Nu är det inte långt kvar!!

Det är inte långt kvar till 2st saker det är att jag faktiskt fyller 22år imorgon och jag vet att det kommer bli ett underbart år med massa nya saker och massa energi jag är sååå taggad!!
Börjar mitt nya år som 22åring med att vara ledig imorgon men då har jag fullt upp och saker att fixa men det känns riktigt jäkla bra!
Lördag ska jag jobba med mina 2 underbara kollegor Sandra och Josef efter det så blir det hem och fixa mig då jag ska ha mina underbara vänner på besök för lite ost och vin sedan ska vi ut och dansa hela natten. Inte nog med det så vaknar jag upp på söndagen och mår säkert skit sen ska jag och min underbara älskling åka på semester i en hel månad!!! :D På söndag den 24 börjar semestern och jag är helt sjukt taggad ni ska bara veta! :)))))

Puss och kram!!
// T.Johansson

mina fina tjejer! :)

 
 
//T.Johansson

Jag vill ha! :)

 
//T.Johansson

Lediga torsdag

Det är så skönt med lediga torsdagar det ger en energi inför helgen och eftersom jag oftast jobbar helg så behöver jag min torsdag!
Idag vaknade jag vid halv 10 gick ut på en promenad sedan blev de hem och duscha för att sedan möta upp bästa Simonsson för en härlig lunch på kinan i sumpan. Verkligen super mysigt :) <3. Sedan tog vi en lätt promis till hb och jag gick hem, hade tvättstugan 14.30-18.00 där efter blev det gympa med min kära mor och när vi kom hem hade far min gjort väldigt god mat så vi käkade sedan hade jag ett samtal med min kära bror och nu ligger jag uppsvullen o mätt i sängen ;).

Imorgon blir det jobba 13-20,15 usch vad sent men men sen blir det hem får se om min älskling plockar upp mig efter sin hockey match så vi hinner umgås lite :)). På lördag 11,30 är det dejt med bror min vi ska svänga förbi våran kusin som fått barn, mys! På lördag kvällen ska jag fira Mira på Fridays på känns kul att träffa alla igen :). Söndag är det jobba som gäller!

Simonsson och jag 2007
 
Jag oc underbara mamma efter gympan.. eller?! (nja, snarare på Teneriffa 2006)

Puss och godnatt!
// T.Johansson

Jag längter sååååå!!

Det var nog väldigt länge sen jag bara kände att jag vill komma bort men känner att jag behöver komma iväg, få sol, energi, ha det bra och bara koppla av! Åhhhhhhh vad jag längtar :D :D :D!!

Annars då, jobbar på som vanligt i underbara farsta och igår fikade jag med min bästa Felicia :)
Puss och godnatt!

Jag och Felicia 2007 :)

// T.Johansson

RSS 2.0