Haha, tyckte den var så rolig!

En tjej hade lagt upp dennna på facebook så jag kunde inte låta bli att garva så tänkte att ni också skulle få ett litet leende på läpparna!

Tihi!

 

//T.Johansson


Härlig helg!

Helgen har gått och i fredags var jag ledig så då blev det naglar, skönt! På kvällen blev det mys och så tittade jag och Daniel på Fast 5 den är ju så bra! (: På lördagen åkte jag hem o packade jag upp några kartonger till, duktigt Tone! Blev en del saker att fixa med sen var klockan 6 och jag fick skynda till Amanda där vi förade och hade trevligt! Blev sedan taxi till Garbo ganska tidigt då det gällde att vi skulle komma in när det var löningshelg o grejer. Men vi kom in och hade riktigt kul träffade gamla ansikten oxå, väldigt trevligt! Dansade en del och pratade massa skit med underbara Simonsson under kvällen,  blev även dén hel del med Felicia, Mimmi och Amanda också, trevligt!
En trött Tone på söndagen börjar med att jag pratar med Simonsson o Fille om kvällen speciellt såå fick jag berätta om en hel del för Felicia som hon totalt glömt bort haha. Sedan blev det lite lunch o efter det en promenad med Fille med avslut på prisxtra och sedan drog vi till mig o jag satt vid datorn och Fille spydde, hahahah! Senare på kvällen kom Daniel o hämtade mig så blev det tvätta bilen, laga middag och Wallander sedan sova på en gång! :)

Riktigt bra helg! <3

Jobbade i gallerian idag vi stänge butiken för renovering så blev en 11 timmars dag men de är bra! Sedan en sväng förbi solna för att hämta saker och efter det träffade jag Simosson så stod vi o snacka en hel del sedan frös vi ihjäl och gick hem. nu blir det sova för att åka till Farsta imorgon och fixa lite.

Puss heeeej!
//T.Johansson

Lönen kom inte en dag för sent!

Nu är det onsdag vilket innebär lön och jobba imorgon men det känns lite lättare att jobba när man precis fått pengar för då vet man vad det ger. Men veckan har varit full proppad än så länge och det kommer inte bli mindre heller.

Imåndags flyttade vi men jag jobbade började 8 på morgonen till 20:00 så blev en låååååååång dag sen kom jag till vår evakuerings lägenhet och då hade underbara Felicia VARIT HÄR OCH HJÄLPT MAMMA OCH PACKAT UPP LITE SAKER TILL MIG, SUPER GULLIGT! ojj, råka komma åt caps men orkar onte skriva om allt haha. Men efter det så var man slut blev sova sedan på tisdagen hade jag hunnit bliva lite sjuk eller väldigtförkyld o ont i halsen så de gick inte så bra för mig igår men vi fick upp en del saker. På kvällen färgade jag håret, RÖTT! Och nu är det verkligen rött men jag gillar de, lite annurlunda men nice :). Idag var jag också ledig så har packat upp lite kläder, fikat med tjejerna och sen packat upp lite och vilat.  Orkar egentligen inte skriva något där av ett dåligt inlägg.

Men vi hörs under helgen igen hoppas jag! :)





//T.Johansson

Bara för att jag gillar snön, lite iaf! :D

Åre 2007, riktigt snöfall där!

 

Bästa bror och jag i backen

 

Åhh, jag vill åka Snowboard i backen!



Bara lite bild grej men vill även tacka alla underbara för en superbra helg alla som varit inblandade, har haft fullt schema men ändå hunnit träffa lite folk super mys med Simonsson i fredags o Familjen igår under tiden vi packa, haha mycket skratt! Och med Sandra idag på jobbet har saknat den bruden otroligt så super kul att vi jobbar ihop imorgon igen! Även super mys att min Prins kom förbi från ingen stans på kvällen o gjorde mig sällskap och som topp på iet så ringde även Felicia på kvällen så alla underbara har varit med mig under helgen på något sätt!

Jobb i täby imorgon och så flyttar vi imorgon, puss hej!
//T.Johansson

16/1 - 2012

you know my name, not my story





//T.Johansson

Helgen över igen

Jaa nu är det söndag eftermiddag och jag kom hem från Daniel för kanske en timma sen. I lördags så segade jag hemma på förmiddagen och typ duscha, vilade, satt vid datorn och hejade på mina päron när dom packa för jag själv vill verkligen inte så det tar bara emot att behöva packa då ;) haha. men sen var klockan mycket så jag gjorde mig iordning så drog jag till Daniel och därifrån åkte vi till hans faster som fyllde 40år så det var party o mycket god mat så det var super trevligt! Vid elva bestämde vi oss för att dra till mira & Jessicas inflyttnings fest. Möte upp Felicia på tuben så drog vi till tjejerna i Rissne det var kul att träffa alla igen måste jag säga! :D. Vet inte vad klockan var när vi drog men jag var super trött då de blev sent kvällen innan så kände att sängen kallade. Vi lyckades få skjus hem då alla skulle hem från 40års festen som var i solna så då hämtade dom oss, skönt!! Deckade nog ganska snabbt och imorse blev det bara chill o ett varv i bromma utan reultat vilket är bra för fattiga mig men synd för Daniel som ville ha någon grej :P haha. Han skjusade hem mig så nu blir det kanske lite fix innan bror min kommer hit för att vi ska fira bästaste pappa som fyller år idag! :) <3

Har tyvärr inte så många bilder på pappa men här har vi en som ni säkert redan ni sätt ;)!
Men grattis på födelsedagen bästa pappa! <3





//T.Johansson

Jaa det går som vanligt

Vi flyttar om en vecka och 2 dagar och jag har precis fått ihop min första flytt kartong, taggad tjej!!! *NOT* Usch alltså det är verkligen tråkigt att packa o det tar tid om något men jar har fått ner alla böcker från mitt rum nu så bara resten av hela rummet kvar, Here We Go!!!

Det gick bra att jobba i Liljeholmen i onsdags det var kul och fin butik. Torsdagen spenderade jag i glasfhuset men inte som säljare utan nere på lagret men det var kul att bara vara där och få det snyggt måste jag säga! Efter det blev det en fika inne i stan med Felicia sen bar det av hem till Daniel då han o jag lagade korvstroganoff :D :D och kollade på fast & forius 4a som gick på tv så det var toppen bra! Imorse när vi vaknat gick vi upp käka frukost, sen drog Daniel till ishhallen och jag åkte till kista för att köpa present till världens bästa pappa som fyller år på söndag. Jag skulle även på banken och systemet tror ni jag gjorde något av de, neej för jag kom på det nä jag satt på tuben på vag hem haha! Sen har jag kollat tv, käkat lunch, fastnat vid datorn och aa fått ihop en flytt kartong men nu måste jag packa lite mer.

Ikväll blir det nog Ambassadure (stavning) med Felicia och lite folk. Hoppa alla har en bra kväll!


Början av sommaren 2007 ;) haha.



//T.Johansson

Lite onödig fakta

Helgen har varit mysig, efter att Daniel kom hit och vi käkat middag så åkte vi till Micket och kollade lite film blev Twillight 2 och jag som inte ens sett hela ettan började se i mitten på 2an men tyckte den var bra! Killarna klagade mest haha.  Men den var bra vill faktiskt se dom andra nu också.

Lördagen sov vi ganska länge sen blev de dusch och frukost sedan drog vi till stan med Micke, Ida och Jonas för att se junniorerna man såg inte så mycket men ändå kul att se att ha varit där liksom. Efter det drog vi till en restaurang i odenplan där vi käkade middag och snackade massa skit, mycet trevligt. Sen blev det massa tv hos Jonas med alla tills det var dags att natta kudden.

På söndagen vakande jaf vid tolv, super skönt! Då väckte jag Daniel sen blev det en snabb dusch lite frukost och sen drog jag hem till Simonsson där vi fikade och snackade en massa om allt från himel till jord, som vanlgt super mys!! Efter några timmar blev det hemgång då jag behövde börja rensa vilket hör och häpna jag faktiskt gjorde hittade massa gamla roliga saker! :D Hade även tvättstugan på kvällen men det var bra så jag fick lite gjort.

Idag  har jag jobbat vi höll på med en massa paket som ska skickas och grejer imorgon blir sista dagen i Farsta innan renoveringen känns både skönt och tråkigt! Men har fått lite tider på andra J&J nu inte så mycket men lite tider iaf så det är bra! På onsdag ska jag tex vara på J&J i Lilljeholmen men det ska bli kul.


Har faktiskt varit på rissne gympa idag lär ju inte kunna gå imorgon då jag redan har verk haha.
Yr är jag också tihi!


En Bild På Min Älskling! <3

 

//T.Johansson


tillbaka i verkligheten

Idag blev det en riktigt lång och behövlig sov morgon, har jobbat 52 timmar på 4a dagar och vi är fortfarande inte klara! Men vi bestämde oss för att vara lediga idag och helgen för att avsluta allt på måndag. Ska bli super skönt att bara skicka iväg alla skit paket och sedan kunna kolla lite jobb på andra J&J så man har något att göra dessa 3 månader.

Har fikat med Felicia, Blomman och Ebru idag det var länge sen vi alla var men det var super trevligt att träffas igen! Det måste vi försöka med oftare men lär ju gå som vanligt tihi! Sen har jag försökt fixa lite i rummet men går sådär måste verkligen börja rensa nu då även vi flyttar om 2 veckor! Panik typ, svar jaa!
Mina päron är super duktiga dom har börjat rensa osv skit duktiga! Men snart så efter lite energi så ska jag också börja ;). Nu väntar jag på min prins och samtidigt på maten som ska bli klar så vi kan käka sen får vi se vad jag och Daniel gör men det blir en lugn kväll iaf (: ..

I helgen hoppas jag på att få massa saker gjorda och bara ha det bra o träffa alla underbara  vänner!




Pusspuss
//T.Johansson

Lite snabbt att jag lever

Jag lever, iof är de knappt men tänkte försöka bara duktig på att blogga men nu är jag så slut kanske beror på att vi håller på att flytta på jobbet så just nu jobbar jag som en åsna. Vi ska nämligen flytta ihop med Vero Moda och in i en annan butik fortf i Farsta men störrt och typ annan våning! Hoppas det blir skit bra när de blir klart men innan dess är man väl typ "arbetslös" i 3 månader, SUGER!
Igår började jag 09.00 till 01.00 så jobbade 16 timmar sen åka hem och göra sig klar för sängen sova 3 timmar sen ringde klockan tjugo över 5 för att man skulle upp o jobba igen då vi började 7 idag. Helt sjukt men var typ över taggad :p. Vi slutade 18.00 idag då var de hem gång som gällde pratade med underbara Simonsson i tele sen blev de duscha sedan ringde fina Felicia så pratade vi ett tag sen käkade jag middag o nu är jagf död i soffan ;). Imorgon fortsättter vi flytten på jobbet tror de är sista dagen börjar 8 imorgon så blir sova tidigt då man är helt slut!


Nyår 2011/2012 <3



Hoppas alla haft en underbar nyår! ;)
//T.Johansson

RSS 2.0