<3


Bara för att det är vi, du och jag <3//T.Johansson

Glad midsommar 2011 (:

Nu ligger jag helt slut i sängen o ska sova. Imorgon blir det jobb sedan åka ut till Norra Lagnö som alltså är Mickes landställe där vi ska vara i år igen, rikgit mysigt! Jag önskar sol o mycket skratt, det borde vi kunna fixa! Jag önskar även att alla mina nära o kära får en riktigt bra midsommar, det är ni så värda! Med lite för mycket både mat o dryck (: .. Känner att det är så mycket saker man skulle vilja hinna med men det blir inte så tiden bara rullar iväg. Simonsson är en sån tjej jag bara älskar men vi hinner ju aldrig träffas, det är så sjukt!! Vi har helt olika arbets tider som inte matchar o gör dom de någon gång då har vi redan hunnit planera något annat :/. Men du ska veta att jag finns här för dig, love you <3Ps. Jaa mamma, du lyckades i år igen att få mig att ha ångest att jag sviker er. Denna gång känns det värre då det blir andra året i rad som jag inte är med er, men ni kommer att ha skit mys ni med :)..

GLAD MIDSOMMAR! :D
//T.Johansson

Lycka

Jag känner mig glad, lycklig o nöjd! Tack mina kära vänner för att ni finns!! :) <3


//T.Johansson

Jag som ville ha soooool!

Jaa, som rubriken säger så vill jag ha sol o bara lägga mig o sola och bli brun, åhh!! Men det är så jag var ledig igår o idag då är det bara att räkna med skit väder har jag börjat förstå haha! Neej men lite så känns det när jag jobbar helgen o alla ligger ute o solar, badar, picknikar och bara har de allmänt mysigt då är jag inne i butiken o fortsätter att vara blek. Usch jag vill vara brun!! Men men så är det, hoppas midsommar blir soligt och om inte det sker så kommer ändå min Prinsessa Felicia hem från England då o hon har varit borta i 3 månader, för länge alltså!! Såå då ska vi LEKA massa! :D (kanske i solen ;) haha).

Igår var jag med min älsko på morgonen o vi drog till kista sen åkte vi o hämta min far så tog vi (jag) sista hepatip A och B sen åkte vi till någon mortorcykel butik de var ganska nice sedan var klockan mycket så då drog vi till Daniel där jag, Daniels mamma o farmor skulle fixa våra naglar. Så nu äntligen är dom fina igen!
Efter det så drog jag hem fixade mig och sen drog jag o Idiot ut! Det hände många sjuka saker igår kväll orkar inte ens skriva men någon skulle lura oss vid bankomaten, vi kom inte in på krogen, inte ens efter att ha smörat in oss med DJen men väktarna neka oss för vi var för små hahah. Vi skulle hem men bestämde oss för att försöka på Mango utan att betala inträde o vi kom in där utan så stora problem där var allt kul sen blev se taxi o buss sen ont i fötter och sova. Det var en kort berättelse ;) haha.

Här kommer en bild ifrån igår, inte för att vi tog någon bra bild tyvärr men aa haha.
//T.Johansson

Det kommer bli bra! <3

Pappa, det är så jobbigt att se dig lida såhär. Men du är grymt duktig och du kommer klara dig igenom detta med all hjälp o träning som du kommer kunna börja med om 2 månader! Jag finns här för dig hela tiden, tveka inte! <3

//T.Johansson


RSS 2.0