Nu är det slut!

Det är både jobbigt men ändå skönt, nu har jag slutat på jobbet. Känns bra och framför allt skönt att slippa jobba dom där helgerna!! Men nu har jag ju inget jobb det är den segaste biten! Men det får väl lösa sig måste börja söka jobb men ska nog få vara  ledig idag iaf! :)

Igår var vi ute med jobbet eftersom det var min sista dag, mycket trevligt! Vi var på piren ett ställe i kristineberg, mycket fin och god mat! Bra service hade dom oxå! Mina kollegor var jätte söta, dom hade köpt en present till mig som bestod av Beach House (ett mycket fint säng klädes märke) det ä sååååå skön kvaite och lila färg, åhhh jag älskar det! Jag gick omkring och snackad om att jag ville köpa det, vlket jag aldrig gjorde sen så ger dom mig det, jättegullig! Tack allihopa! :)

Nu har jag varit vaken drygt en timma, idag blir det mest lite fix med saker som jag aldirg tagit tag i och kanske tvättstugan, om den är ledig. Får se hur kvällen blir, idiot tycker vi ska gå ut men jag röstar för helgen ;).


Ha det bäst!
//T.Johansson

Veronica Maggio Är Grym

Jag bara diggar hennes röst, den är så skön!! Älskar Välkommen in låten sitter och kör den nu om och om igen riktigt bra!

Idag har jag jobbat sedan blev det hem laga lite middag och duscha och lite tv. Nu har Simonsson ringt och hon ska snart åka från kungsängen så ska vi till Mimmi i rissne så det ska bli trevligt! :)
Blir nog inte så sent för blev "sent" inatt och jag är lite trötter så jobbar jag ju imorgon och tydligen måndag och på tisdag är min sista dag! blandade känslor  på det alltså.


Men men det blir bra alltihopa ska vi se! Åhh jag har bytt till nya säng kläder som jag köpt och ett nytt överkast så ska bli mys att sova i det inatt :) tihi!


Nej nu blir de sminka sig då!!
//T.Johansson

Onödigt bla bla bla

haha, igår hade jag en person som besökte min blogg och hade sökt den 26 gånger! haha, lyckat!

Jag ska göra mig klar för sängen nu och imorgon blir det jobba och sedan är jag ledig på fredag då jag ska på förlovnings fest på kvällen, kul! :) Det är Daniels moster och hennes kille som ska förlova sig så det blir Syrian kalas, ska bli nice! På lördag och  södag är det jobb, måndag ledigt och då ska jag verkligen försöka städa och fixa i mitt rum för att jobba sista dagen på tisdag och sedan har jag slutat.

Jag har inget mer att säga men hoppas allt är bra och att jag kommer igång med bloggen snart igen! :)

En bild på mig och min apa/jumbo (som han ser ut som på denna bild ;)) på midsommar! <3




//T.Johansson

Woop Woop!

Jag har som vanligt varit duktig på att blogga *host*. Men nu skriver jag lite igen iaf ;)..

Igår sov jag ganska länge sedan bar det av till Ikea med Idiot där vi hängde ganska länge då vi både käkade, fikade och shoppade lite saker. För min del blev det ett snyggt brunt överkast och nya påslakan, så de känns rikgit bra! Efter det drog vi hem till idiot och chillade så kom Felicia förbi så vi satt mest bara och snackade skit som vanligt sedan var klockan ganska mycket så vi drog hem. När jag kom hem blev det lagom till middag och allsång sedan bar det av ut på en skön prommis med Felicia. Kom kanske hem vid halv elva då fastnade jag vid datan ett tag sedan var det dags att sova men hade jätte svårt att somna tyvärr. Imorse vaknade jag upp med hals ont men gick upp och käkade frukost sedan blev de kista en sväng med bror min, mycket trevligt. Nu är jag hemma och har fortfarande hals ont och lite ont i huvudet också, så typiskt mig som bara jobbar imorgon o fredag sen har jag äntligen min efterlängtade helg, hoppas det är bra tills dess!!

Nu tänkte jag försöka orka städa lite i mitt rum och bäddda upp med det nya! :D

Btw så har jag sagt upp mig på Sova nu så det är 2 jobb veckor kvar :) 


Här är mitt nya överkast, men det är snyggare på sängen!



//T.Johansson

regn på min lediga dag ;(

Idag är jag ledig men har plockat o fixat en del sedan blev de kinan med pappa och en sväng i bromma blocks. Nu sitter jag här och ska väl egentligen göra lite annat men är så trött tihi.

I fredags så träffade jag mina 2 änglar vi satt bara och snacakde och hade det bra sen blev de hemgång då jag jobbade i lördags. Efter jobbet drog jag på 50års fest, det var trevligt! Söndagen blev återigen jobb sedan hem till Daniel där jag fick nya snygga naglar av Sheri igen :). I måndags var jag ledig så då blev det att träffa fille, blomman o ebru vi typ käka o chillade hos blomman sedan blev det barkarby en sväng och efter de en snabb sväng till Filles nya lägenhet (OGILLA att den är så "långt" bort). Sen var de kväll o blev hemgång då jag jobbade i tisdags. Igår kväll blev de en lång promenad med Fille och vi träffade även Ebru en sväng :).

Nu får vi se vad jag gör finns en hel del men lär sluta som vanligt att jag inte gör något av de ;).

// T.Johansson

020811

Shit vad tiden går fort det är ju helt sjukt! Det är egentligen både possitivt och lite negaivt, det possitiva är att man har saker att göra så dagarna går och det händer alltid något nytt varje dag. Det negativa enligt mig är att jag blir äldre haha! När jag var mellan 16-18år shit vad livet var mycket lättare då! Eller det kanske det inte var men att stanna som 18åring det hade varit det absolut bästa enligt mig :D. Men nu är jag 20 o ett halvt och sitter i min säng o skriver onödiga saker igen haha.

Jag är iaf ledig idag och imorgon så blir nog landet idag med päronen! Skulle behöva sola, shoppa, träna, träffa mina älskade vänner, sova och ja kanske bara chilla lite men det kommer ;).

Nu ska  jag käka frukost, sedan packa och stressa päronen lite tihi!



Puss hej!
// T.Johansson

RSS 2.0