Jag vill resa!!

Vet ej fan vad det var för butik men Tone fanns det gott om i Bangkok just då ;)


 
//T.Johansson

Höstmys!

Jag vill höst mysa som alla andra gör bara att få sparka i alla färg glada löven som ligger på marken så som man gjorde när man var liten. Tända värme ljus och njuta av vinden utanför, ligga i soffan med en filt och kolla på en äckligt larvig kärleks film. Dricka latte med mina underbara tjejer och bara ligga i sängen med min pojkvän istället för att det alltid ska vara en väckar klocka som väcker och tvingar iväg en av oss till jobbet. Jag vet att dessa dagar finns och dom kommer men hade inte skadat om de fanns lite fler av dessa ledig dagar... 
//T.Johansson

Helgen som var gav resultat..

Nu är det måndag och kväll så snart är det helg och festligheter igen som gäller men först vill jag tacka alla fina för denna underbara helg som gick för fort och har varit super mysig då vi bla firade min underbara vän Felicia som fyllde 21år!
Det var mycket skratt, kakor som hon bakat, människor, stor lokal och massa alkohol. Super kul tills jag blev för full o vi skulle till Garbo och man mera eller mindre kan säga att min kväll slutade där pga för mycket alkohol så blev taxi hem och deckade istället, japp kul kompis va??! Så nu blir det en vit månade ingen dricka på en månad I will try and I do meen it! :)
 
En "lite" försenad grattis bild! (: <33Godnatt o sov gott!
// T.Johansson

RSS 2.0