Sista dagen av Juli månad..

Och den har jag inte gjort något annat på än jobbat..

Jag vet inte vart jag ska börja eller vad jag ska säga men gud vad jag inte orkar.. Hade bara velat att man kunde blunda och sen var allt bra. Men varje gång jag blundar så vaknar jag upp av att min klocka ringer och dagen ser precis ut som dagen innan och dagen innan de..

Jag önskar att du var här nu..

Jag känner mig trött, har massor att göra och riktigt missnöjd med mig själv.. Men de är kul ibland..


Godnatt, hoppas er månad var kanon :)
// T.Johansson


Saknar dig..Hoppas du har det riktigt bra i Turkiet men glöm inte att jag saknar dig!
Finns här för dig det vet du <3
//T.Johansson

Oj länge sen nu igen

Jaa, sedan sist har det hänt lite saker men berätta allt orkar jag inte ;). Men Ribbåt var skit kul, jobbet rullar och jag har faktiskt varit på landet yttligare en gång! Jag åkte ut i onsdags morse till mina päron på landet och bara hade det skönt o bra :).

Har jobbat sedan i fredags när jag för övrigt var hemma hos Simonsson på kvällen där det var lite folk, trevligt trevligt! :) Vart sent för mig men det var de värt, lördagen vart jobb o sedan en sväng till kista där jag för övrigt köpte en tröja till mig själv. Sen vart det en sväng i bilen med Daniel o Jimmy sen åkte vi hem till Daniel o käkade och kollade film, sen deckade jag fint!

Idag jobb o ganska ont på vänster sida av magen vet inte vad det är.. Jobbigt!

Fett tråkigt inlägg fattar varför jag inte bloggar så ofta längre haha!

// T.Johansson

6 Juli

Idag var en ledig dag som tillbringades på landet med pappa. Vi åkte dit igår efter mitt jobb pappa hämtade mig i bromma så åkte vi ut och det var så underbart att bara komma bort lite ut i de fria kändes det som, luften är en helt annan jag bara älskar det! Vi käkade middag o såg det sista på allsång sedan blev det lite mer tv tittande men sen tog jag mig ut på en promenad, super härligt!
Idag vakande jag upp i det tysta o sen käkade jag o pappa jordgubbar med mjölk till frukost, galet nice! Efter ett tag gick vi ner till sjön där jag badade o så solades det lite sen gick vi upp o käkade lunch och jag solade lite mer tills det var dags att åka hem. Det var super skönt att komma iväg lite! (:

Nu har jag dammsugit lägenheten o käkat middag så ska duscha snart men en promenad innan hade ju inte varit fel. Får se hur de blir..

Imorgon är det jobb somm gäller o ända fram till tisdag nästa vecka :). På söndag förmiddag ska jag o Daniel åka ribbåt det ska bli riktigt kul! :DEn bild från Thailand när jag fick lite pedikyr på stranden :)

// T.Johansson

RSS 2.0