Vill leva hög på livet

Nu är det torsdag och jag har min lediga dag där jag ska hinna lite saker men känner mig lite risig i hals och snnorig så tar det väldigt lugnt men ska snart göra något men blir nog ett avsnitt av kniven i hjärtat fört (love them). Var även på jobbet imorse och vek om hela butiken,städa och rensa en hel del mycket skönt att få det gjort plus att de blev en mysig frukost med Sandra! :)

Dagarna går fort och snart är det 2 månader sen vi kom hem från Thailand vilket är helt sjukt, var även så att en underbar vän gick bort när vi var i Thailand och snart skulle han ha fyllt år kommer kännas så tråkigt att inte kunna fira dig Lasse, men hoppas dom andra änglarna firar dig med mycket partaj uppe i himlen.. Saknar dig och ditt glada leende som alltid var så välkomnande!! <3

Nu är det vår och det är dax att ta fram cyklarna, få på sig shortsen och få skrap sår på knäna ser fram emot detta! Vill bara flytta tbx få upp allt och sen känna att det är dags att ta tag i saker men jag gillar det iaf! Vill tatuera mig också, haha det är inte lätt när det är svårt inte.

Fan vilket blandat inlägg men då ska ni bara vet hur det snurrar i mitt huvud ;).
PS.hatar min nya telefon, jag orkar inte med den!!


Emma & Lasse & Jag nyår 10/11 :)
:)
//T.JohanssonRSS 2.0