flyttar tbx den 7/5 :)

Yeah nu är det dags att packa flyttkartonger igen och flytta tbx det ska blir skönt samtidigt som jag inte alls har någon lust att göra det förr orkar inte packa. Men men inget val så nu ska jag jag packa 2st kartonger iaf det är ett mål haha.

Jag och Ebru och Fille med en jävla massa hår! hahah




//T.Johansson

Vilken helg!

Nu ska jag sova men tänkta bara säga att jag haft en toppen bra helg! Här får nii även en bild på mig och min älskling!



//T.Johansson

Trött på väntan

Alltid ska man behöva vänta, hon är aldrig i tid...


//T.Johansson

Sprida skurar som vanligt

Idag har jag plockat massor i mitt rum ska även svänga förbi förvaltaren tänkte jag då jag som vanligt glömt mitt konto hos dom haha. Efter det blir det luncha med snyggingen Ebru i solna sen kanske kolla på örhängen till bröllopet och ikväll träna med min kära mor. Tro det eller ej men jag har faktiskt läst en bok nu påväg hem o till jobbet super skön avslappning och jag har även läst ut boken, brukar väl aldrig hända liksom haha. Det var Jessica Anderssons liv/uppväxt super intressant men mot slutet blev det lite mycket att bara läsa om henne. Men hon har verkligen lyckats måste jag säga och hon hade verkligen alla oddsen mot sig om man säger så.

Igår blev det super mysig middag och massa snack med underbara Simonsson fram till elva då jag tycker synd om henne som skulle upp tidigt imorse men hon är så duktig som orkar sånt! (:

Imorgon ska jag fixa min naglar lite hade hoppats på att hinna med en fika med Majen oxå men lär inte bli så då hon börjar jobba 16:00 och jag gör naglar vid halv 12. Men Fille kanske kan ses efter vi får se allt löser sig sägs det! ;D

Jag har inget roligt hår idag men tänkte tvätta det ikväll efter träningen så blir nog keps på idag om det inte ser allt för larvigt ut tihi :)..


Jag och Idiot hos Mira & Jessica :)



//T.Johansson


tänkte bara..

Jag tänkte bara säga att imorgon kommer det bli världens bästa onsdag för er som inte redan visste det! Så lev efter det redan idag, för det ska jag! (:



//T.Johansson

Snabb info

Imorgon är det jobb i Kista 7-10 och kl 12-19:30 jobbar jag i farsta och sen är det onsdag med jobb 09:30-18:00 sen ska jag umgås med underbara Simonsson! På torsdag har jag massor av saker att fixa och fredag blir det nog nya naglar och lite sånt på lördag är det bröllop då Daniels moster ska gifta sig :). Det blir ett stort bröllop eller jag tycker det som aldrig varit på så stort bröllop. Men Sandras kille är Syrian så det är ca 400  Syrianer och typ 30 svenskar haha men det blir nog bra haha!


På Hotellet på Kho Chang



Neej nu måste jag duscha och sova! (:
//T.Johansson

Gillar mitt dubbla budskap

Jag har shopat på för mycket nu igen och ändå har jag inget att ha på mig, livet är hårt utan pengar. Har blandannat köpt en brölopps klänning för 1500kr till den 21/4 då min pojkväns moster ska gifta sig vilket ska bli riktigt kul!! Men allt är så jävla dyrt hela tiden men såna smällar får man väl ta ;).

Jag klarar mig det är inte det men allt känns så jäkla glatt ena sekunden  och sen när jag täker på saker som hänt det närmaste året både med folk jag känner och med världen så blir jag ledsen och känner att inget är fan rättvist tyvärr.. Usch nu ska vi vara glada jag är ju iaf ledig idag så nu ska jag försöka rensa lite kläder :)



//T.Johansson

10/4 2012



Le medans du kan, man vet aldrig när det är försent!

//T.Johansson

Lite bilder från Thailand!


Promenad genom stan!

Grabbarn chillar galet på fiske spa!

Jag älskar majskolvar :D

Trötta innan frukosten kommit in på Buffalobill

Älsklingen solar i sängen? ;)

På utsikts platsen på koh Chang

Bästa Bror och jag :)

Daniel och Munkarnas munk ;)

Mata Elefanter gjorde vi också, super läskigt!

 

Nu orkar jag inte lägga upp flera bilder haha så hoppas på fler en annan dag!
Hoppas alla haft en underbar Påsk :)

//T.Johansson


Love <3

Jag och Simonsson typ 06 :) <3

 

//T.Johansson


Lalalalala

Jag orkar inte blogga men tänkte bara säga att allt är bra o livet rullar på precis som jag o min kära vän Simonsson precis konstaterade så jobbar man, äter och sover mer än så händer inte. Men på fredag är jag ledig iaf så då ska jag försöka göra något :). Jag längta tills måndag också då ska jag och Sherie försöka göra naglar på mig! Eller grejen är den att tiderna vi bestämmer aldrig funkar för jag får aldrig min lediga dag men det kommer det kommer ;). På måndag efter jobbet sa vi nu så hoppas! :)


Pusss
// T.Johansson

RSS 2.0