valborg

Igår var det jättemysigt med simonsson vi åkte även bil på kvällen första gången jag åkte med henne det var skit kul och hon är jätteduktig å att köra! :D <3

Idag är det tvätta byggkläderna som gäller eller jag springer just nu upp o ner från tvättstugan har även handlat för vi ska ha tjejmiddag ikväll några tjejer skit mysigt!! Sen ska jag försöka måla naglarna, plugga, hinna med kista och lite fix här och var får se vart och hur det slutar ;). Hoppas alla får en bra valborg! (:

// T.Johansson

Skolan..

Sitter i skolan just nu och har religion men de finns inte så mycket att göra för datasalen var upptagen. Så våra arbeten får vänta lite. Sen blir det projekt arbete, gym fast väldigt lugnt annars blir jag säkert sjuk om jag tar i haha. Efter det blir det träffa simonsson :)!

// T.Johansson

Jag skulle vilja vara..

så här brun:


Så här glad:


Så här ljus i håret:





// T.Johansson

Det var ett tag sen.

Jaa, som rubriken säger så har jag inte skrivit på länge men har nog inte riktigt haft tid och lust för det har inte hänt så mycket ;). Praktiken är slut nu iaf och det är riktigt skönt att kunna sova lite längre på morgonen, sätta på sig leggins och någon tunika på morgonen istället för byggbyxor och någon smuts tröja, det är skit skönt! :D Även slippa bära på matlåda, bestik och så varje dag istället är det bara någon skolbok sen lunch får man i skolan liksom skit skönt! haha. Många tycker nog jag är sjuk som hellre är tbx i skolan men just för tillfället känns det faktiskt så och solen som lyser upp dagen gör bara saken bättre!

Jag skrev ju förut att jag nog bara behövde komlitera psykologin som jag hade prov i och så var det så jag gjorde det i fredags i skolan hade bara 3 frågor från G så det känndes bra speciellt när det var bäst i klassen resten hade typ hela proven, stackars lärare han verkade ganska ledsen att alla faila! haha. Men men jag klarade det i fredags så jag blir ledig på fredag medans dom andra har prov. Tydligen är det student mösspåtagning på fredag kl:13.00 får se om man går dit eller skiter i det, behöver ju söka jobb oxå!!!! Igår när vi kom tillbaka så fick jag höra att det var omprovs dag den 27/4 (idag alltså) och jag hade natur att ta igen så det var bara att gå hem och plugga sen fick vi även läxa i samhälle tills idag så jag pluggade ganska mycket igår kväll hoppas verkligen jag klarade båda för det behöver jag nu in i det sista! Fick även ny läxa i samhälle idag till imorgon, han ger oss knasiga ord och förklaring till dem och jag tycker det är skti svåra ord men men det är väl bara plugga idag med som gäller då.

Jag är shopping sugen, har köpt ett par till tyg skor oxå dem är helt okej men går och kollar på kläder och grejer men hittar fan inget som riktigt till talar mig, skit jobbigt! Färga håret vill jag oxå, typ ljusbrunt men sist jag gjorde hände inte ett skit så känns onödigt att göra igen men får se kanske ska ge det en chans, testa ett annat märke eller något.

Nej nu blir det nog kolla lite på andras bloggar, fixa naglarna sen plugga ;)
Ha det bäst!

// T.Johansson

humör

Mitt humör går upp och ner hela tiden det är från sekund till minut oxå det är så jobbigt! Men det är nog mest jobbigt för er andra som får se det och uppleva det hela tiden.  Jag ska försöka ändra på mig och fixa allt!

// T.Johansson

I väntan..

Hade inget bättre för mig så jag säger hej. //T.Johansson

-

Nu är det äntligen helg igen! :) Jag är skit trött har lite saker att fixa nu sen blir det nog kanske att kolla en film och försöka vila lite för ikväll är det Felicias och Blommans skiva som gäller och imorgon ska jag jobba på innebandy SM i globen så det ska bli lite kul men hoppas man inte är allt för sliten bara! ;)
Hade prov i samhälle idag det gick skit så det blir omprov på det sen fick vi tbx våra psykologi provn och jag fick 3 kompliterings frågor så det borde jag nog kunna klara tills vecka 17 iaf så det känns bra :). Nu är det bara en vecka praktik kvar sen är det skola i typ 6 veckor sedan studenten! :D

Nej nu ska jag försöka fixa lite i mitt rum och så, ha en bra helg! (:

//T.Johansson

sökt jobb

Idag har jag skipat praktiken och varit ute och sökt jobb istället, men det har inte gått något vidare tyvärr!
Usch vad nerstämd jag vart, inte för att jag trodde att jag skulle få jobb direkt utan för att det var många ställen som sa att det var fullt så man inte ens behövt lämna CV. Det innebär att då har man inte ens något hopp om att dem ska ringa en för man har inte kunna lämna något papper :/. Men men jag får väl tänka lite till på fler ställen man kan lämna på och sedan försöka igen!
Jag vill verkligen ha sommarjobb!!!


//T.Johansson

Onsdag!

Jag är glad idag! Det känns som det mesta flytter på idag både för mig och för andra! :)
Måste även säga grattis till min pojkvän som tog körkort idag, bra kämpat!! :D

Nu sitter jag och försöker plugga men det är så tråkigt men det är väl bara att kämpa på, snart är skiten över.
Praktiken har fungerat denna vecka är ganska trött på morgonen och kvällen men det hör väl till, tur att jag har Majan på bygget så man har någon att sancka med ;). Jag har även fått ny mobil oxå så nu verkar det äntligen fungera som det ska igen, jiippi! (:

Snart är det helg igen ska ni se så rutna inte ihop nu!

//T.Johansson

Tjejmiddag!

Nu ska jag bara sminka klart mig sen bär det av till simonsson på tjejmiddag och mys hela kvällen! :)


Du får mig att må underbart bra!



// T.Johansson

Trött kan man säga!

Jag orkar inte skriva så mycket men vi kom på båten och kvällen/dagen efter var rolig det är huvudsaken! :D
Vem vet imorgon kanske jag känner för att skriva mer men nu ska jag försöka stänga av datan och sova, godnatt! :)

// T.Johansson

Kryssning!

Idag är det kryssning som gäller iof strå det 21års gräns men får hoppas att vi kommer på båten ändå annars får jag och Felicia stå där och vinka när dem andra åker iväg med båten :P. Neej vi ska komma på, jag vill det! haha. Så nu är det packa, skriva personligt brev och plugga som gäller jag ligger lite efter som vanliget men men.

Antingen så skriver jag gråtandes ikväll eller som vi hoppas på så skriver jag när jag kommit hem från kryssningen igen :). Ha det bra så länge!

//T.Johansson

Kommer inte ihåg!

Jag kommer inte ihåg hur man lägger in fler bilder jag är nog sämst! haha
Men jag får fråga någon om hjälp sen ska jag försöka lägga upp lite bilder tihi ;)

// T.Johansson

mys lördag.

Idag var en sån dag jag bara skulle vilja ha satt på mig vår jackan, sköna skor, musiken i öronen och sedan bara gå för mig själv i solen och inte bry mig ett skit. Men det fungerade inte riktigt så för min del idag, ingen ork tror jag det handlar om. Men det kommer fler såna dagar.

Torsdagens skiva var väldigt kul måste jag säga! Härligt att snacka lite med folk man inte snackat med på länge och dansa mycket gjorde jag också det är alltid kul! :D. Det var även skit mysigt att föra med Simonsson innan, sånt är aldrig fel (:.
På fredagen vaknade jag upp bakis men gick först förbi simonsson lite snabbt och hämtade mina saker som jag lämnade där kvällen innan. Sen vart det skynda hem för att möta upp Felicia, Ebru och Märta vi skulle hem till blomman och fira henne med tårta och paket för att hon fyllde år, vi hade väldigt trevligt! :D
Vart sedan tvungen att gå hem lite snabbt för att packa ner nya kläder och åka vidare till Daniel där vi käka middag och gjorde oss iordning sedan åkte vi på fest hemma hos simon som fyllde 20år! Festen var i väsby men vi var några styckna som åkte tillsammans så det gick ganska fort trots allt :).  Det var en kul fest och det fanns typ ingen man kände mer än dem man kom dit med, men dem flesta blir ju lite socialare med alkohol i kroppen så det vart bra ändå haha.

Idag har jag bara varit med Daniel sen åkte jag hem för att umgås med familjen, jag och min bror fick som vanligt i vår familj ett varsitt påsk ägg som var gömda någonstans i lägenheten så det vara bra att börja leta och som vanligt hitta han sitt för mig haha. Men det är alltid lika roligt iaf!  Nu vet jag inte vad jag ska göra om det blir att träffa Blomman och kolla film eller bara vara hemma och ta det lugnt kolla kniven i hjärtat kanske eller om jag ska fira hannah som fyller 21år. Har inte bestämmt mig ännu men blir nog en  lugn kväll :).

Hoppas ni fått något påsk ägg idag!
GLAD PÅSK!

// T.Johansson


Skärtorsdag!

Jaa som rubriken säger skärtorsdag, vilket innebär att man ska åka på sin kvast till blåkulla idag och äta godis och snacka skit! :) Jag kommer ihåg när man var liten och gick ut som påsk käring det var oftast väldigt kul man träffade människor gav dem ett "fint" kort som man ritat en kyckling eller påskägg på och fick någon godis eller peng tillbaka, så kunde man hålla på ända tills alla korten vara slut och man gillade det och var glad för allt man fick. Back in the days <3.

Nog om det, idag vaknade jag upp hos Daniel vi har kollat på tusenbröder en serie som gick för länge sen och jag ville se den igen så nu har vi 9 avsnitt kavr :P, men den verkar bra! Ska träffa Felicia och Ebru inne i stan om lite mindre än 2 timmar vi ska kolla runt lite sen blir det hem och fixa lite och käka för att sedan dra iväg till bästaste simonsson vid 20.00 där vi 2 ska föra lite och snacka skit för att sedan dra iväg på Sinikas skiva på mango, det gillar vi! :D. 

Hoppas jag får en snygg design av Emmz snart det hade varit kul :). 

Glad påsk på er alla! (:
// T.Johansson


RSS 2.0