bättrings väg!!

Japp, nu har en jobbig vecka varit har inte hänt något bara det att jag kom aldrig ur bubblan men nu är det ny vecka med nya tag så nu jävlar ska jag se till att göra saker jag vill, kan och känner för och sen även alla måsten men det får man väl alltid räkna med :).
Ska försöka ta allt som det kommer och bara njuta liksom för nu är det fan inte långt kvar till semestern!! :D :D//T.Johansson

Deppig tjej AB..

Jag vill vara helt frisk så jag kan träna och bara ha orken att göra saker som att träffa vänner, umgås med killen, rensa kläder, gå på bio, städa rummet, ladda ner musik de är så enkla små saker men min tid finns inte till och min kropp orkar ännu mindre..


//T.Johansson

9/1-2013

Nu ligger jag i sängen har jobbat öppning stängning idag så nu är jag slut och ska snart göra mig klar för sängen ;). Idag har min underbar kollat massor om resorna emellan för vi ska till lite olika öar och grejer vi har bokat det stora resemålen men inte dom mindre ;). Men nu börjar det går framåt åhh jag längtar! :D
 
 
//T.Johansson

Jag har glömt berätta..

Jag har helt glömmt att säga att jag faktiskt ska åka utomlands med min underbara Daniel vi ska till Phlliphinerna (stavning) och Thailand vi blir borta en heeeeeel månad så jäkla skönt!!
Åker den 24 februari till 26 mars sååååå underbart!!! :)))))
 


//T.Johansson

RSS 2.0