Inte så mycket att säga

Efter jobbet i måndags så drog jag hem till tvillingarna Simonssons för att sedan möta upp några och åka in till nivå 22 för att dricka lite öl och ha det mysigt bara! :) Men på lördag är den riktiga dagen där vi ska fira tvillingarna på hög nivå! :D Men men jag har typ bara jobbat och idag är min lediga dag jobbar kväll imorgon och dag på lördag sen blir det ju som sagt utgång, mycket trevligt.  Jag har klantat mig med lönen, har nämligen inte skrivit någon rapport för hela juni månad som jag jobbade (på intervju bolaget) så får ingen lön imorgon, DET SÖG JU!!! Får den typ i mitten av Aug så det blir en fattig månad fram tills dess haha. Idag har jag varit med Ebru och det var länge sen så det var mycket trevligt, senare blir det att träffa Daniel när han slutat, mys. Imorgon innan jobbet ska jag träffa Simonsson så ska hon shoppa lite i solna centrum :)!




// T.Johansson

Måndag och Simonssons födelsedag!

Idag är det inte vilken måndag som helst inte, utan det är Simonssons 20års dag! Idag fyller Simonsson 20år och det innebär en massa saker men det jag vet är att hon kommer att klara av allt detta galant utan några som helst problem!

GRATTIS PÅ 20ÅRS DAGEN UNDERBARA NATHA! <3




//T.Johansson

Gårdagen + lite idag!

Efter att ha umgåts med Simonsson i telen, Felicia hängandes över mig (för att hon skulle noppa mina ögon bryn, jättefint vart det, tack!) och käkat fiskbullar i hummersås till lunch, mycket gott :D, så packade jag innan jag skulle ge mig iväg till jobbet för att sedan träffa Daniel. Vilken mening, men jag gillar det! På jobbet så kom även chefen och hälsa på men han verkade tycka att jag var okej med tanke på att han sa kom på måndag så får du schema. Får se vad det innebär sen på måndag! Efter jobbet där jag även käkade ris med lammspett och tzatziki mycket gott så åkte jag till husby för att träffa Daniel så stannade vi där och imorse kom en kompis Micke och hämta mig för han skulle ändå till min gård och hämta Minna sen skulle dom åka till terminalen för att hämta sina partners eller vad man nu säger haha. Och det passade mig perfekt att vara hemma vid kvart över nio för att käka frukost, packa klart eller lägga ner i väskan och så sedan vänta och stressa mina päron lite så vi kommer iväg någon gång.. Så nu ska jag fixa lite sen stressa dom så får vi se när vi kommer iväg, vi ska vara på hemmarö (skärgården) kl tolv vilket innebär att vi borde åkt kl:10.00 men de hände aldrig spec med tanken på att min mor precis gick till läkaren.. Men men det blir nog bra vi åker säkert inte förens halv tolv haha.

Neej nu har jag som vanligt bara skrivit onödiga saker men ni får ha det så toppen bra!
//T.Johansson

Ska se om jag hittar lite olika bilder som kan vara kul att lägga upp på allt och inget.



Detta var vårterminen i nian



Jag gillar vintern!



Hade tråkigt i bygghallen någon gång så tog en lite ball bild faktiskt!



Skolavslutningen i 9an 



Jag och Simonsson typ ägde!



Askersund 07, haha bästa bilden



Askersund 07, puss



Askersund 09, haha vi är alltid lika snygga vännen!



Askersund 09, sådär nu har vi vissat dom snyggaste bilderna på oss därifrån, det värsta är nog att det är sant! haha.



Denna brud saknar jag som f*n, snart får jag schema sen ska vi ses :D!



Bästa grannarna på landet!



Vi kämpade hårt på praktiken!



Världens bästa mamma.



Världens bästa pappa.



Haha, denna bild säger väl allt, du är bäst.



Detta var länge sen, 06 kanske.



Kul hade vi, det kan man inte förneka.



På landet 09, skolavslutning.



På landet 09, skolavslutning.



Någon måste ju ta tätten, haha.



Söta vi var!



Haha inte riktigt lika söta, men roliga är ni allt!



Neej nu måste denna ego brud röra sig.


//T.Johansson





Ingen skriv lust.

Okej egentligen orkar jag inte ens skriva men tänkte eftersom jag ska åka iväg så kanske jag ska skriva de ;). Men först kan vi börja med gårdagen då jag låg och sola med Minna på ängarna sen helt plötsligt kom Daniel och Micke dit utan att vi viste något och Daniel hade köpt med sig glass till alla, mycket gott! Strax innan 15.00 gick vi för att jag skulle hem duscha och käka sedan skulle jag till Solna Centrum för att prov jobba på en restaurang som ligger i centrumet. Jag vet inte vad jag ska säga om det egentligen men det var kul och roligt, jag tappa ett glas oxå haha! Men vad fan livet går vidare och jag är faktiskt välkommen tbx idag för att jobba igen, det är ju altid något! Så idag vet jag inte vad jag ska hitta på (ingen sol) men vid 16.00 blir det jobba igen efter det (hoppas på att kunna gå exakt 22.00 igår vart det ända till 23.00)  men att kunna gå då för att träffa Daniel lite sanbbt sedan hem packa och sova för imorgon ska jag åka med mina präon till min mosters landställe i skärgården, hoppas på bra väder! På fredagen blir det nog vidare åkning till Eriksons landställe i norrtälje och hälsa på dom över helgen. Sen får vi se vad veckan efter har att erbjuda, men en sak vet jag.. det är.. att... SIMONSSON FYLLER 20BAST!!!



//T.Johansson

ordspråk jag läste o gillade..

Det är bättre att fråga och verka okunnig än att inte fråga och förbli det


// T.Johansson

Toppen mysigt (:

Jag har haft det jättebra och super mysigt på Daniels landställe, helt enkelt underbart!





//T.Johansson

Ska träffa Simonsson :)

Till en början ska jag bara säga att jag tänkte lägga upp bild på skorna igår men han aldrig åkte med mamma till täby istället hon skulle köpa bikini och så, sen efer vi kom hem och jag käkat så gick jag över till Minna och kollade på fotbollen sedan hem och sov, sista dagen på jobbet var det idag!! :D
Men... Det blir nytt projekt 3 dagar nästa vecka från måndag till onsdag hoppas jag isf, men det är bra för det ger mig mer pengar.

Nu har jag varit hemma en timma kanske kört igång en tvätt och sutit vid datan ska träffa Simonsson i en timma snart det ska bli mys! Sen blir det väl hem och duscha och packa lite för imorgon vid 2 tiden åker vi till Daniels landställe i norrtälje, det ska bli mys! Imorgon på dagen ska jag, Felicia och Ebru ligga på ängarna och steka och snacka skit det ska bli kul! :D

Neeej nu ska jag ut och träffa Simonsson, här kommer en bild på skorna oxå! ;)




// T.Johansson

-

Det vart tyvärr aldrig att träffa Simonsson klockan han bli för mycket, det är som vanligt den ena kan aldrig samtidigt som den andra, men vi har ju tele kontakt iaf, tack gud för det! Men igår efter att ha jobbat i täby centrum som gick ganska fort vilket var skönt, pappa kom även förbi så vi luncha ihop, mycket trevligt! :D Men efter det när jag kom hem så åkte jag in till stan och träffade mamma  vi shoppade lite jag köpte ett par skit snygga skor från Nilson, hoppas bara jag kommer använda dom oxå för dyra var dom haha.. Men vi gick om kring i stan till halv 8 ungefär det var oxå mycket trevligt sen åkte vi hem så träffade jag Felicia vi käka jordgubbar i mjölk, chokladboll och bara hade det trevligt. Sedan vart det hem gång för min del och upp och jobba idag inne på konteret skulle stans det gick bra, imorgon ska det också göras sen är det helt klart.


//T.Johansson

La bara till bilden för att det skulle se roligare ut ;)

Min helg har varit jättemysig och trevlig :), jag var ju ute i fredags det blev 107.5 (gamla huset) det var trevligt sällskap men krogen var inte den roligaste faktiskt så jag, Felicia och Alma drog väl vid halv 2 kanske medans Blomman stannade kvar med sin pojkvän o deras vänner. Lördagen så vaknade jag upp hos Daniel vi gick ut i det fina vädret och satt ett tag sedan gick vi till Lidel för att jag aldrig har handlat där så det skulle invigas, chek! Efter det eller det kanske var innan så svängde vi iaf förbi akalla gård och kollade på djuren och där fans det en kanin som hette Leif, haha! Stackare måste jag säga.. Men men sen vart det dricka läsk och käka nötter i solen på Daniels koloni, seden gick vi hem till Niklas där det var en del folk alla skulle kolla på fotbolls mathen. Efter det när folket gått hem var det bara jag o Daniel kvar så vi blev bjudna på middag där och det var mycket gott och trevligt :). Sen i söndags dorg vi in på redbull grejen i stan det var väl helt okej tror det mest var grabbarna som var inponerade ;).. Efter det såg vi på filmen farsan sen åkte jag hem och fixa lite träffade även Alma lite snabbt för att jag behövde fler papper till dagens arbete i nacka. Så idag har jag jobbat i nacka och nu sitter jag här ska försöka träffa simonsson efer maten får hoppas det inte blir allt för sent så vi inte hinner :(.. Vart klar med nacka intervjuverna idag så imorgon ska jag tydligen till täby och gör dom sista där sen är projektet slut och jag arbetslös :/.. Men men nu ska jag nog lägga mig och läsa lite i min bok som är ganska bra!





Undra om jag hittade något intressant haha!

//T.Johansson

Fredag!

Jag skulle ju inte jobba längre än onsdag men tjena det vart några dagar till.. Men igår hade jag redan bokat tid för att göra naglar dom vart skit fula och hemska och färgen som jag valde ska vi inte ens prata om! hahah.. Men alla gör vi misstag, right! haha..  Men jag och Micke (han jag jobbat ihop med i solna) vi vart klara med solna centrum som vi skulle i onsdags. Men sen ringde chefen och sa att dom som ska jobba i Nacka Forum har gett upp så det var bara för oss som vill ha lite mer pengar att åka till nacka idag och intervjuva fler folk. Kan säga att jag är trött på dom där frågerna nu alltså shit! Jag drömer helt seriöst om dom tyllo med.. Men så idag vart det jobb i nacka sedan hem gång och satt och snacka lite med mor min och efter det när päronen åkte till landet så satte jag mig här. Ikväll har min bror bjudit hit två polaer så vi alla ska käka tacos vilket jag även gjorde igår med massa folk hemma hos Emmz riktigt trevligt! Men efter middagen idag blir det krogen med Felicia, Alma och Blomman sen hem till Daniel och imorgon kanske vi åker till landet eller så blir det sola i husby på ängarna typ.. Men jag gillar sommaren :)..

Nu kom grabbarna hem så ska väl ta en dusch sen hjälpa till med maten, eller kolla på och leka social!
Ha det så bra och sola mycket! :)

// T.Johansson


RSS 2.0