Från en dag till en annan

Igår hade jag tänkt att städa o fixa i mitt rum men slutade med att Felicia och jag åkte hem till Ebru istället så hängde vi där några timmar efter det bar det av till kista då vi alla tre ville shoppa lite, Felicia skulle ha en klänning till sin 20års fest på lördag och ett par skor, jag vill väl bara shoppa o det blev en tröja på h&m och ett par örhängen från ur&pen och för Ebru en bh, mycket trevligt! Kom hem till halv 8 då blev de middag och ensam mamma söker, ganska tråkigt avsnitt tyvärr men måste kolla ändå ;).

Idag har jag varit i stan jag köpte inget mer än en latte men det var skönt väder så blev en mysig fika. Efter det åkte jag hem och luncha med pappa så nu ska jag kanske ta tag i mitt rum eller hitta på något annat roligt, får se!

Fick ett halv spännande samtal idag också, men får se hur det blir, köt hårt!
Jag vill verkligen bli av med min förkylning nu också, tycker det räcker nu..


//T.Johansson

'





Jag vet att om mitt hjärta inte satt fast bakom revbenen skulle det rymma sin väg och aldrig komma tillbaka. Det är väl därför människans viktigaste organ är placerat bakom galler.


//T.Johansson

Bilder från Ystad/Danmark 08

Hittade bilder från 08 när jag o Felicia åkte till Ystad o Danmark på sommalovet! Saknar det <3



Felicia på påga tåget i ystad ;)



Rastning av hundar förbjuden, dog typ av garv här!



Vi lyckades handla alkohol i Danmark också, skit stolta haha!



Jag fixade mig inför en krogen kväll i Danmark



Felicia snygg som vanliget! :)





Orkar inte skriva så mycket om helgen men gör det sen! :)
//T.Johansson

Imorgon och framåt..

Imorgon blir det nog ett varv till stan för att kolla lite saker sedan åker jag till landet med min kära bror o älskade far så ska vi typ fixa en del o på lördagen ska vi ta upp båten, det är det stora projektet. Efter de blir det nog ännu mera plock o fix och sedan blir de bussen hem på eftermiddagen/kvällen. De blir en lugn lördags kväll, ännu oplanerad men känns bra för på söndagen ska jag prov jobba (hoppas på rätt dag denna gång haha). Fan vad jag måste ha energi och bara känna wow, detta är precis vad jag vill göra! Hoppas på den känslan iaf!

Känner mig ganska hängig nu har ont i halsen o huvudet men hoppas det försvinner tills imorgon..


Halooweeeeeen 2010


Puss från den kanske gladaste djävulen ni sett ;) haha!
//T.Johansson

:)

You make me so happy <3

I have..

I fredags eftermiddags träffade jag Simonsson så drog vi och fika på Amandas cafe i bromma, mycket trevligt hade vi! Vid kvart i 8 på kvällen hämtade Daniel mig där så drog vi till Felicia hämtade henne o hennes mor för att åka o hyra ett släpp och sedan hämta en soffa som Felicia och dom skulle få till deras nya lägenhet. Det vart en jävlig stressad tur när vi tillslut fick tag i ett släpp som skulle vara tbx klockan 22.00. Men det var kul iaf och vi hann så det var bra kämpat! ;). Efter det så tog jag o Daniel en burgare på donken sedan åkte vi hem till Daniel då han skulle hämta sin väska och åka till Jimmy för att sedan dra iväg till huddinge och sedan vidare till Eskelstuna på drag race! Men Daniel mor skjusade Daniel till Jimmy så jag följde med som sällskap sedan åkte vi hem och det slutade med att jag sov hemma hos Daniel utan att han var hem så lite tomt, men mys iaf.
På lördagen åkte jag o Daniels mor till Solvalla och kollade på när deras granne red, det var lite kul att se! Sen kom jag hem tog en snabb dusch sedan kom Simonsson o Bea och hämtade mig så åkte vi och kollade på fotbolls match där vi även möte upp Felicia. Efter matchen och lite snack så åkte jag o Simonsson hem till henne o käkade middag sedan blev det vin med Amanda o Bea och fortsatt fest i rissne på kvällen. Mycket härlig lördag!
På söndagen trodde jag att jag skulle prov jobba på ett ställe så gick upp o tog mig till Bromma sedan visade det sig att det var nästa söndag hahaha, fett fail av mig! Men då åkte jag hem och käka sedan kom Daniel o Jimmy och hämtade mig så drog vi och kollade på gokart race, det var coolt. Kvällen spenderades sedan hos Daniel, mysmys.

Igår övningskörde jag på morgonen och sen åkte jag hem o duscha o åkte sedan till sumpan där jag träffade Felicia och sen kom Ebru så köpte vi fika och gick hem till fille. Satt där o snackade sen fick jag o Ebru panik och ville gå på Aik - Djurgården men biljetterna var slut på nätet... Vi åkte till råsunda för att göra yttligare ett försök men billjetterna var slut där med :( haha. Så efter många om och men köpte vi biljetter av en kille som sålde utanför, vi fick bra pris. Men jag var nojig att det var falska biljetter men vi köpte och chansade, VI KOM IN PÅ MATCHEN!!! Shit vad glada vi var, snacka om lycka! :D. Det var bra drag, men en skit match i övrigt tyvärr..

Neej nu måste jag försöka ta mig från datan, hoppas ni haft en bra helg!
Puss hej!

//T.Johansson

Tack!

Jag fick nyss ett samtal, det var precis vad jag behövde! Hoppas bara det går hela vägen!

//T.Johansson

Jag förvånar mig själv ibland

Usch, jag ångarar mig vad fan tänkte jag egentligen? Jo nu vet jag, jag tänkte inte alls! Jag stod i badrummet o hittade min tungpiercing så då tänkte jag att jag måste se om det växt igen helt, de visade sig att man kom in lite med piercingen så då började jag trycka o trycka efter en kvart hade jag gjort nytt hål. Fy fan, när jag tog hålet för ca 3år sedan så sa jag efter 4a veckor av svullnad att om jag tar ut piercingen någon gång så kommer jag aldrig gör om det, och nu förstår jag varför! Alltså vad fan tänkte jag, fett dumt o korkat iaf! Men efter jag hade suttit in piercingen så sökte jag lite på nätet och såg att fan man måste ju ha massa rengörnings medel o grejer sen borde man käka soppa i 3 dagar, inte käka stark, inte dricka alkohol och inte pussas på 10 dagar pga av bakterier och massa sånt skit. Så nu har jag tagit ut piercingen igen, men undra hur smart det är egentligen? :P hahaha. Nu kan säker bakterier åka ner i hålet i tungan! Alltså usch, vad fan tänkte jag med och hur ska jag göra nu :/.. Undra vad som är smartast, men eftersom jag inte är så smart så vet jag inte så blir nog att skit i piercingen.. tror jag..

Det var lite om min morgon haha, nu tror jag att jag ska rensa garderoben eller måste typ ringa min gud mor o fråga lite saker om körkortet men känns mest jobbigt att ringa bara haha!

Fan vilken dag usch borde gå o dränka mig egentligen haha!


Slänger in en bild på mig o tjejerna från Göta Källare kvällen! <3



//T.Johansson

Lite kul bilder

Haha jag o Idoit inte alls bakis brudar ;)

Hahah, jag och Felicia var utkläda till fjortisar på en fest! haha

Jag o Linkan lekte snygga ;)

Haha, Simonsson och jag flum hemma hos henne!

Nyår för ett antal år sedan, Minna, jag, Elin och Sinika

En ganska mycket full Ebru! haha

Shit vad snygga vi var Natha (typ 98)  ;)

 

Hittade ett album som hette vänner och jag, de innehöll massa kul foton men valde några med riktigt härliga minnen!

 

//T.Johansson


Jag och min underbara vän Felicia! :)


Haha, älskar dig också ;)

//T.Johansson


Var hos tandis idag..

Usch gillar inte tandläkaren, men det gick bra inga hål o bara ytterst lite tandsten så jag ska försöka lova mig själv att börja använda tandtråd. Men fy vad dyrt det är, det kostade 680kr för ett besök på 30min :O.
Efter det åkte jag till Felicia så fixade hon i sitt rum och vi käkade lunch ihop, efter det åkte vi till hennes gamla lähenhet i ör och städade, jag var mest bara sällskap kan jag ju erkänna haha! Efter det blev det prisxtra en sväng till prisxtra sedan åkte Felicia hem till sig i Lilla Alby :( och jag gick hem. En timma senare möte jag mamma vid Löthallen så tränade vi rissne gympa, galet skönt!

Kollade nyss på ensam mamma söker, det är inte så bra i år tycker jag. Den ena tjejen känns lite för ung så det blir lite oseriöst och sen är en man med som ensam pappa typ och han tar typ på tjejerna när han får chansen känns det lite som haha.

Neej nu blir de borsta tänder o ett avsnitt kniven i hjärtat! :)


//T.Johansson

helg

Jag älskar att vara ledig helg, ville bara säga det! (:

//T.Johansson

2år med min älskling! <3

Idag är det våran dag, 2år idag det är sjukt vad tiden går fort. Kommer ihåg första gången vi träffades, du var dryg enligt mig och jag hade bihålinsflammation (som vanligt) men aa. Det var hemma hos familjen Hokkas och det var i mars 2009. Brun som fan var du oxå haha. Det är sjukt vad vissa minnen är stark, men när jag träffade dig va inte min tanke att det skulle bli vi, du och jag. Men jag är världens gladaste över att det vart så, jag älskar dig! <3

//T.Johansson



En bild innan utgången igår (:

 

// T.Johansson




Gårdagen plus idag

Igår var det en väldigt seg dag, det var första gågen det mer eller mindre kändes att man var arbetslös. Men det löser sig måste verkligen komma igång med att söka jobb, men det är sååååååå j*vla många processer (stavning) bara för att söka ett jobb liksom. Man tröttnar efter 3 jobb för det tar sån tid att fylla i allt!

Efter lite jobb sök och fortsättning att skicka över bilder från gamla till nya datorn, vilket jag tror jag är klar med nu! Har bara filmer o musik kvar haha. Men bilderna var det viktigaste så det känns bra, men efter det drog jag o handlade med päronen. Vi kom kanske hem halv 8 då blev de middag och sedan bestämmde jag, Fille, Ebru, Blomman och tysken oss för att dra till Göta Källare på kvällen. Det var riktigt bra musik men i börja så var det inte så mycket folk så vi satt mest o snacka sen blev det väl lite dans kan man säga och sedan hemgång men Ebru hade bil så det var super skönt! Vi plockade även upp Ebrus lillesyrra från skyddsrummet o hur vi kom fram förvånar mig fortf tyckte mest bara vi snurra runt i slussen! hahah.
Nej men det var kul igår, de får vi göra igen! :)

Nu har jag kollat på massa Svensson Svensson avsnitt och käkat frukos så nu blir det en snabb dusch sedan kanske jag hakar pappa till landet men vi kommer hem ikväll igen för då blir det rissne gympa. Om vi drar till landet så är det för att kolla båten efter all blåst.

Haha, våren 07 Felicia och jag alltid lika snygga ;)



Neej nu är det dags att röra på sig, puss hej!
//T.Johansson

Hittade en fin bild på naglarna i Thailand..



gillar dennna bild skarpt!

// T.Johansson

Satte igång gamla datorn..

Jag köpte ju en bärbar data i mars då jag vart trött på mitt skrivbord och där stod ju stationära datorn så då byttes det ut. Men jag har ett problem, på min nuvarande dator finns inga bilder eller bara från Thailand typ och jag vill ha alla andra bilder också! Så nu sitter jag vid den gamla datorn för att försöka komma på något sätt att föra över bilderna. Hmm, kanske kan vända Felicias msn o skicka allt till min msn på bärbara..? Känns som det kommer ta år och dar!!!!!!!!!!! Men jag vill inte kasta eller ge bort denna data förens alla bilder finns på bärbara, snacka om iland problem haha.

Ska se om den laggar eller om man kan lägga upp lite bilder här :)


Jag o Idiot i askersund


Vi är fortf i askersund här


Jag o Minna på allsång 05 typ? ;)


Mina 2 smartisar 07


Shit vad vår klädsel ägde, Simonsson o jag


Jag i mitt gamla rum, miss it:(


Jag på restaurangen, saaaaaaknar!


Min bror skrev på min svank typ 06, lite coolt var det ;)


Min data har lagt ner 2 gånger nu när jag försöker lägga upp fler bilder, men det finns massa kul och framför allt mycket minnen i bilderna, dom ska över till andra datorn på  något sätt ;)

//T.Johansson





Stan med Majen idag

Idag har jag och Majen varit i stan från elva till halv 4a typ. mycket mycket trevligt!! Vi shoppade lite för min del blev det ett par tjocka leggins på gina (love them) ett genom skinligt nagelack och ett par svarta snygga stövlar! Känns som jag glömt något hmm, men fattig vart jag iaf! Hoppas att det räcker med shopping nu för min del, det ända jag vill köpa är en vinter jacka och en bikini haha blandad kompot ;).

Men jag o Majen sanckade skit och bara hade det bra, kul att ses igen! Kul att höra att det går så bra med ditt kökort vännen. Hoppas jag själv blir taggad så jag kan börja köra snart, tycker fan bara det är läskigt att köra bil haha.

Felicia var nyss här så såg vi på ensam mamma söker vilket var den sämsta gången hittils av alla som jag kollat på :/, illa!
Imorgon kommer förvaltarna mellen 8-17 kul dag, så vill man inte vara hemma när dom kommer liksom o det blir ju lätt, NOT! Så man måste gå upp tidigt också bara för dom ska in i alla rum.



Nej nu blir det ett avsnitt svensson svensson sedan sova. Gonatt (:
//T.Johansson

Helg ledigt är bäst!

Fy fan vad skönt det var att vara ledig en helg och hinna träffa alla min älskade! I fredags blev det fixa fina rosa naglar sedan krogen, vi var på ace, det var kul att vara med alla tjejerna men skit dålig musik tyävrr! Men vi löste det bra genom snack och lite dans på vårt sätt ändå ;).
På lördagen var det bra väder så jag satt på balkongen och pratade med Simonsson sedan bestämmde jag mig för att ringa o väcka Daniel så vi kunde åka ut till mitt landställe och sola. När vi kom ut så kom skuggan så det blev lång byxor och tjock tröja men vi gick ner till båten iaf där mor o far var så käkade vi ost o kex och drack vin, mys! På kvällen åkte vi hem efter att fått i oss en god middag som mina päron lagat/grillat.
Idag var jag o Daniel trötta o tog det bara lungt tills jag åkte hem för att träffa Simosson, Amanda och Bea för att gå på match, det var mycket trevligt och massa skratt! :)


//T.Johansson

Ikväll ska vi dansa!!!

Ikväll blir det ace, hoppas på bra o riktigt hög musik då ska de bli skit kul!! :D
Har iof men tjejer med mig så det kan bara bli bra! :)

Nu blir det laga middag, duscha o fixa sig för sen ska vi föra hos mig! :)



Puss
//T.Johansson

RSS 2.0