Slut på helgen

Nu är det slut på helgen vilket innebär att jag snart ska gå och sova sedan blir det att åka och jobba i järna imorgon :/.. Men min helg har varit väldigt mysig, rolig, trevlig och händelsefull.  I helgen köpte jag nya örhängen, en kjol och någon djävuls horns grej som man har i handen, bra förklaring av mig där (inte). Men i lördags kväll hade Micke en liten halloween fest så därför fick vi akut handla lite på dagen i lördas. Så i lördas kväll var jag först hos Micke sedan inne i stan med tjejerna då Lisa fyllde 19år! Efter det åkte jag tbx till Micke där folket hade börjat röra sig men jag och Daniel stannade kvar lite innan det blev hemgång. Idag har vi käkat kebab och kollat på film innan jag åkte hem för att käka middag med familjen, sedan träffade jag Felicia ett tag vi kollade även på ensam mamma söker, bra skit! Nu ska jag nog göra mig klar för sängen tror jag så får jag se om jag ska se sista beck eller sova.. GODNATT!! (:


Jag halloween 2010 lite mindre läskig men inte lika bra utklädnad!


//T.Johansson

Halloween 2003

Hittade bilder på mig själv när jag klädde ut mig 2003, såg fan läskig ut! haha







//T.Johansson

typ veckan..

I måndags var det jobba borta i järna som gällde då restaurangen i solna inte finns kvar :(.. I tisdags var jag rikgit seg så tog det mest lugnt hela dagen, Onsdag hmm vad gjorde jag då.. Simmade, åkte till sickla med pappa där vi tog sprutor jag tog mot hepatip A o B medans pappa tog festings vaccin, det gick fort nästan lite för fort man hann aldrig få ont haha.. Efter det träffade jag felicia och Ebru vi åkte till kista där jag köpte Bh och trosor tror ingen av dom köpte något men sedan fikade vi tills det att kista stängde. Ebru skjusade mig sen till daniel så sov jag där och på torsdagen träffade jag Simonsson hemma hos henne tills hon skulle till jobbet, då gick jag hem. När jag var hemma så kollade pappa på bil så vi åkte iväg och efter några timmar så åkte vi hem i en ny röd volvo, alltså inte ny ny men för min familj blir den ju ny ;). Jag gillar den skarpt! Sedan träffade jag Felicia ett litet tag tills det vart sov dax ;). Idag får jag se vad som händer blir nog att gå och simma nu om jag inte fastnar framför datan, sedan vill jag nog till kista eller något och kolla lite grejer, efter det kanske jag träffar Daniel. Sedan vill jag till xxl  affären under helgen också! (:

Hoppas alla får en läskigt bra halloween
//T.Johansson

hoppas de blir bra

Jag hoppas att det blir något bra av det hela med jobb för mig just nu! (:

//T.Johansson

kalas!!! :D

Igår vart det lite jobb och fick även reda på att min restaurang läggs ner helt! TRÅKIGT!! :(
På eftermiddagen det träffade jag Simonsson vi chillade hemma hos henne, mysigt. Efter det blev det familje middag då även bror min kom hem så vi käkade tacos mycket trevligt sedan kom Ebru och hämta mig i så åkte vi hem till blomman där Felicia oxå var så kollade vi på filmen taken, sjukt bra!!! Sen blev det en del tjej snack innan vi åkte hem för att sova. Idag har jag varit i solna och lämnat nycklen till jobbet till en kille så hoppas den kom fram som den skulle nu, det var även 50% på vera moda butiken i solna så jag kom hem med en klänning och en tröja, gillar de! Efter det blev det kista där jag hade bestämmt träff med min Daniel så vi käkade, köpte present till Jonny och lite så. Nu har jag duschat och ska börja göra mig klar så vi lyckas vara hos Johnny i tid alltså kl 19.00 lycka till Tone och Felicia hahah!


Ha en trevlig kväll!
//T.Johansson

Hemma igen

Nu har jag kommit hem efter att ha träffat Majen i stan där vi först gick omkring lite, jag köpte mig en läppglans och örhängen medans Majen köpte nagelack och örhängen sedan blev det lunch i kungshallen mycket trevligt!
Nu är det Gubben i lådan med Daniel A. igen som spelas på min data, stackars grannar.. och pappa haha..
Ikväll blir det bio med Felicia och Ebru, vi ska se I rymden finns inga känslor hoppas den är bra.


En av dom roligaste tiderna på gymnasiet!



Synd att man inte träffar sina släktingar så ofta..


Fan vad skönt vi hade det på Öland.
'


Det var bara några mobil bilder jag hittade (:
//T.Johansson


Hoppas hoppas hoppas!

Hoppas kan man ju alltid göra och det är precis vad jag gör just nu! (:
Jag lyssnar även på Daniel Adams Ray - Gubben i lådan älskar verkligen låten!
Nu ska jag borsta tänderna för sedan ska jag träffa Majen i stan kl: 11.00, ska blir underbart kul!


Bästa dagen men samtidigt den värsta dagen! Tur att jag hade/har dig!

//T.Johansson

Måndag och ledig.. elle något..?

Det har varit en vecka som har varit händelserik känns det sopm, men sånt är väl bra men allt har tyvärr inte varit bra heller.. Jag vet inte om jag har något jobb kvar vi får se, min chef ska renovera om restaurangen sen kanske sälja han har inte riktigt bestämt sig ännu.. Vi håller tummarna på att han verkligen inte säljer!!! Igår så noppade jag mina ögonbryn på salong där hon även färgade dom. Hon som gjorde det sa, shit vad ljusa ögonbryn du har jag bjuder dig på en färgning! Okej, tack säger jag och är skit nervös haha. Dom vart väl lite mörka med tycker ändå det ser okej ut :). Idag har jag varit och simmat sedan käkat lunch och chillat lite ska åka iväg med pappa snart en sväng sen ska jag hem till Daniel där hans mor har lovat mig ungspannkaka och hans syster ska färga mina ögon fransar, vilken lyx dag! :D Btw, jag klippte mig ju förra onsdagen och är väldigt nöjd men tänkte bara säga till dig Sandra att jag klippte mig hos elev där i sumpan där du och din mor brukar klippa er, har ju tjatat om det och äntligen gjorde jag det ;) haha.


Idiot och jag i fridhem en vår kväll 07





Nej nu ska jag röra mig, pappa roppar!
//T.Johansson

Snart iväg igen

Idag har jag varit och simmat med Ebru sedan blev det hemgång och när jag kom hem var min bror hemma så jag, han och pappa käkade lunch och satt och snacka, mycket trevligt. Nu har jag även impregnerat mina skor, får se hur det resultatet blir sen.. På jobbet så har vi självklart läsk, och när man serverar läsken från flaskan så måste man ju ta bort kapsylen.. I kapsylen så står det ibland olika saker endast i dom med coca cola det strå typ på danska och jag undrar varför! Förut så sparade vi kapsylerna om det kanske var någon tävling men nu står det typ saker i varje kapsyl, lite kul. Men undra varför liksom. tänk om det skulle vara någon tävling (: ..

Så här ser det ut iaf:

Grejen är den att det står ju helt sjuka saker oxå om ni läser dom haha..

//T.Johansson

Hos Felicia

Nu har jag varit och klippt mig vet ej fan vad jag tycker men jag tycker absolut det är helt okej, är nog ganska nöjd :). Sen åkte jag hem och käkade lunch och nu är jag med Felicia får se vad vi hittar på innan det är dax för mig att åka och jobba. Igår hämtade jag även mitt pass, måste säga att bilden är helt okej men handstilen hemsk haha. Nu ska jag vara social, simma lugnt mina kära!

//T.Johansson

Har inte något att skriva..

Nu ska jag åka och hämta ut mitt nya pass sedan får vi se vad som händer men klockan 3  bilr det jobbet iaf.
Imorgon ska jag klippa mig på morgonen, skit nervös faktiskt, har inte klippt mig på ett år och har alltid klippt mig hos samma frisör i säkert 12år så imorgon blir det helt nytt, får se hur det går.

//T.Johansson

några dagar sen

Nu har det gått några dagar och jag orkar verkligen inte berätta allt men det har hänt både positiva och tyvärr lite negativa saker också, men det är väl smällar som vi förhoppningsvis kan lösa. Jag har jobbat, varit med Felicia, Siomonsson, Ebru, Daniel och träffat lite folk hemma hos lisa under veckan.  Konstig mening men ni förstår. I veckan ska jag hämta mitt pass, klippa mig, försöka träffa Simonsson, träffa Felicia och förhoppningsvis min storebror en dag oxå :). Neej nu ska jag gå och pysla om min älskling lite, ha det bra! (:


//T.Johansson

..

Idag har jag faktiskt äntligen bokat tid för att klippa mig vilket blir nästa onsdag, verkligen behövligt! Jag var även på banken och fixade lite sedan käkade jag och pappa på max och efter det fixade jag mig ett helt nytt pass som ska hämtas ut om en vecka. Efter det vart det att åka till jobbet och städa lite sedan hem och har chillat lite. Blir rissne gympa med mamma om en timma.



//T.Johansson

Gårdagen

Måste börja med att säga grattis till idiot (Ebru) som tog körkort igår riktigt duktig, verkligen kul!


(Bilden från sommaren 07)

Men igår vaknade jag upp hemma hos Daniel när hans klocka ringde så då åkte han till jobbet medans jag sov kvar 2-3 timmar sedan åkte jag hem för att åka och simma med min far som tyckte han var förkyld vilket Felicia också var men jag skulle simma så jag tog mig till sundbybergs simhall som självklart öppna 12.00 på måndagar och jag var där halv.. Men satt och vänta tills dom öppna sedan simmade jag, riktigt skönt! Efter det tog jag mig hem käka lunch sen träffa jag Felicia sen ringde idiot och sa åt oss att komma ut och jaa då hade hon tagit körkort! ;D. Så vi åkte en sväng i bilen sedan släppt hon av mig och Felicia som köpte bulle och fikade. Vid 5 tiden skulle jag övningsköra det gick väl sådär.. Sen lyckades jag äntligen träffa min underbara Simonsson efter körningen så vi satt och snacka om allt möjligt mycket trevligt. Jag gick sedan hem för att käka och efter det så träffade jag Felicia ett litet tag igen, så igår måste jag säga att jag hann med mycket. Vi får se vad denna dag har att ge, får se om jobbet kommit igågn idag, det hade ju varit bra!

//T.Johansson

Galet seg

Idag är jag helt slut i både kroppen och huvudet vet inte varför, har iof drömt helt sjuk mycket inatt det kanske tar på krafterna ändå eller något haha. Jag vet inte vad jag ska göra nu får se, förut var jag taggad på att byta rum men nu vill jag inte längre så funderar på att sega som fan. Haha äh v får se hur det blir ;)

//T.Johansson

RSS 2.0