Ullared var bra skit!

Har varit lite dålig på det här med att blogga, men det är ju inte så konstigt då jag varit i ullared över helgen. Åkte kl: 06:40 i lördags morse 5,5 timmars bilresa men det gick ganska fort och när vi väl var framme blev jag som ett litet barn! Alltså shit det fanns så mycket saker man bara gick och log och var verkligen inne i min egna lilla bubbla. Jag bara gick där och hade det bra! Jag trodde att butiken skulle vara större faktiskt men jag trodde det skulle finnas sämre saker än det som fanns. Så det var mindre än jag trodde men det fanns bättre och snyggare kläder än jag trodde, så vart riktigt nöjd! :D Jag gjorde av med mest pengar av oss 4a på ullared, jag handlade för 2900kr men när jag kom hem så undrar jag vad fan har jag köpt? Efter att jag packat upp påsarna så vart det typ inget kvar haha. Men det var skit skönt att komma bort ett tag!!

Jag tror jag har gjort mitt val nu, det var/är riktigt jobbigt för tror jag gör rätt men ändå fel.. Få hoppas det dyker upp fler chanser! 

Hoppas alla haft en bra och mysig helg!
//T.Johansson


Horoskåp

Fiskarna 19/2 - 20/3
Trevlig fredag trotts en släkting som gör sitt bästa för att förpesta din tillvaro.
Riktigt mysig kväll.


Låter väl som en bra fredag?! (:
//T.Johansson

Bara för att..

Jag sparade en bild på min underbara vän Simonsson på datan på jobbet men nu när jag skulle ladda upp bilden så fungerar det inte tyvärr! Men tänkte bara säga att du är underbar! (: <3


// T.Johansson


På jobbet som vanligt!

Nu sitter jag här igen, har verkligen inget att skriva eller egentligen har jag saker jag vill berätta men jag väntar med det och ser hur allt löser sig! Snart är det helg iaf (: ..
Men joo jag kan berätta om att jag imorse skulle simma med Fille men dom ringde från hennes jobb så det blev inget hon fick gå och jobba ist :(.. Men då bestämde jag mig för att dammsuga, damma, byta gardin till min nya julgardin sedan satte jag även upp jul stjärnan. Den nya gardinen satt väldigt bra tycker jag nog så det är fint och rent nu!


// T.Johasson 


För er som har lika tråkigt som mig (:

Om dig:
1. Namn på din blogg: johanssontkc
2. Smeknamn: Apa, haha
3. Ögon: Gröna
4. Längd: 165 cm
5. Hår: Mellan brunt
6. Syskon: Den bästa Storebrorn
7. Tycker du om att sjunga i duschen: Det sker helt automatiskt
8. Tycker du om att sjunga på toaletten: Njaa

Favorit frågor:
19. Film: PS. I love you, Green street holligans
20. Favoritlåt: Gubben i lådan
21. Band/Sångare: Rihanna
22. TVprogram: Inget spec, kanske bartenderskolan
23. Skådespelare: Ingen alls

Kärleksliv:
30. Planerar du att skaffa barn? Inte den närmaste tiden
31. Vill du gifta dig? Neej, folk som gifter sig skiljer sig bara, typ!
32. Vilken ålder vill du skaffa barn? Den tid det känns som bäst
33. Hur gammal vill du vara när du gifter dig? Som sagt, neej tack (:
34. Kommer du att ha barn när du gifter dig? Hur ska jag veta?
35. Har du en pojk/flickvän? Ja, den bästa
36. Är du intresserad av någon: Dum fråga.

Antingen eller:
37. Musik/TV: Musik
38. Pojkar/Flickor: Pojkar
39. Rosa/Orange: Rosa
40. Festa/Sitta hemma: Båda, så länge man har bra sällskap
41. Sommar/Vinter: Vår
42. Dag/Natt: Dag
43. Hänger/Tar det lugnt: Haha hänger
44. Tråkigt/Roligt: Roligt

Om dig:
45. Uttryck: Kör bara 
46. Vad tänder du på? Att få gå hem!
47. Hur långt är du beredd att gå på första dejten? Det breror på
48. Hur skum är du? Avgör själv
49. Vilka 5 personer gillar du mest och litar till 100 % på? Dom närmaste, dom vet vilka dom är! <3
50. Vad tycker du om själsfränder? Låter väl lite coolt haha
51. Är det rätt att flirta när man har pojk/flick-vän? Oftast inte
52. När grät du sist? Kanske i sommras någon gång
53. Vad är det som du inte förstår dig på när det gäller killar/tjejer? Hur killar kan ha så förbannat bra självförtroende hela tiden, gällande allt.
54. Är du glad? Till mestadels, ja
55. Varför? Känns som att livet blir lättare då
56. Vilken sak kan du inte leva utan? Mobilen
57. Kärlek eller lust? Kärlek
58. Silver eller guld? Silver
59. Diamanter eller pärlor? Diamanter
60. Soluppgång eller solnedgång? Soluppgång
61. Har du någonsin badat naken? Japp
62. Sover du med gosedjur? Ja ett faktiskt haha
63. Har du några piercnings? Tungan
64. Vilken färg har dina underkläder just nu? Lila
65. Vilken låt lyssnar du på just nu? Ingen
66. Vad är dom 2 sista siffrorna i ditt telefon nummer? 68

//T.Johansson



Bokat!

Nu är det bokat, igår bokade grabbarna hotell då vi ska åka till ullared i helge! Jag tycker det ska bli jätteskönt att komma iväg lite och sen har jag alltid velat vara på ullared! Det är jag, Daniel, Micke och Ida som åker iväg över helgen, roligt roligt!! Igår målade jag naglarna för första gången på väldigt länge alltså jag har iaf inte målat dom på 6 månader! För jag gjorde naglar från studenten och 3 gånger fram sen har jag inte haft några naglar att måla men nu kom dom fram lite. Kan ju säga att mina nagelack var gamla nu haha! Så det vart klumpigt och ser sådär ut men jag låter det vara någon dag iaf, haha. Kom även nagelack på skrivbordet, men men sånt är livet. Eftersom jag mesta dels bloggar från jobbet så blir det inte så mycket bilder, men tänkte kolla om jag hittar någon rolig att slänga upp nu. Ska ringa några samtal nu sen typ bär det av till jobbet!

På tal om att jag ser piercingen, så Felicia nu har vi haft dom i över 2 år! haha.

 

<3

//T.Johansson

 


På jobbet

Sitter här igen och ritar i min comhem bok, har nu ritat på 4 olika sidor, jättefin Tone *host*.. Men har man inget roligare för sig då har man inte.. Har väl egentligen inget roligt att berätta mer än att jag borde börja träna! Det var väl roligt att höra, neeej! Men idag är jag knasig och uttråkad.

Puss hej lever pastej
//T.Johansson

18:04

Svar till dig Blomman, shit 35 dagar, det är ju skit snart!! Fan vad nice ni kommer ha det! Hahah det är lugnt jag är van att ni inte är hemma när jag fyller år, skoja ;) tihi! Men jaa vi får fira mig senare och det låter smart det där med att kanske försöka fira Ebru och julmiddagen samtidigt (: <3

Nu sitter jag på jobbet och det är 3 timmar kvar, jag ska sälja två till det vill jag verklign!!
Efter jobbet idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på får se om Felicia är lite ledig eller om jag går hem och sover lite haha. Imorgon hoppas jag på att jag vaknar upp pigg och glad så jag lyckas fixa lite saker på morgonen innan jag ska vara på jobbet igen.. Får se om vi drar till ullared i helgen som kommer, hoppas verkligen!!

//T.Johansson

Snart åker vi.. Eller om 98 dagar!

Det är ganska många dagar kvar faktiskt men jag tror ändå att tiden kommer gå fort!
Så om 98 dagar åker jag och min Prins till Thailand mfl. Jag är skit nervös samtidigt som det ska bli så skönt och kul att komma iväg, har ju alltid velat åka till Thailand så någon gång måste vara den första (: .. Åker iaf den 28 februari, såååå skönt! Sen idag så insåg jag att jag fyller 20år om exakt 3månader, usch jag vill verkligen inte bli äldre tycker bara det känns jobbigt haha! Får se hur jag firar det, tiden får visa! Har faktiskt ingen plan alls nu på hur det ska bli!

Saknar mitt gamla jobb!!
//T.Johansson

Bakis!

Idag har inte varit någon bra dag för mig, nu ska jag borsta tänderna sedan blir det sova! Godnatt alla glada!

//T.Johasson

Snart helg!

Bara några timmar kvar sen är det en skön lång helg som jag har planerat framför mig! Fast den kommer gå så fort eftersom jag har planerat så mycket :/, men det är samtidigt kul! (:
Jag ska träffa Felicia och Ebru idag efter jobbet, imorgon blir det att träffa Simonsson på förmiddagen sedan blir det träffa Daniel för lite fika då hans moster fyller år sen ska vi fira Ida som fyller år så det blir nog en trevlig lördag! På söndag är det fika med Lisa och kanske fler som gäller? Men det ska iaf bli trevligt! (:

Igår: Igår åkte vi skridskor och det gick väl helt okej Daniel har givit mig en hockey klubba så vi spelade lite hockey med målais och grejer det var jag, Danie Micke och Jonas! Sedan blev det jobba till 21.00 och sedan dog jag typ i sängen eller först lagade jag lunch (till idag) och bäddade om min säng men sen ;).

Morgonen: Imorse innan skolan så åkte jag till ropsten där min körlärare hämtade mig så åkte vi ut till Lidingö för att övnings köra, det gick helt okej det var iaf lite roligare nu än tidigare.. Men jag gillar det fortf inte!!
Sedan åkte jag till jobbet och var 30 min förtidig då vi börjar 10.00 på fredagar och jag var här halv med tanke på tuben osv.. Men det gick fort! Nu är jag hungrig och snart är det lunch eller kl:13.00  men iaf!

Ha en bra helg! Puss o Kram!
//T.Johansson

onsdag igen, tackar för det!

Idag så var jag och Daniel nere i min källare och hämtade mina skridskor för att Daniel tycker vi ska åka skridskor imorgon på morgonen, så det har jag att se fram emot imorgon iaf.. Sen vet ej fan om jag vill det egentligt :P haha.. Men men efter det så åkte ja och pappa till ÖB då jag såg att dom sålde jättefina julgardiner så då åkte vi ditt men dom jag ville ha fanns självklart inte så då köpte jag ett par andra som var fina men vet inte riktigt om modellen på dom passar in i mitt rum men vi får se för jag köpte dom iaf :).. Nu sitter jag på jobbet det går segt men men snart är klockan 21.00 och jag får åka hem!!
Får se hur det går att åka skridskor imorgon och om det tas lite bilder som jag kan slänga upp här senare.


Ha en trevlig kväll (:
//T.Johansson

Jobb, regn och måndag..

Jaa som rubriken säger så känner ja att idag så skulle jag bara vilja ligga hemma i sängen och kolla på lite filmer och bara mysa ner mig.. Men nej nej inte idag inte.. Har även ont i huvudet och lite sådär men man ska inte klaga för mycket! Jag sitter just nu på jobbet och hoppas på att dagen ska gå fort för jag vill hem och sova haha!

Helgen har varit jättemysig med middag hemma hos Daniel sedan träffade vi lite folk och kollade på idol och film, sedan hemgång. På lördagen träffade jag Simonsson under dagen vilket var väldigt mysigt, efter det fick jag springa hem för att duscha/fixa mig då vi i familjen skulle på middag hemma hos Erikssons. Det var väldigt trevligt och väldigt god mat! Vid halv 2 kom Daniel och hämtade oss så åkte vi hem. Söndagen så slappade jag och Daniel mest framför tv och sen film sedan blev det hemgång och käka med familjen på fars dag sedan träffade jag Felicia och kollade på beck! Så det har varit en väldigt bra helg! (:


//T.Johansson

Fars dag! <3

Grattis världens bästa pappa på fars dag!

Massor med kärlek från din dotter!
//T.Johansson

Helg!

Nu är det snart lunch sedan är det 4 timmar kvar på jobbet sen är det helg! :D Jag är ju inte van med att vara ledig under helgen när jag jobbar, så detta känns väldigt skönt! Ikväll efter jobbet ska jag hem till Daniel för han har lovat middag men han säger inte vad det är så jag är väldigt nyfiken! ;) På lördagen är det köpa farsdags present som gäller sendan kanske träffa Simonsson och sedan är det middag hos familjen Erikssons somm gäller, så det blir nog en bra dag! På söndag vet jag inte riktigt vad som händer mer än att jag ska käka middag med familjen då vi firar farsdag med god mat, present och tårta!

Hoppas alla får en trevlig helg och glöm inte era pappor! :D
//T.Johansson

De var tider det! <3

<3

 

 

//T.Johansson


Usch

Jag har börjat jobba som telesäljare åt comhem, jag sitter just nu på jobbet och måste nog säga att detta var helt okej men ändå ganska tråkigt! Vet faktiskt inte riktigt vad jag tycker ännu, men vi får se vart det leder! Slutar 21.00 idag och sen blir det hemgång måste även noppa ögonbrynen får se om jag svänger förbi Felicia eller inte beror på om jag orkar och om hon är hemma då.. Sen imorgon måse jag fixa lite saker imorgon innan jag börjar jobba igen kl:13.00.

//T.Johansson

<3

Tack för dessa 14 underbara månaderna min prins! <3



//T.Johansson


23:25

Idag vaknade jag av klockan kl:10.00 det var skönt. Då var det var bara att göra sig klar för att åka till stan och träffa bror min för att vi skulle träna ihop i hans takewando lokal, han hade suttit ihop ett jobbigt men roligt pass som nog passade mig väldigt bra, men snacka om att jag var helt slut sen! Vi käkade sedan lunch ihop och umgicks lite sedan träffade jag Felicia hon var hemma hos mig för hon ville se rummet, för jag möblerade faktiskt igår iaf! När vi hade umgåts några timmar blev det hemgång för Felicias del och då kom Daniel till mig ist! (: Nu har även han åkt hem så nu ska jag göra mig klar för sängen, tänkte lägga upp bild på rummet före och efter, får se om det ser bra ut på bild..

Före:




Under tiden:




Klart: en sudig och en halv dålig bild måste jag säga, dåligt taget av mig.. Kanske tar om någon dag!






Godnatt!
//T.Johansson

Ska jag eller inte..?

Idag har jag fixat mitt CV faktiskt eftersom jag skulle på arbets intervju idag så det var lite akut, CV:t vart väl sådär men jag har gjort ganska mycket med tanke på all praktik under gymnasie tiden faktiskt! Så det ser ju ganska fullt ut men det är mest byggen och grejer haha.. Jag var iaf på arbets intervju idag för att jobba som säljar åt Comhem, vet inte ens själv om jag vill ha det men det var väldigt seriöst med två killar som sitter och ställer fråger, läser Cv, frågar varför man inte jobbar kvar på gamla jobbet och osv. Kan ju säga att jag inte hade tänkt alls så borde kanske ha tänkt liten innan jag svara sen måste man fan ha självförtroende på arbets interjuv märkte jag.. Inte min starkaste sida kanske, men äh dom ska höra av sig vet inte alls vad jag tror faktiskt dom skulle interjuva flera personer så vi får se hur allt går helt enkelt. Men nu är frågan har precis dammsugit rummet och nu kan jag inte bestämma om jag ska möblera om, hmm jag funderar starkt på det faktiskt.. Får se hur jag gör?!

//T.Johansson

onödigt inlägg

Idag har jag faktiskt fått en del gjort och klockn är inte ens tolv ännu, känns ganska bra faktiskt!
Borde även fixa mitt CV men jag kan inte öppna det för att mina päron har ett program på sin dator och jag ett annat och det var på deras data jag senast fixade med Cv:t så kanske borde byta data så jag kan öppna det, får se om jag orkar.. Vid 2 tiden ska jag träffa Simonsson vi ska åka till stan och sedan måste jag även möta upp min chef någon stans så jag kan få min lön, det är även rissne gympa som gäller idag! Det här var ett tråkigt inlägg måste jag säga haha!
Lägger upp en bild för att göra det lite roligare iaf!


Bara för att jag vill åka snowboard, nu!

//T.Johansson



godnatt! (:




PS. Mitt horoskåp säger Turdag: Fredagen kommer med en rolig utmaning. Spännande! 
//T.Johansson

RSS 2.0