Hahahah!

Okej jag ska inte säga när ska man ha lite tur här i livet, för jag fick jobb direkt efter studenten och så satt jag hade tur absolut! Men alltså den senaste tiden är det så mycket som går mot både mig och min familj jag förstår inte, men någon måste väl gud jävlas med.. Vet verkligen inte om jag ska skratta eller gråta hahah.. Men jag ska även säga att går kvällen var riktigt trevlig, vi bjöd Felicia på middag på mongoliskt inne i stan. Det var jag, Ebru, Blomman och Felicia såklart men det har varit lite en överaskning så därför jag inte skrivit något. Men hon verkade jättenöjd och verkade tycka att det vart en lyckad kväll! Sedan drog jag, Felicia och Ebru till Ebrus pappas pub och drack cider och bara satt och snacka, mycket trevligt!
När jag sedan  kommer hem och ska sova så vid ett tiden hör jag en jävla smäll så jag tror att någon slår sönder port fönstret (igen) så jag springer ut i hallen och kollar men ser ingen gå upp för trapporna. Jag vänder mig om för jag hör vatten spruta helt plötskigt och då har hela toalett "ryggen" så att säga gått sönder.. Hahaha, alltså jag menar verkligen trasig, det sprutade vatten och hela porslinet från "ryggen" var trasigt. Jag börjar garva och kollar på min pappa som ser förvånad ut och samtidit försöker stänga av vattnet. Alltså det låter säkert knas, men jag kan säga er att det var det sjukaste jag nog sätt!! Alltså shit, sen började bara jag och pappa garva efter en kvart typ! Sen skrev vi en lapp till mamma o Daniel som sov för fulla muggar att toan var trasig så dom skulle använda min, så låste vi den trasiga toan. Min pappas kommentar när han skrev lappen, den är inte bara trasig, den är helt jävla sepe trasig! HAHAHAHAHAH! Okej det är galet hemskt också fatta att toan bara gick sönder, skit läskigt! Men aa vad ska jag säga.. Sen går jag och sover går upp på morgonen för att åka iväg och övnings köra, tror ni inte det är problem med tuben då?! Joo självklart, så jag kommer bara till västra skogen därifrån ska det gå ersättnings bussar och jag skulle hela vägen till ropsten. Klockan 09.00 skulle jag ju köra när jag står i västra skogen och klockan är 08.40 förstår jag att jag inte kommer hinna så jag ska ringa min kör lärare, tror ni jag har hans mobil nummer i mobilen, neeej självklart inte! Hahah så jag ringer hem väcker pappa så han letar upp det sedan ringer jag körläraren och då har fortfarande inte bussen kommit. Så jag tar mig hem istället. Nu får vi se vad denna dag har att erbjuda här näst hahah..

Två bilder tog vi men här är dom iaf:



Mysmys <3



Här kommer toa bilderna haha:

























Hahahah, säger jag bara!



Pappa har ringt förvalltaren men tror ni dom j*vlarna ringer tbx, neej! hoppas det kommer någon snart iaf och fixar det för nu var det en o en halv timma sen pappa ringde.
//T.Johansson

Kommentarer
Postat av: E

alltså HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHA DET HÄR HÄNDER BARA DIG JHAHAHAHAH SHIT JAG DÖÖÖÖÖÖR ORKAR INTE!!!

2010-10-18 @ 18:44:20
Postat av: snygg_kille_sumpan

snygga brudar på bilden, får man japp?

2010-10-18 @ 18:44:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0