jadu

Sitter på jobbet, jag är typ själv idag eller med det nya projektet i mitt rum för dom andra är sjuka så det är lite hemskt. Jag sov nästan hela natten jag hade lite svårt att somna och sen vaknade jag bara en gång så känns riktigt bra! Hoppas det fortsätter att gå framåt nu! Ikväll blir det nog bara ta det lugnt sluter ju 21.00 sen börjar jag 10.00 imorgon igen. Igår var jag och Felicia ute på en promenad och jag hade mina nya träningsskor på mig som jag fick i julklapp (har inte använt dom tidigare). Det gjorde lite ont när vi var ute och gick men sen nu imorse när jag vakna så har jag fått 3 blåsor bak på fötterna så det svider lite men är ganska lungt iaf. Men det tråkiga är att jag vet inte hur jag ska göra med skorna nu för dom är nice annars.. Får se om jag kanske kan mjuka upp dom lite eller något :)


//T.Johansson

typ inget

Har inte varit hemma 45min kanske efter att ha varit i kista ganska länge, men det var väldigt trevligt och mysigt! Jag skulle ha 3 saker men kom hem med två saker men det var iaf saker jag skulle ha ett vanligt svart linne och ett puder så det känns bra. Igår beställde jag även en svart blommig klänning också som ska komma i mitten av februari så får hoppas den blir nice! Jag har även beställt en klänning typ från H&M men den borde komma snart tycker jag. Men dom sa iof att den också skulle komma i februari. Jag fyller även 20år i slutet på februari, LITE panik nu faktiskt!!

Usch jag har fortf riktigt svåra sömn problem inatt/morse vakande jag tio över 6 låg vaken till 9 sen somna jag om till elva, tack älskling för att du orkade vara vaken ett tag med mig iaf (: <3. Men jag vaknar alltid mellan 06:10 och 06:30 sen kan jag vara vaken minst 50min iaf så trött på det! Jag har problem att somna på kvällarna oxå mitt huvud är skit trött men kroppen igång eller så är kroppen trött men huvudet helt piggt :/.. Snälla, gå över till vanlig sömn nu!!

Den här beställde jag från H&M för kanske 2 veckor sen hoppas den sitter bra.






Btw, jag ska börja jobba måndag 13.00 - 21.00 tis-fre 10-18 så jag är galet glad :D!!
//T.Johansson


Helg nu!

Eller jag är faktiskt fortf på jobbet men slutar om 30min och efter det blir det hem till Daniel eller till Micke får se men det ska bli mysigt iaf. Imorgon ska jag träffa Felicia och Ebru i kista så blir det lite shopping och mys! Det är väl det jag vet just nu men måste nog fixa lite saker på söndag.


Ha en trevlig helg (:
//T.Johansson

tjulullulu

Nu ska jag snart röra mig, skönt!

//T.Johansson

Liten bildbomb

Jag o Majen kämpade hårt på praktiken

Idiot och jag i askersund

Sommar back in the days på landet!

Snyggare tjuvar får ni leta efter!

Jag o Mor min cyklade runt (inte hela) men götakanal för några år sedan.

Haha, vet ej fan vad vi gör

Jag ser ut som en älv o Daniel lite drogad haha.

Så kan man tydligen också göra ;).

Lisa fyllde 17 här tror ja!

En glad älskling, eller typ glad iaf!

Lovley!

Snart ett år sedan, fan vad fort det går o snart kommer du hem!

Ego jag när Sverige tog OS guld i hockey! Många år sen..

 

Det var allt för mig, nu måste jag röra mig mot jobbet

//T.Johansson

 

 

 



får se hur de blir

Då får vi se vad det blir av allting, känns som man är mitt emellan våga satsa eller stanna. Hoppa eller lita på det gamla.. Funger eller inte.. Tro eller avstå..  Usch jag gillar det inte för vilket av valen jag än gör så tror jag det kommer sluta ganska blankt iaf :/..




//T.Joahnsson


inget att berätta egentligen

Jag har egentligen inget att skriva om.. Allt rullar på jag jobbar med marknads undersökningen fortf börjar 3 på dagarna. Jag sover fortf fett dåligt somnar sent även om jag lägger mig strax efter 00 så är klockan alltid 2 (minst) innan jag lyckas somnat. Sen vaknar vid 6-7 kanske är vaken en halvtimma och sen nästa gång jag vaknar är det klockan som väcker mig o då är jag helt sjukt trött :/. Vet inte varför det är så jag börjar bli riktigt trött på det nu.

Helgen var jättetrevlig som sagt efter jobbet i lördags drog jag till Ericssons på middag och vi drack en del champang och skålade in nya året, käkade god middag och sen vart det smälla raketer som gällde, riktigt kul! Det var lite kul att fira nyår den 22 januari med raketer och familjen det var ett tag sen man firade med dom oxå (: .. Efter det blev det lite mer snack, efterrätt och mer dricka sedan bar det av till Jonny på fest. Jag och bror min fick med oss Sandra och Gurra så drog vi dit och festade med lite folk, mycket trevligt. Vid 3 kom jag hem då var det bara att gå och sova för dagen efter skulle jag träffa underbara Majen! Jag och Majen sågs i stan vid halv 2 käkade lite och satt bara och snacka tills klockan blev 6 då åkte vi hem så deckade jag typ i sängen med film.


Det var väl det jag hade att skriva vet inget roligare men måste även passa på att gratta Simonsson som lyckas med sin diet, verkligen helt sjuk duktigt hjärtat! <3
//T.Johansson

trött men bra

Jag har haft en jättebra helg men är riktigt trött nu så jag orkar inte berätta mer idag men får försöka imorgon. Ska väl käka snart sedan blir det solsidan och efter det någon film kanske.

Tack för en riktigt mysig söndag!
//T.Johansson

Jadu

Jag förlorade bowlingen igår såklart men det var inget som kom som en chock, men det var kul att spela iaf sen var det disco bowing vilket gjorde det lite roligare :). Efter det åkte vi hem till Daniel och kollade lets dance sedan såg vi filmen nyckeln till frihet, mycket bra film!

Länge sen jag jobba helg måste jag säga men tiden har gått fort än så länge och jag ska ju gå klockan 5 så det är inte långt kvar sen blir det tuben o buss hem till Ericsson för att käka en god middag, eller det brukar alltid vara god mat där tihi. Senare på kvällen så rör vi nog oss mot Rissne för lite fest sen ska jag hem och sova! (:


//T.Johansson


helgen är planerad

Nu sitter jag på jobbet igen och ringer till folk som inte är hemma lite segt, får hoppas folk kommer hem snart. Imorse så tränade jag på min crosstrainer sedan blev det duscha, frukost och lite sminkning. Gick sedan till hallonbergen och hämtade ut mitt paket från H&M och i det fans ett par bikinitrosor (svarta o enkla) sedan ett par jeans shorts som jag vill ha mycket inför Thailands resan.. Shortsen satt bra något stora så måste leta efter ett skärp tror jag men är nöjd det kändes helt okej iaf. Efter det blev det en sväng förbi Emmz för att hämta en bok som Daniel ska låna av henne så fastnade där och snackade lite skit och sedan bar det av mot jobbet. Idag efter jobbet blir det ju bowlling får se om jag blir hämtade utanför jobbet eller får åka komunalt.

Imorgon tänkte jag nog jobba mellan 13-17 sen åka till familjen Ericsson där vi ska käka middag och fira lite "nyår" eftersom dom var sjuk på nyår när mina päron skulle dit.. Min bror berättade även att Jonnys lillebror fyller 20år så han tycker vi ska åka dit på kvällen så får se men så blir det nog. 

På söndag ska jag träffa Majen inne i stan mellan 13-14 får se vad vi hittar på men ska bli skit kul att träffas igen! 

Ha en trevlig helg!
//T.Johansson
 

Hade nog lite fel

Jag hade vist lite fel eller tror min Chef sa fel i telefonen när han ringde och frågade om vi ville komma in och jobba med marknads undersökning tills vårt comhem projekt är igång igen. Vi frågar frågor till personer som är födda mellan 1995- 1997 som ska söka gymnasium vad som verkar intressant o det är bara 4 fråger men det är sjuk mycket man ska läsa för dom! Men tycker kanske att det är något roligare än det andra tror jag, vet inte ännu får känna av imorgon. Slutar om 15min då blir det hemgång och chilla lite är för övrigt sjukt godis sugen!!

Imorgon ska jag hämta ut mina kläder som jag beställt på h&m det står att dom kommit iaf, får se! Jag beställde dom typ i måndags så känns sjukt att det gick så fort ju :/.. Efter det blir et hem och fixa lite sedan bär det av till jobbet kl:15.00 -18.00 efter det ska jag iväg och bowlla med Daniel, Jonas och Malin, ruuuligt!




//T.Johansson


 

Ojoj

Shit det är värsta frågorna vi ska ringa o fårga det tar typ 6min o det är skit tråkiga frågor, stackars barn! haha.
Men vi får se hur detta går..

//T.Johansson

Nittonde Januari

Imorse sov jag till halv elva väldigt skönt! Efter det blev det lite crosstrainer sen duscha och lunch. Sen har jag fixat lite i rummet, varit på willys och handlat mina efter längtade fiskbullar i hummersås sedan blev det även ost riskakor, mycket gott. Fastande lite framför datorn sedan blev det stress med att laga mat och åkte in till Skanstull där jag träffa Felicia och hennes mor och vi gick på teater faktiskt. Den var knasig men spännande och värd att se gratis iaf, kul att göra något också. Den var i två timmar så klockan 20.00 när den var slut åkte vi hem och nu sitter jag här efter lite prat med päronen. Imorgon ska jag till kontoret klockan 15.00 för vi ska jobba med att ringa till folk som går på gymnasium och ställa några frågor.. Jobbar fram till 21.00.

Igår var det även skit mysigt att träffa Ebru och se alla bilder och höra hur bra hon haft det, inte fel!
Vi satt och snacka några timmar om allt möjligt innan klockan vart tolv och vi svängde förbi donken sedan skjusa idiot hem oss.


Ps. Jag har träningsvärk idag så du vet käre bror!
//T.Johansson

Dagens typ

Morgonen började jag med att gå upp i bra tid göra ett litet ärende som kändes bra sedan bar det av till Simhallen för att simma lite sedan basta, skönt! Efter det gick jag hem käkade lite lunch, ringde och boka tid för att klippa mig vilket blev den 17 Februari snacka om att det var fullt där! Har suttit lite vid datorn sökt typ 3-4 jobb på två timmar alltså jag förstår inte hur dålig man får vara.. Jag måste nog fixa ett bra personligt brev som passar alla jobb så jag slipper sitta och göra om brevet inför varje jobb sökande. Sen har jag även tvättat en maskin så känner att jag gjort mitt för idag. Men nej nej jag och Felicia ska åka och träna takewando då vi lovat min bror det för det är nybörjare idag och han ska hålla i passet, duktig han är. Men alla kommer nog garva en del åt oss (mig) så ovig som man är haha. Efter det blir det dusch och middag sedan ska vi träffa Idiot som kom hem från Tyskland inatt, härligt!

Btw, folk snackar om att det börjar bli ljusare ute jag tycker det är skit mörkt!! Tycker det var ljusare ute när snön var vit och lös upp nu är det ju bara tråkigt och hemskt..

//T.Johansson

*

Äntligen har solsidan börjat igen, det var kul att kolla lite man garvar lite hela tiden liksom. Om jag har fattat det rätt så är det en prinsessas dagbok på tv 4plus eller film kanske den heter :/, hmm... Men den börjar iaf klockan 21.00 så tänkte nog försöka kolla på den och efter det blir det nog sova. Imorgon blir det kanske att spela hockey vid elva tiden med Daniel och dom får se men tror inte det blir något jobb imorgon. Chefen sa att han skulle messa om det blev men han är inte den bästa på att komma ihåg att höra av sig så får se imorgon helt enkelt.

Ha en mysig kväll!
//T.Johansson


Ja må han leva!

Idag fyller världens bästa pappa år!  <3
Grattis på födelsedagen hoppas du får en toppen dag och jag ska försöka att inte vara allt för jävlig ;).



//T.Johansson

Baka

Jag vill baka jag såg i en tjejs blogg att hon hade gjort muffins med marshmallows (stavning) men hon hade iallfall smälta såna i sina muffins det är säker jättevanligt bara jag som inte hänger med i svängarna. Det såg iaf jättegott ut och blev hel taggad på att göra såna, men lär jag aldrig orka haha.



//T.Johansson

Varför kan inga sova?

Alltså det är sjukt vad dåligt jag har sovit denna vecka. Eller alltså antingen kan man inte somna eller så vaknar men tidigt eller så har jag haft sjuka drömmar.. Men sen när jag pratar med folk, läser lite bloggar eller kollar face status så är det sjukt många som sovit knasigt denna vecka! Förstår inte varför men jag hoppas att nästa vecka blir en bra sova vecka haha!

Sitter på jobbet nu och det är riktigt segt idag faktiskt, speciellet när man varit ledig 3 dagar sen komma tbx på en fredag de känns sådär men men lunch om 25min iaf (: .. Efter jobbet ska jag hem käka middag och sedan ta mig till Simonsson för att umgås lite, det var ett tag sen!
Imorgon blir det kalas/Thailands prat hos Daniels faster och efter det blir det hemgång till mig då min käre Far fyller år imorgon så vi ska dit och käka sen får vi se hur kvällen blir. Men de blir nog en mysig helg!




 

//T.Johansson

The next three days

Jag ska inte uppdatera om the next three days utan igår kväll drog jag och Felicia på bio och såg den filmen, den var skit bra! Vi åkte till kista filmen började 21:30 och vi var i kista 21.00 men det fanns biljetter kvar så vi köpt biljetter, lite gott och sen gick vart det bio i 2 timmar, mycket trevligt. Efter det åkte vi hem och då träffade vi Berra på vägen och den bruden är alltid lite kul att snacka med så vi stod där och snacka i en timma så när klockan var ett på natten, fötterna kalla, jag kissnödig och tänderna skaka så var det dax att säga godnatt tyckte vi. Jag gick hem och sov på en gång. Idag så var jag och Felicia och lämna blod eller ingen av oss fick lämna blod pga för dåliga värden haha, dåliga vi är! Men Felicia ska försöka lämna blod om 3 månader men mig skrev dom ut då jag inte fått lämnat på ett år eftersom jag har fel blodvärde. Men hoppas det går för Felicia! Och till er som inte lämnar blod men kan, gör det!! Det är en väldigt bra grej både för andra och för dig då de är bra med lite nytt blod i kroppen. Aja skit samma vi fikade sedan och efter det drog Felicia och träffa en kompis och jag åkte till Daniel i några timmar, mys. Nu är jag hemma och har käkat så ska dra till Felicia som ska noppa min ögonbryn för det behövs. Imorgon blir det tydligen jobb det trodde jag aldrig, så 10-18 blir det jobb sen ska jag träffa Simonsson på kvällen! :D <3




Puss hej från mig!
//T.Johansson

Denna lediga dag

Efter en natt av skit sömn och massa drömmar så tog jag mig upp vid kvart i tio fast hade legat vaken en hel timma men orkade bara inte gå upp. Men iaf, jag gick upp käka frukost och drog sedan till simhallen simma lite det var väldigt skönt sen en härlig bastu och efter det hemgång för lunch. Fick även sällskap av Felicia då som precis slutade jobbet. Vi chillade lite hos mig sedan gick hon hem och jag började slipa på mitt personliga brev, usch och fy hatar sånt! Tillslut när det kändes någorlunda så bestämde jag mig för att jag var trött på julen och tog ner typ alla jul saker som stjärnor, dukar, serveter, ljusstake, gardiner osv..  Men lämnade några grejer till mor min som hon få fixa! Så nu sitter jag här har svarat på Blommans mail (som är i Chille nu) och messat Ebru som är i Tyskland på bröllop medans jag och Felicia lallar runt här hemma i Sverige. Men nu ska jag se vad jag ska hitta på, har ingen aning faktiskt.



Sommaren 09



//T.Johansson

Skynda nu Tone



Nu ska vi träna hårt gumman haha ;)

//T.Johansson

Ledig idag :/

Bara för jag skrev igår att vi skulle börja jobba hel vecka så sket det sig haha. Våran samtals lista är tom vi har inga fler folk att ringa för tillfället så Chefen messa imorse att vi inte behövde komma och nu har han precis ringt och sagt att vi inte behöver komma imorgon heller.. Tråkigt att bara gå hemma.. Hoppas vi får fler listor att ringa annars är det tyävrr slut med jobb :(.. Men idag har jag tränat på min crosstrainer sedan tagit hand om tvätt som hängt på tork, pratat med Simonsson, käkat lunch, hälsat på Felicia på hennes jobb vilket var mycket trevligt! :D Efter det kom pappa och hämta mig i grus bilen och jag kan lugnt säga att den inte var liten! Shit alltså vilken stor och hög bil man kände sig sååååå liten, bara att försöka klättra upp i den var svårt liksom haha. Vi handlade lite på prisxtra köpte även batterier till min älskade mp3 som funkar, trodde den var paj. Shit vad bra musik det var på den, älskar den! haha. Nu ska jag byta om till tränings kläder faktiskt då jag och Felicia ska gå på rissne gympa. Jag har hunnit ganska mycket idag känner jag, skönt! (:

//T.Johansson

Det börjar bli lite ofta nu

Idag precis när vi fick lunch på jobbet alltså kl:16.00 så stängdes hela skit systemet av, lampor dog, datorerna stänges av och det värsta av allt micron stängdes av. Så jag käkade kall mat vilken kan vara okej om de är typ pasta men nu var det kokt potaits med kött o sås det smakade sådär när de var kallt :/.. Och det värsta är att det är typ 4 gången detta händer fast tidigare har de inte drabbat lunchen som tur är.. Men hoppas vi slipper det vid lunch tid igen. Jaja nu är det en hel jobb vecka, har ju haft lite jul ledigt vissa dagar så har inte haft 5 dagars jobb vecka på 3 veckor nu vilket har varit väldigt skönt! Men nu är det jobba jobba som gäller fram till och med 28 februari. Kanske borde be om ledighets ansökan (: (A)?!


//T.Johansson

Nu är glada julen slut slut slut

Jaa jag har precis tagit ner julgrannen eller man kanske säger klätt av det och packat ner den i kartong då vi har plast grann.. Men jag måste erkänna att det är skit skönt med plast grann det kommer jag nog också skaffa mig när jag flyttar hemifrån. Jag har en grej på datorn som räknar ner hur många dagar det är kvar till Thailand och nu just idag är det bara 50 dagar kvar! :D

Snart är vi där!




Ps. Jag vill ändå till fjällen också tihi!
//T.Johansson

Jag vill till..

FJÄLLEN!

 

//T.Johansson

 


nu har jag äntligen sex and the city 2 filmen

Igår kväll så rensade jag faktiskt i garderoben absolut kan jag nog både kasta mer och rensa bättre men det vart iaf en hel påse och då snackar vi ullareds påse som jag kasta full me kläder sedan ett par skor. Tyvvärr så är garderoben lika full iaf eftersom jag har haft påsar liggandes för de jag har shoppat har inte fått plats men nu ser det helt okej ut i garderoben ganska fullt och ändå har man inga kläder :/.. Knasigt det där ;).. Imorse så gick jag och mamma upp o simma eller imorse och imorse men vi simmade iaf lite idag, skönt och trevligt! Nu väntar jag på att Ebru ska hämta mig i bilen så ska vi möta Felicia köpa något gott sedan hem till mig och kolla film, det blir sex and the city 2 :D, har inte sett den! Hoppas den är bra!

Idiot (Ebru) och jag när vi hade det som roligast!




//T.Johansson

Syskonen har lyckats igen!

Jag slutade lyckligt vis tidigare på jobbet idag så vid halv 8 fick vi gå hem och då sprang jag på min underbara storebror på tuben. Han skulle in på konsum och  handla färskpasta och köttfärs så då frågade han mig om jag ville käka hemma hos honom, självklart ville jag det! Så vi gick hem till honom han lagade mat (A) vi käkade det var super gott sedan satt vi bara och snackade på om allt möjligt, verkligen super mysigt!! Tack för en mycket trevlig kväll älskade bror!


Du är bäst min endast min storebror! <3



//T.Johansson

längtan efter vaddå?

Kan det inte hända, jag vill, snälla, ge mig, jag längtar, det skull behövas, jag orkar inte, jag bara känner, allt skulle bli bättre, trevligare, roligre och framför allt mycket lättar..


//T.Johansson


Learn from yesterday, live for today and hope for tomorrow.

Tro det eller ej men jag tränade faktiskt på min fina crosstrainer igår, det var väldigt skönt efteråt! Var bara tvungen att berätta det ;) haha.

Idag efter jobbet (21.00) så tänkte jag åka hem och kolla på Filip o Fredriks årskrönika pogramet som börjar 21.00 men jag vill se det för det verkar ganska kul. Efter det blir det nog sova, eller egentligen så måste jag rensa min garderob men jag lyckas ju aldrig! Imorogn ska jag och mamma försöka ta oss till simhallen och simman vid 10 tiden sen efter det någon gång ska jag träffa Felicia och Ebru får se vad vi hittar på men det blir nog mest bara chill. Får se vad jag gör resterande dagar men det blir nog inga problem att hitta på något, jag och Daniel kanske ska försöka gå på bio också men får se om vi hittar någon bra film.


//T.Johansson


Jag tänker på dig min fina brevbärare!

Alltså okej idag är det inte så kallt ute men det snöade som fan inatt och det är högar med snö överallt och halt! Du är duktigt som är ute o kämpar trots din förkylning o feber! Kämpa på Simonsson (:

                                          Love you!






//T.Johansson


bort!

Nu har jag dragit bort 5 naglar så nu har jag bara 5 kvar sen blir det hem o kämpa med att fila de lilla som är kvar och klippa ner dom fula men så dom blir jämna iaf och växer ut igen. Jag har alltid älskat att ha naglar men just denna gång så kände jag bara gah så nu sliter jag bort dom ist :P. Men jag kommer garanterat att göra nya naglar igen men inte imorgon liksom..

Chefen kom även in och berättade att vi har ledigt både torsdag och fredag så då gick jag med på att jobba 13-21 imorgon iaf och sen är det 2 dagar ledigt! Skönt men de blir ju lite mindre pengar tyävrr..Men men :)..

//T.Johansson

lite blandad info

Igår spelade Sverige match i hockey och tyvärr så förlorade dom men det var på straffar, så vi får hoppas på brons på onsdag! Heja heja!! Imorse så var jag o Daniel i kista vi skulle byta två olika plagg så jag har nu en ny snygg bh o eftersom det var rea så la jag till matchande trosor också, nice! Efter många om o men lyckades Daniel även byta en tröja så nu är det som det ska. Jag hann även gå på banken och fixa mitt konto som tydligen var spärrat, hade lite panik där ett tag. Juste, imorse när vi vakande så hade Daniel vaknat någon gång under natten och då låg jag och snackade i sömnen haha. Jag hade sagt massa saker men dem två olika meningar som han kom ihåg var: Shit det är kattastroff, men jag gilar det.. Måste sticka. Sen hade jag även sagt: alltså tänk på att strumpebyxorna är för tajta. Hahahahah alltså det hade varit så roligt att få höra sig själv tycker jag, men det här var första gången Daniel kom ihåg vad jag hade sagt så det var kul att höra. Men jag snackar tydligen i sömnen fett ofta men han glömmer alltid bort, så inatt tog han anteckning på de lilla han förstod haha.

Idag efter jobbet får jag se om jag ska försöka träna lite på crosstrainern får se hur tröt/hungrig jag är när jag kommer hem haha! Imorgon skulle jag egentligen ha jobbat 10-18 då min familj skulle på middag hos Ericsons men nu har Christer åkt på kräk sjukan även han så då får vi skjuta upp allt yttligare. Först skulle ju mina föräldrar dit på nyår och sen nu så skulle vi alla dit men då vart Christer också sjuka så vi får se hur det blir får väl försöka i maj eller något haha. Men jag tänker nog ändå bara jobba 10-18 på onsdag eftersom det är fett mycket skönare och på torsdag är det röd dag vilket innebär LEDIGT!

Vi hade en riktigt mysig nyår! <3



Neej men nu måste jag jobba
//T.Johansson


`

inget vettigt att berätta känner mig ganska tom bara

//T.Johansson


dom första dagarna 2011

I lördags vakande jag klockan 10 men Daniel sov förfullt så jag låg och kolla på tvn till klockan elva då Daniels mobil ringde och han äntligen vakande så då vart de en ducsh sedan var det pizza som gällde så jag, Daniel, Jimmy, Ida och Micke käkade och satt och snackade ett tag innan jag, Daniel och Jimmy drog hem till Daniel igen. Vi kollade lite tv sedan vart det Alvin och gänget, lejontämjaren och efter det skjusade Jimmy mig och Daniel hem till mig och här käkade vi middag med hela familjen och hade de trevligt sen kollade vi lite på patrik 1,5 och sen vart det tjenare kungen och efter det sov dags. Idag vakande vi 12 och käkade frukost chillade lite sen åkte jag in till stan med Felicia och fixade med mitt sl kort som jag köpte förut jag la till 300kr och för det fick jag 2,5 månader mer, galet skönt! :D. Sedan var vi i stan det var bara Fille som köpte lite små saker som hon behövde, vi träffade även Majen och hennes Daniel, roligt! Nu har jag inget mer att berätta, puss hej!

//T.Johansson

dom sista dagarna 2010

I torsdag efter att jag o pappa käkat lunch vilket vart kina mat, mycket gott så åkte vi hem fixa lite sedan hämtade vi mamma och åkte o handla i massa olika butiker. Efter det drog jag hem till Simonsson och vid 21 tiden åkte vi till ica maxi och handlade allt inför nyårs middagen som hölls hemma hos mig. Men på fredagen den 31a vakanade jag upp o pratade med mina päron som precis hade fått ett samtal från dom som dom skulle hem till på nyår att frun i den familjen hade fått kräksjukan.. Så jag vart riktigt ledsen när vi hade planerat och allt sen tyckte jag synd om mina päron vad skulle dom hitta på liksom.. Pulka åkningen blev även den inställd tyvärr med tanke på att vi skulle åka med den familjen men ville ju inte träffa dom andra om dom möjlgen hade blivit smittade. Så jag åkte till kista med Simonsson så hittade hon nyårs klänning sen kollade vi runt lite och köpte lite saker på rean, efter det åkte vi hem. Jag pratade med mina föräldrar som hade bokat bord på en restaurang i sumpan sen bestämde vi att dom skulle dra hem till min bror några timmar så dom löste allt väldigt bra, tack <3
Halv 6 kom Simonsson till mig vi fixade maten vid kvart över 6 kom dom andra 3 tjejrena så  fixade vi oss lite sedan blev det en väldigt god middag med massa snacka och mys! Vi förflyttade oss sedan till vardagsrummet och satt/dansa/sjöng och smällde smällare och bara hade det riktigt bra, firade med lite champang också innan det var dags för oss att skiljas åt på år 2010. Simonssonarna o Sara drog till tornparken och jag o Felicia drog till husby där Daniel och flera befan sig, vi kom väl typ kvart i tolv så vi alla gick ut smällde raketer tyvärr så såg man inte så bra där vi stod men det gör inget hade det bra iaf! Efter det gick alla tbx till Micke och festade vidare och såg Sverige vinna mot Canada i hockey, GILLA! Sen vid 3 tiden blev det hemgång men allt som allt så hade jag en rikgit bra nyår, tack alla som medverka! <3



Hoppas alla hade ett bra nyår!
Ps. jag försökte lägga upp bilder men den ladda bara kom aldrig någon bild haha.
//T.Johansson

Super bra nyår, tack alla! <3

Jag hade en rikgit mysig och bra nyår men mina bilder är på digital kameran o sladden är hemma så jag fixar allt sen när jag kommer hem och då slänger jag upp bilder! (: Tack för ett bra år och låt 2011 blir minst lika bra! :)

//T.Johansson


RSS 2.0