Hahahah!

Okej jag ska inte säga när ska man ha lite tur här i livet, för jag fick jobb direkt efter studenten och så satt jag hade tur absolut! Men alltså den senaste tiden är det så mycket som går mot både mig och min familj jag förstår inte, men någon måste väl gud jävlas med.. Vet verkligen inte om jag ska skratta eller gråta hahah.. Men jag ska även säga att går kvällen var riktigt trevlig, vi bjöd Felicia på middag på mongoliskt inne i stan. Det var jag, Ebru, Blomman och Felicia såklart men det har varit lite en överaskning så därför jag inte skrivit något. Men hon verkade jättenöjd och verkade tycka att det vart en lyckad kväll! Sedan drog jag, Felicia och Ebru till Ebrus pappas pub och drack cider och bara satt och snacka, mycket trevligt!
När jag sedan  kommer hem och ska sova så vid ett tiden hör jag en jävla smäll så jag tror att någon slår sönder port fönstret (igen) så jag springer ut i hallen och kollar men ser ingen gå upp för trapporna. Jag vänder mig om för jag hör vatten spruta helt plötskigt och då har hela toalett "ryggen" så att säga gått sönder.. Hahaha, alltså jag menar verkligen trasig, det sprutade vatten och hela porslinet från "ryggen" var trasigt. Jag börjar garva och kollar på min pappa som ser förvånad ut och samtidit försöker stänga av vattnet. Alltså det låter säkert knas, men jag kan säga er att det var det sjukaste jag nog sätt!! Alltså shit, sen började bara jag och pappa garva efter en kvart typ! Sen skrev vi en lapp till mamma o Daniel som sov för fulla muggar att toan var trasig så dom skulle använda min, så låste vi den trasiga toan. Min pappas kommentar när han skrev lappen, den är inte bara trasig, den är helt jävla sepe trasig! HAHAHAHAHAH! Okej det är galet hemskt också fatta att toan bara gick sönder, skit läskigt! Men aa vad ska jag säga.. Sen går jag och sover går upp på morgonen för att åka iväg och övnings köra, tror ni inte det är problem med tuben då?! Joo självklart, så jag kommer bara till västra skogen därifrån ska det gå ersättnings bussar och jag skulle hela vägen till ropsten. Klockan 09.00 skulle jag ju köra när jag står i västra skogen och klockan är 08.40 förstår jag att jag inte kommer hinna så jag ska ringa min kör lärare, tror ni jag har hans mobil nummer i mobilen, neeej självklart inte! Hahah så jag ringer hem väcker pappa så han letar upp det sedan ringer jag körläraren och då har fortfarande inte bussen kommit. Så jag tar mig hem istället. Nu får vi se vad denna dag har att erbjuda här näst hahah..

Två bilder tog vi men här är dom iaf:



Mysmys <3



Här kommer toa bilderna haha:

























Hahahah, säger jag bara!



Pappa har ringt förvalltaren men tror ni dom j*vlarna ringer tbx, neej! hoppas det kommer någon snart iaf och fixar det för nu var det en o en halv timma sen pappa ringde.
//T.Johansson

snabbt nu

Jag borde verkligen göra mig klar nu stressa tone! Hann aldrig till kista men har verkligen städat och rensat hela garderoben känner mig duktig måste jag säga, skit nöjd med resultatet också! Man hittar ju allt möjligt i garderoben här kommer lite bilder :)


Min bror gjorde denna till mig för jättelänge sen!


Hahaha, typ ballaste tröjorna! men kastade boyfriend tröjan nu så du vet Daniel ;) tihi.


Hittade den bästa stampe också!


Riktigt nöjd med resultatet måste jag säga!

Nu måste jag sminka mig snabbt och byta om ska träffa felicia 5 över :)
//T.Johansson

Onsdag

Idag har jag mycket som ska ske men än så länge har jag först käkat frukost och pratat med min kära Simonsson sedan duschat, kört en tvätt och diskat har även precis hängt upp tvättten. Nu ska jag försöka ta tag i min garderob sedan är tanken att jag ska försöka hinna till kista och köpa mascara men lär aldrig hinna för vid 5 tiden ska jag träffa Felicia :). Imorgon är det övningsköra som gäller kl: 09.00 - 10.00 sedan är det lite ärenden som måste fixas innan jobbet. Och fredag är det väl flytt, packa fixa och sånt innan jobbet. Lördag Ikea och söndag jobba, denna vecka går den med.

En bild på gårdagens födelsedags barnet också:


(Jag har ingen bild på dig som du är helt ensam på förutom denna, jag letade faktiskt).
Men jag tycker det är en perfekt bild på dig min favo flickaa!
<3


//T.Johansson

GRATTIS!!

GRATTIS MIN UNDERBARA FELICIA PÅ 19ÅRS DAGEN!! :D
(sitter vid päronens data så har ingen bild tyvärr), men du är skit snygg och underbar och jag älskar dig och önskar dig en toppen bra födelsedag! Och nu ska jag hem till dig på natt fika tihi! :D


//T.Johansson


Sanrt blir det sova

Imorse så ringde jag Simonsson så var hon också i HB så då gjorde vi sällskap till solna vilket var mycket trevligt. Sedan blev det jobba för min del ända fram till 21.00 så nu sittter jag här ska nog sova snart. Imorgon fyller min underbara Felicia 19år, grattis i förskott hjärtat! Jag jobbar hel dag ända till 21.00 igen sen blir det nog hem träffa Fille lite sen sova för på onsdag är jag helt ledig måste typ börja tömma garderoben och plocka och fixa allt eftersom jag ska byta rum under helgen är tanken. På torsdag jobbar jag från 15.00 så då blir de nog bara en forsättning på plock och fix, fredag jobbar jag kväll också sen på lördag har jag tagit ledigt för att åka med familjen till ikea och köpa saker min bror behöver och saker jag behöver. Måste även klippa mig i veckan!!!!




Sommar känsla på detta :D


//T.Johansson

favorit platsen

Jag vill bara släppa allt och åka till min favorit plats det kommer nog alltid vara en och samma:



Det är på landet på bryggan på kvällen med min musik i öronen, underbart!

//T.Johansson

Fastnar vid datan

Det är inge bra att min spotify fungerar igen för jag går in på datan hela tiden nu, så hinner jag inte med allt annat som det var tänkt. Men nu har jag varit vaken lite mer än en timma och tanken är att jag ska till bromma de nya shoppning centrumet där och även träffa min far där så ska vi kolla lite. Tandläkaren igår gick bra jag hade lite tandsten men nu har hon skrapat bort det. Hon kändes jätteduktig och var jättetrevlig så nu har jag byt till henne som är privat tandläkare i bromma, gilla! Neej nu ska jag dra så man hinner kolla lite innan det är dax att vara på jobbet har lovat att vara där prick 3 idag så gabbi kan gå, jag lovar att det kommer vara fel på tuben eller något problem iaf.

Ha en bra helg alla! puss
//T.Johansson

Godmorgon godmorgon

När jag kommer hem igår så har min mor köpt peppakakor och jag som börja prata om julen på bloggen igår, det kändes lite knas men det var skit gott med peppakakor shit alltså. Nu ska jag göra mig klar och åka till jobbet för jag jobbar heldag idag. Imrogn är det tandläkaren också kan lova att jag har tandsten men vi får se om jag har värre saker också men hoppas inte haha. Måste köpa nys skor som är vanliga gympa skor behöver verkligen nu, akut!

//T.Johansson

inte långt kvar..

Nu nu är det inte långt kvar till nyår, jul eller lucia det kommer gå fort och jag vet inte om det är bra eller dåligt.. Det är en mysig tid med alla stjärnor som lyser, folk som är glada, snö som fallar och en massa julmarknader och framför allt all mat och alla klappar som ska göras av med. Men det är en mysig period det säger jag inget om! Men tiden går lite för fort bara men men det finns väl en anledning till det. Innan dess ska min storebror flytta ut och jag måste då även byta rum, it sucks! Jag kommer sakna dig Leffe! Nog om allt sånt nu..
Idag har jag ringt körskole snubben igen men han svarar som vanligt att han ska ringa upp när han har sin kalender vi får väl se om det blir av denna gång. Till banken ska jag även lyckas ta mig idag innan jobbet men om jag klär på mig och går nu så borde jag hinna, hoppas!



//T.Johansson

17/9

Idag har jag plockat och fixat lite, tänkte träffa felicia nu sedan gå till HB med pappa och rösta, får se vad det blir har inte riktigt bestämmt ännu haha. Jobb kl.15 - 22 sedan blir det mys med Simonsson! Imorgon är det nog jobb igen som gäller får se vad jag hittar på för något på kvällen!

Alltså allt med horoskop, stjärntecken och sånt det är något jag tycker är väldigt ballt för ibland kan allt stämma helt koreckt och ibland är det verkligen helt fel tänk men jag tycker det är spännande att kolla och läsa om sånt. Haha det var allt för mig ;).




//T.Johansson

bara för att..



//T.Johansson

Det blir aldrig som man tänkt sig..

Först måste jag bara säga att det var skit trevligt igår, kul att ses igen!
Men idag hade jag hoppats på att kunna träffa Simonsson eller iaf prata med henne i tele men nej nej bara för det ska jag jobba heldag idag så det sket sig tyvärr  :/.. Jag som vill höra allt och lite til! :D Men hoppas det löser sig på något sätt, ivärsta fall så finns det ju alltid en dag imorgon oxå ;).  Nej nu ska jag klä på mig det sista sen bär det av mot jobbet.



//T.Johansson

Ojdå dålig uppdatering.. Igen!

I torsdags så var det jättemysigt med Daniel, tack för allt! (: <3
Vad som hände i fredags innan jobbet kommer jag inte ihåg men tog det nog bara lugnt sedan vart det jobb hela kvällen efter det så åkte jag hem till Micke där det var några så vi bara umgicks lite sedan sova jag hos Daniel och efter det bar det av upp till jobbet igen.  På lördags kvällen var jag väldigt trött så jag gick hem och satt och snacka med far min sedan var det sova som gällde för på söndag var det samma visa igen att gå upp och jobba.. På kvällen när jag slutade kl:20.00 så skyndade jag mig hem för att hinna se så mycket som möjligt av ensam mamma söker, bästa programet!! :D Jag och Felicia kollade sedan på mamma mia och direkt efter det vart det sova eftersom vi båda skulle upp dagen efter och jobba. Igår kom min mor hem från Åre så när jag kom hem så pratade jag med henne och hon verkade som hon hade haft det bra iaf. Idag tänkte jag försöka fixa lite saker sedan jobb kl:15.00 efter 21.00 ska jag träffa Felicia, blomman och Ebru typ i sumpan och fika lite och snacka skit, gilla! :D
Imorgon kommer Simonsson hem får se hur jag jobbar eller hur trött hon är men om vi hinner ses lite på dagen ;), saknar henne!!! <3

Det var väl allt för nu, ha de!

//T.Johansson

Sova var det ja..

Idag har jag lunchat med min bror och far, mycket mysigt. Sedan vart det att svänga förbi kista och göra av med lite för mycket pengar, men det var/är det värt :).  Åkte sedan direkt till jobbet i solna och det har flytit på, efter det gick jag hem och träffa Felicia och Märta som var här vi kollade på baksmällan, skitkul film! Nu borde jag sova och ska nog göra mig klar för sängen nu (: .. Idag (kl.00.26) ska jag jobba från halv elva till 18.00 sedan träffa Daniel, får se vad vi hittar på men något roligt blir det ju eftersom vi varit tillsammans ett år idag!! :D <3 09.09.09 är datumet lite ballt när man skriver det ju!

Du är underbarast min älskling <3



// T.Johansson

Usch vad jag ätit idag!

Det kanske iof inte är något ovanligt haha men idag alltså det har funnits godis på jobbet, god mat som kocken laga till mig (tack :D), sen kom jag hem så fanns det kassler, kakor, och  marmelad så jag rosta mackor också kom igen liksom. Är spy mätt! Men det är säkert bra haha!

Helgen var knasig men rolig och jag har hunnit med en del ändå känns det som :). Jag shoppade även lite i lördags morse innan jobbet jag köpte skit härliga vinter skor på H&M (redan invigt) tihi. Leggins, ett lila linne och en svart klänning som jag hade på mig i lördags kväll när vi firad Jenny! Det var en trevligt kväll som bestod av förrkrök med simonsson, fest hos Jenny med folk och efterfest eller något med Felicia och Simonsson. Härligt! Efter lite för lite sömn så vakna jag på söndagen och gjorde mig klar för att åka på kalas hos Jenni där det bjöds på fika och lite skratt och miner. Sen vart det hem till Daniel där jag somna en timma i sängen sen gick vi upp så gjorde han middag till oss, mys!  Igår började jag jobba halv 10 så  det vara bara upp och jobba ända till kl:21.00. På kvällen träffade jag Simonsson och hon packade eftersom hon åkte till Turkiet idag! Idag har jag ju redan berättat om har typ bara käkat, illa! haha.


Lördags kvällens outfit

Min favo skor, helt klart!

 

Godnatt sov så gott!

// T.ohansson


Nu är det iaf fredag

Jag har varit lite ledig i veckan och inte alls jobbat så mycket vilke har varit skönt men har iof inte fått något vettigt gjort ändå haha. Men idag börjar jag 3 och det är match vilket innebär att det kommer vara sjukt mycket att göra! Sen på kvällen får vi se vad som händer :), imorgon jobbar jag 12 till 4a sen blir det hem chilla och fixa sig för att sedan träffa Simonsson och förra och sen ska vi röra oss mot Jenny som fyller 20år! Söndag är jag LEDIG igen så då blir det chill sen kanske "kalas" för Daniels kompis Jenni som fyller 19 och efter det vara med Daniel. Sen vet jag inte något mera men det blir nog bra ska vi se.





Jag hoppas en vecka går väldigt fort hurru! <3


//T.Johansson

RSS 2.0