Traffade underbara Simonsson idag!

Detta var nog våren 2007 när vi var och kollade på fotbolls match på IP, lite kul o gammal bild!
Tack för en mysig eftermiddag! <3

 

// T.Johansson


Ses i Januari ;)

Igår jobbade jag från 10 till tolv på natten helt sjukt vad lång tid det tar att inventera alltså herregud! Men jag lever och min underbara pappa kom o hämta mig vi skulle sluta elva men blev klara tolv så min pappa satt i bilen en timma och bara vänta o vänta på mig stackarn! Min bäääästa pappa! <3

Såå sova till halv tolv idag galet behövligt! Måste även säga grattis till min pojkvän som fick jobb på posten idag och ska jobba där en månad vilket är perfekt då dom inte ha så mycket kvar att göra på firman!
Idag täkte jag köpa present till min mor och träffa underbara Simonsson efter hennes praktik.

Har fått december schemat nu också så om jag säger såhär, vi ses i Januari gott folk! ;)
Är ledig på julafton iof vilket jag inte trodde o tror faktiskt det hade varit lite mysigt att jobba då tihi, men jobbar nyår visst är det bara på dagen men det hade jag hellre sluppit faktiskt ;).

Nee nu ska jag gå upp!
//T.Johansson

Jag stövlar?

Jag brukar inte falla för stövlar men detta är ett par stövlar från Replay och jag tycker dom är skit häftiga, kan hända att dom är lite för mycket men måste hur som helst testa dom! Jag hoppas på att dom är snygga och skit bekväma sen lite varma för dom kostar ändå 799kr så då vill man kunna använda dom också!







//T.Johansson

<3


Jag älskar mina underbara vänner <3
//T.Johansson


2011-11-22

Nu är jag ledig igen och är ganska slut i kroppen så de känns behövligt. Jobbade från 8-19 igår sen blev de hem se sista avsnittet av ensam mamma söker sedan kom Ebru o hämta mig så åkte vi till seven och träffa Fille och fikade till elva, mycket trevligt! Sen blev de data o sova.

Idag blir de naglar kl 14.00 hade tänkt hinna fixa lite men är så trott får se ;).

Är ledig i helgen oxå så de känns underbart! :D Blir nog utgång på fredagen för vill DANSA och på lördag ska Ida ha fest så ska vi dit och på söndag snackar mamma om att hon vill ha hjälp att permanenta håret.


thats it, känner inte så mycket lust till något just nu!
//T.Johansson

Just me!

 

//T.Johansson


17/11-11

Det är torsdag o jag är ledig, nice! Är även ledig imorgon så det känns toppen men jobbar helgen istället så alltid är det nått :P. I tisdagas jobbde jag på lite slut i kroppen men de rullade, på kvällen färgade jag även hårt blev inte riktigt som planerat men än så länge har folk bara sagt bra saker om det. Jag hade nog gärna haft det lite mer i en annan ton men men nu får vi köra på detta lite. Hoppas på att vara duktig på att lägga upp bild snart! ;)

Onsdagen bestod av jobb sedan hem och käka middag, kolla tv det är en skit bra serie på ettan som heter bron på onsdagar kl:21.00 men jag tror det var sista avsnitten nu men pappa säger att det ska vara fler så vi hoppas på det!

Idag har jag bara chillat galet men börjat kolla lite i garderoben som jag tänkt rennsa men det går sådär haha. Jag har även käkat minst 5 mandariner men de är såååå sjukt gott ju! Ska träffa Felicia snart kanske blomman och idiot också kommer! :D.

Nej nu måsta jag sminka mig o klä på mig något vettigt kanske ;).


Btw, vill ni se en hemsk bild :O ? (visar den mest så min bror ska få se) Men vår pappa opererades den 7 Juni och för en vecka sen måste typ alla blodkärl i den arm som han operat spruckit för titta hur det såg ut efter han gjort en övning dom givit honom. 
(det ser mycket värre ut i verkligheten)



//T.Johansson

Skylltfönstring var de ja

Aa vart ska jag börja, hur fan kan ett skylltfönste ta 12 timmar? Nej me seriöst typ 7 timmar, jag borde typ få sparken så lång tid tog det haha. Kom till jobbet i farsta klockan 07.00 imorse och började töma skylltfönstrerna, dammsuga, torka fönstrerna, gick ner på lagret 4 gånger och hämta och leta saker fick sjävklart inte med alla 35 kollin på en o samma gång liksom. Sen skulle all kartong, plast och papp bort och sakerna in i föntrerna som först och främst är för små fönster liksom, kul. Nej usch det där är nog inte min grej och det är det jag egentligen är anställd som så jag borde lära mig nu tror jag! Men när jag var klar vid 5 tiden (slutade halv 5 egentligen) så kände jag för att hjälpa min kollega lite så var kvar 2 timmar och fixade lite osv, lär väl kännas i kroppen imorgon tyvärr.

Börjar 11 imorgon så blir sova till 9e, super skönt! Har stängning så slutar 19:15 då blir de nog hem och försöka fixa lite i rummet sen är det sova och onsdag som gäller med jobb 11-19:15 igen sen LEDIGT i 2 dager ;), jobbar hela helgen igen sen men de är rätt skönt ändå :).

Fan vad det hade varit skönt med en resa nu alltså typ såhär:




//T.Johansson

bästa pappa! <3

Hoppas du haft en riktigt bra dag trots att dina barn inte har varit hemma, men tack för en super trevlig kväll familjen :) <3

//T.Johansson


11-11-11

Som alla andra lär börja sina blogg inlägg idag gör jag också de, jag menar det är ju inte varje dag som alla datum blir samma siffra 11-11-11, om man nu ens fatta hur jag menar med det hoppas jag. I onsdags kväll skulle jag ha träffat Ebru efter jobbet men blev "sjuk" eller iaf väldigt förkyld så åkte hem och sov. Vakande halv 12 i torsdags och gjorde verkligen inget alls sen träffade jag Simonsson på en mysig fika hos henne, mycket trevligt! :) <3. Eftersom jag inte träffade Ebru och Felicia på onsdage så bestämde vi torsdag kväll så vi fikade väl också och kollade på massa bilder från Ebrus resa, det var väldigt kul att se! blev mycket snack och ganska sent sedan åkte jag hem käkade och sov.
Imorse bar det av till jobbet skulle vara där 8 för att vi hade någon säljcoach där slutade runt tio och åkte då till solna centrum för att klippa mig hos Martin, mycket trevligt och länge sedan vi sågs!!
Efter det åkte jag hem köpte lunch på konsum käkade och kollar nu på Eva och Adam tihi!

Blir nog lite mer vila idag bara så man orkar jobba resten av helgen har öppning och stägning båda dagarna vilket är väldigt segt men samtidigt så vet man att då är de bara ta det lugnt som gäller. På söndag är det farsdag så då tänkte bror och jag bjuda ut pappa på restaurang bara för att göra något på kvällen men mest av allt för att han är så värd det! :D <3




Ha en underbar helg! :)
//T.Johansson

Kärlek <3

Bror och jag i Åre vinter 07 <3

//T.Johansson


Helgen som varit.

I fredags sov jag till tio tog en lång dusch och käkade en god frukost sedan bar det av till husby där jag träffade Daniels moster Sandra och Sherie så fikade vi och gjorde mina naglar, mycket trevligt! Vid 5 tiden efter mycket snack så bestämmde jag mig för att dra till Daniel som precis jobbat klart. Kvällen bestod av Idol och massa mys, precis vad jag behövde! <3
På lördagen blev det lite snabbt ner till ishallen då grabbarn åkte skridskor sedan åkte jag och Daniel till kista där vi kollade lite men blev aldrig någon shopping, duktigt måste jag säga! Vid 4a tiden åkte jag hem för att gå på gravarna med familjen, mycket fint med alla ljus, synd bara att man tände fler ljus i år än förra året då det är fler som gått bort detta år :(. På kvällen blev det god fondi med la familja sedan bar det av till Amanda där hon, Simonsson och Jennifer förade, super trevligt! Sedan drog vi på tjejernas lokal fest i rissne det var trevligt men hade nog hoppats på att de skulle vara roligare haha! Men iof kom jag hem halv 5 så det måste ju ha varit ganska kul ;). Tog taxi hem med Felicia nu vet vi att de funkar trotts att ni flyttat från mig så kan man ändå dela taxi ;) tihi!
Söndagen spenderades på mitt jobb, var riktigt seg o mådde lite illa till och från men överlevde de också tihi. På kvällen när jag kom hem var min bror här igen så vi käkade middag alla 4a och bara snackade skit och hade trevligt. Har duschat, käkat popcorn och precis kollat panam nu blir det borsta tänderna och sova.

Nattinatti! Tack alla som gjort min helg! <3
//T.Johansson

Imorgon ska jag sova!

Jaa, som rubriken säger så ska jag sova läääääääänge imorgon, är ledig då och de ska bli så skönt då jag jobbat 9 dagar i sträck nu. Imorgon blir de att göra naglar också, lovley! Jag har inga alls nu lite förvånat kanske för de var länge sen man var helt utan. Iof får vi se om hon får dit alla naglar imorgon då mina egna är så korta och tunna! Men Sherie kan trolla får vi hoppas på!
Imorgon kväll blir det nog lugnt då jag känner att jag inte orkar gå ut även fast mina kära ska på garbo, men på lördagen ska vi på lokal fest så det ska bli nice!! Synd bara att man jobbar på söndag :/. Men skit i jobb nu är det ledighet som gäller!

Känner och hoppas att november blir en bra månad precis innan jul som bara susar förbi men ändå så hinner man med lite saker, äh nu snackar jag nog bara knas som vanlig.

En bild från när jag hade naglar i sommras slänger jag in sen blir de lite tv och sova.

//T.Johansson


T

Nu har yttligare en dag gått och det har varit en helvetes dag och det kommer inte bli bättre imorgon tyvärr. Vi får väl helt enkelt se hur allt blir. Käner mig osäker nu, hmm.. Jag vill bara vara ledig och inte behöva ha så jäkla ont i magen längre, förkyld är jag också. Usch och fy! Men imorgon jobbar jag med underbara Sandra så vi hoppas på en liten leverans och att vi hinner fixa en massa på förmiddagen sen bara hjälpa våra kunder på eftermiddagen.

I sommras när vi grillade, saknar!



Rolig blogg som vanligt, not!
//T.Johansson



RSS 2.0