen och träffa Daniel han skulle köpa en skjorta som vart två stycken men fina var dem! Jag köpte två paket leggins (går alltid åt ), ett paraply (stavning) till min mor i mors dag present, alltså hon ville ha ett haha.. Sedan vart det glass ute i solen mys mys (: .. På kvällen åkte jag och handla lite med mina päron sen när vi var och handla så messa Felicia och sa att tjejerna skulle dricka öl i sumpan så hon o Ebru skulle mötats och åka till tjejerna i sumpan så då slutade det med att mina päron fick släppa av mig där så tog vi en öl och snacka lite skit bara, mycket trevligt. Sen vart det hem och sova!

Idag är det skola som gäller hela dagen med bygghall och allt, hoppas vi inte behöver vara där allt för länge ;). Efter det blir det att träffa Simonsson och sola sen kanske vi hittta på något ett tag om jag får bestämma tihi. Lite senare på kvällen så ska Daniel komma till mig så får vi se vad vi hittar på men han ska först och främst hjälpa mig med min data hemma som jag börjar dampa på nu! Inget fungerar som jag vill på den haha.

Hoppas alla får en jättemysig helg! Ps. Om en vecka exakt tar jag studenten tihi.
//T.Johansson


Klockrena

Hahah, älskar denna bild på dig blomman från i fredags! <3





Hahah oxå ganska klockren bild på er två tjejer :) <3



// T.Johansson med kärlek till er tjejer :)

Klar!

Jag klarade både natur provet och samhälls provet vilket innebär att jag har G i båda ämnerna, hur underbart som helst! :D Detta innebär att jag inte kommer få IG i något ämne när jag går ur gymnasiet och det känns skit bra! (:
På onsdag är det en religons uppgift som ska göras men den får göras på lektion med bok och allt så det känns som jag borde klarar det utan att behöva plugga.. Sen på fredag är det sista dagen att skriva på den där psykologi uppgiften för att få högre betyg, jag har väldigt mycket kvar på den men jag orkar inte riktigt bry mig tyvärr. Jag kommer att skriva så mycket jag bara orkar på fredags lektionen sen skicka in uppgiften så får vi se om det blir bra resultat eller bara G men det gör inget eftersom jag ändå inte anstränger mig.

Igår var det skola sen efter det så åkte jag till solna och köpte pollen tabletter sedan träffade jag Simonsson lite snabbt. Sen när jag kom upp på gården satt Hannah och Emmz och spela kort ute, så då stannade jag ute med dem någon timma och spelade lite kort och snacka skit. Efter det träffade jag simonsson igen och gick ut på en promenad, skit härligt och trevligt! :)

Idag, just nu sitter jag i skolan på samhälls lektion och tråkar mest sen blir det lunch och naturkunskap sen slutar jag för dagen! Då blir det kanske hem och vila lite eller försöka få med mig någon att sola med sen vill jag baka :D haha.



Ha det super bra!
//T.Johansson

Fisken

Stjärntecken för fisken, låter som en bra dag! :) 
En skön tisdag som ger dig gott om utrymme att fatta egna beslut. Det är också vägen till framgång.

//T.Johansson

(:

Tack alla nära och kära för en jättemysig helg, verkligen! :) <3


//T.Johansson

Ångest

Ångest är nog bara för namnet jag vaknar upp av mig själv helt husteriskt och ser att kläderna är på, sminket kvar och min mobil helt död då inser jag att jag är bakis som f"n oxå inte kul! Kolla klockan inte kan jag somna om heller, gah vad trött jag blir på mig själv ibland! Inte lite ångest när jag vet att jag pratade i telen i natt och sen vaknar jag upp och förstår att vi inte sa hejdå utan att jag bara somna ifrån, vilken människa jag är! Usch! // T.Johansson

Det är inte min dag!

Klockan är strax efter halv nio och dagen har redan börjat på fel sätt :/.. Jag vaknar och har skit ont i ögat, pratar med min mor som tror att det är en början på en vagel och det har jag aldrig haft men det verkar inte alls skönt för detta gör skit ont. Sen missar jag tuben och nu sitter jag i skolan på psykologin, och förra gången började jag ju att skriva om tvångstankar, remember? Och nu när jag kommer till skolan finns inte arbetet kvar det visar sig att skolans datorer fått något virus skit som gör så att arbetet bara sparas på den datan man satt vid sist man skrev.. Ofta jag kommer ihåg vilken data jag satt vid för två veckor sen, neej!! Åhh vad arg jag blir så nu är det bara börja skriva om och det är en VG uppgift så det hade varit lite kul med VG i detta ämne men men får se om jag orkar.. Haha.. Nej men idag ska jag vara glad, det blir en bra dag idag! (:



// T.Johansson

Studenten


Snart är det studenten som gäller för den här tjejen som precis börjat 1an på denna bild ;)



// T.Johansson

Härligt

Denna vecka var det två ganska stora prov, man kan säga att det var avslutnings prov i båda ämnerna, jag vet inte om jag klarade dem eller inte det får tiden visa. Just nu känner jag mig bara så fri från att inte behöva sitta och plugga! Även om jag får omprov i något ut av ämnerna så får jag veta det nästa vecka så i helgen ska jag bara njuta :D!

Igår var jag och mamma och kolla på skor inför studenten men jag hitta inga som jag riktigt föll för men sen när jag sov på saken så bestämde jag mig för att köpa dem som var lite "fulare" men mycket bekvämare än dem snygga som jag ändå inte skulle kunna gå i haha.. Är rätt nöjd med mitt val ändå för jag kommer kunna använda dessa skor flera gånger och då känns det mer värt att lägga pengar på dem, än tex som klänningen som kosta en del men jag kommer ändå aldrig använda den igen. Men men inte mina pengar haha :P..

Så idag efter skolan, då de vart att käka pannkakor till lunch med Zabina (super gott var det), så åkte jag till solna c och köpta skorna sedan vart det även en present till förmodligen en skit söt liten kille ;). Kan inte berätta vad jag köpte för Ebru kanske läser bloggen haha.
Idag spelar Sverige så ska kolla på den matchen får se vart det blir, sen är det fredag och snart helg! :D

Imorgon blir de skola och bygghall sedan åka förbi Ebru och se på hennes lillebror!! Efter det blir det hem och göra sig iordning för att parta lite! (:

Lördag hoppas jag på sol på dagen så man kan sola lite på ängarna kanske sedan blir det att fria Micke på kvällen som fyller år.

// T.Johansson

YES!

BRA KÄMPAT SVERIGE! 5-0 inte illa! :D


//T.Johansson

21:28

Lite kul info kanske, egentligen inte :P..

Namn: Tone
Vad drack du senast: Coca cola
Vad gjorde du igår kväll: Mös och kolla film med Daniel
Hur många hamstrar har du haft: Ingen faktiskt
Kan du gå ner i spagat: Neej, kommer nog aldrig klara det heller
Vad ska du göra i kväll: kolla klart på hockey VM sen sova, Heja Sverige!!
Vad ska du göra i morgon: Gå till skolan, sen plugga..
Senaste inköp: Tror det var Strumpor och leggins
Senaste film: Bröllops fotografen
Vad har du i ditt fönster: Blommor
Tycker du om att cykla: Jaa
Vem sov du över hos senast: Daniel
Vem sov över hos dig senast: Daniel ;)
Vem träffade du sist: Mamma i vardagsrummet
Vem skulle du vilja träffa nu: Felicia som kommer hem snart men de blir nog snart att vi ses!
Vem ringde du senast: Simonsson (:
Vem ringde dig senast: Simonsson
Hur länge sov du inatt:  9 timmar
När ska du gå och lägga dig ikväll: Vid elva kanske  
Vad gjorde du för tre timmar sen: Satt vid datan
Vad skulle du vilja göra nu: Börja jobba
Har du badat i år? Neej, inte i havet iaf
Vad heter du just nu på msn: T.Johansson //  
Hur många syskon: En storebror
Kär i någon just nu?: Jaa
Känner du någon som heter likadant som dig?: Neej
Favoritsläkting: Räknas pappa som en? (A)
Morgontrött?: ibland
När är du född?: 1991
Var bor du?: Stockholm, Sundbyberg
Vart vill du bo?: Ekerö
Nuvarande hårfärg?: Brun typ
Riktiga hårfärg?: ”råttfärgat” (typiskt svenskt)
Ögonfärg?: grön/bruna
Vad läser du för bok nu?: Samhälle och Natur B…
Humör just nu?: Glad
Vad har du för parfym idag?: Ingen
Vill du ha barn?: Jaa 3 stycken
Vad ska dom heta?: Avslöjar jag inte här
Hur stort är ditt rum?: Man får plats i det iaf
Har du tv/dator i ditt rum?: Jaa
Brukar du vara osminkad i skolan?: Det händer, lite väl ofta (A)
Sko storlek : 38


// T.Johansson

Söndag

Mys vecka och sol fick vi oxå! :)

Nu är det bara 3 veckor kvar sen är det student! Helt underbart!


// T.Johansson

Taaaaack Emmz!

Tack så jättemycket för att du gjorde min design http://saralith.blogg.se (Emmz). Jag gillar den verkligen, super mycket tack!!! :D <3




Att jag själv ens orkar, jag blir så trött på mig själv ibland. Ge upp bara!

// T.Johansson

-

Håller livet i handen
och undrar hur man gör
för att få det att leva



// T.Johansson

Happy

Äntligen lite ledigt från skolan!  :D

// T.Johansson

<3


Tack för att du finns och orkar med mig (:


// T.Johansson

Kans

När jag var hemma hos Daniel så var det som det skulle på min blogg och när jag sitter vid datan hemma hos mig så syns inte det Mickis fixade till mig, fett kans!! Aja jag orkar inte bry mig just nu.. Hoppas ni ser det nya när ni besöker bloggen :)

// T.Johansson

Vad fan

Mickis var snäll och hjälpte mig med min blogg idag på psykologi lektionen och nu så är det bara bilden på mig kvar :/. Hon som hade gjort det enkelt men snyggt precis som jag ville ha det! Gah hur gör jag nu då hmm. Kanske får fråga henne på måndag ;).

Psykologi

Nu sitter jag på psykologi lektionen där vi ska skriva ett arbete om en kompis (alltså vi ska hitta på en kompis) som har drabbats av en sjukdom där jag valt att skriva om en kompis som har drabbats av tvångssyndrom och det låter inte som en allt förhemsk sjukdom men när man väl läser om det så låter det inte alls roligt, usch o fy. Vi alla lever inprencip med någon tvångssjukdom tex att man kollar att spisen är avstängd innan man går, att man känner och rycker i dörr hantaget innan man går osv men det finns dem med extrema tvångstankar. Men men nog om det.. Igår så åkte jag och shoppa lite i kista, jag köpte två pack tights, ett par svarta jeans leggins (som Felicia ska lägga upp till mig, tack sötis), 3par sptestrosor, 5par strumpor och en svart ganska söt klänning. Så det vart en del ändå. Kollade även på skor inför studenten men hittade inga så får väl göra att ryck till i helgen eller något. Efter det svängde jag förbi Felicia lite för att kolla hur hon mådde och lämna byxorna sen vart det hem fixa lite och åka iväg till Daniel. Nu är det fredag har lång dag idag ska även till bygghallen och ha lektion men det går nog bra. Efter det ska jag försöka träffa Simonsson ett tag sedan blir det hem och mot kvällen träffa Felicia, Blomman och kanske några fler vi får se :).


//T.Johansson

Torsdag

Idag vart det ingen skola för som sagt så håller vi på med ett arbete i religionen men läraren hade inte lyckas boka data salen idag heller så vi får arbeta hemifrån med det. Har inte lyckas komma igång ännu men snart så ;). Har även projekt arbete idag men vi är klara med vårt projekt jag skrev klart min analyst igår kväll så då behövde man inte gå på den heller, skit skönt! :). Så nu ska jag försöka göra klart min livsåskådning om två olika religioner sen blir det kanske en sväng förbi kista och kolla lite (A) :).

// T.Johansson

skola..skola..skola

Usch vad jag är trött på skolan, nu är det exakt bara en månad kvar och jag håller på att dööö!! Det är så mycket nu och jättemycket samhälle jag tycker det är så sjukt tråkigt oxå, gah!!
Nej nu har jag haft min lilla paus ett tag nu bilr det att plugga vidar..

// T.Johansson

Teneriffa 2006


Jag säger det inte ofta, men ni är bäst! <3


// T.Johansson

20:52

I lördags vaknade jag upp efter en jättemysig valborgskväll som spenderades lite överallt men det var lyckat hela tiden. Jag och Simonsson åkte och såg på våran brasa som vi tjatat om oxå det var mys, visst vi var bara där 1 minut kanske men vi såg på den iaf :D.  På lördagen så  vaknade jag upp hos Daniel vi bestämmde oss för att gå och käka kebab till frukost/lunch träffade även Micke och Ida där så vi satt väl och snacka i några timmar och bara tog det lugnt :). Kvällen spenderade vi hemma hos mig mest med film och chips ;).

Imorse vaknade jag vid halv tio av att klockan ringde skulle nämligen gå upp och jobba på AIK - Djurgården det känndes segt men vart taggad för att se matchen sen när jag väl kom dit :).  Men vi behöver ju tyvärr inte prata något mer om slut resultatet :(.. Efter det blev det att åka och sol jag brännde mig så är skiiiit röd i ansiktet o på bröstet nu, det svider tyvärr en hel del oxå, men men jag får väl bara skylla mig själv men ändå solade jag bara 20 min :O! Ikväll ska jag på skiva så felicia kommer hit vid halv tio så ska vi föra lite sen blir det att röra sig mot Ego till Ebrus skiva. Jag tycker det känns sådär på en söndag och nu när jag har brännt mig så pass mycket så skulle jag helst bara vilja ha en stor tröja på mig och krypa ner under täcket, men nej så fungerar det inte. Får väl försöka tagga till lite nu istället och kanske börja sminka mig och byta om med lite party musik så hoppas vi att allt känns mycket lättar haha.

Imorgon är det skola sen plugga plugga plugga som gäller har samhälls prov på tisdag och det skulle kännas riktigt skönt om jag klarade det utan att behöva göra massa j*vla omprov och grejer!



// T.Johansson

RSS 2.0