Vem fan går o blir sjuk?!

Joo jag såklart, jag åker till Thailand imorgon o har feber, förkyld som fan, ont i öronen, hostig osv.. Typ influensan.. Och jag som inte ens gillar att flyga i vanliga fall för jag blir bara sjuk o får ont i öronen,  vad ska jag göra nu då?! Jag är typ deckad o fryser o svettas hela tiden, har knarkat alvedon, the med honung i, host medicin, nässpray o halstabletter. Usch, livet är hårt ibland.


Jag är så ledsen, har inte ens ork till att packa liksom.
//T.Johansson

Igår gjorde jag det!

Jaa, igår sa jag upp mig på jobbet, både jobbigt men skönt faktiskt. Jag har dess värre inte hunnit känna på det ännu för prov jobbade på Gröna stugan idag för min kära vän Felicia ska kanske ska åka iväg i några månader (saknar dig redan) men då ska jag nog ta henns plats så länge. Får se det var skit kul att jobba ihop, men det här med begravnings fika, nja det gillade jag inte. Men man lär sig väl får jag hoppas. Vi får se vart allt leder helt enkelt.
Idag efter jobbet åkte jag, Daniel o hans syster Micis till godis landet eller vad det nu hette o köpte godis till resan osv. Dom känner nämligen han som äger det, woho! ;) Men det blev inte lite godis, utan shit vad mycket men nice var det!! Jag har även tvättstugan nu som jag springer upp o ner till men nu ska jag även käka middag.

Imorgon blir det träffa Simonsson på förmiddagen sen kankse 30år kalas hos kusin men far min har feber så får se om det blir av eller ej. Annars är det packa o städa mitt rum som gäller.. Söndag jobb gröna stugan o måndag fixa det sista kanske luncha med bror min om jag hinner sen är det THAILAND!! :D




Puss hej!
//T.Johansson

Mycke saker på få dagar

Nu är det inte lång tid kvar, idag tror jag det gäller! Eller vaddå tror idag gör jag det! Lite små jobbigt när ingenting är säkert samtidigt som det känns så himla skönt! :D
Berättar imorgon eller ikväll vad jag menar tihi!

Igår efter jobbet så träffade ju jag Majen så käkade vi middag på en Thai restaurang, mycket gott o väldigt trevligt! Tiden går alltid lite för fort måste jag säga men men nästa gång vi ses kanske vi har mer tid på oss. Alltid skönt att träffas o bara få snacka av sig!
<3

Idag efter jobbet så blir det att möta upp Daniel för att växla in lite pengar till resan o köpa rese godis haha! Sen när jag kommer hem ska jag träffa Simonsson, mys! Får se vad vi hittar på men det beror ju lite på vad klockan är också men ska bli kul att umgås lite bara! Usch jag måste typ skriva pack lista nu fan tiden bara går o varje dag har jag saker som ska hända.. Men nu åker jag typ om 4a o en halv dagar!


//T.Johansson

Ni är ju så klockrena

HAHAHA!!


Jag vill till fjällen igen! :D haha!
//T.Johansson


presenter + dagen

Jag tänkte försöka berätta vad jag fått i present mest för min egna skull för att det kan vara kul att komma ihåg framöver (: ..
Men presenterna har varit från i lördags när jag hade min fest till söndag när släkten firade mig och igår kväll med familjen, och jag är väldigt nöjd och vill tacka alla för en helt underbar födelsedag (helgen inräknad) o alla fina paket! (: <3

Jag har fått:
En blomma o choklad ask + middag o shopping med Simonsson
Ett silver berlock armband med en sjöstjärna på
Ett par örhängen o en matlåda
Ett halsband med örhängen till och en grej med en gris på som man sätter på väskan när man ska åka utomlands
Två glitter klänningar
En chokladkaka
En silver ring med två "leopard huvuden på"
Ett halsband med ett rosa hjärta
En vin flaska
En blombuket
En box med absolut vodka flaksor i olika smaker
En solotin
En mascara
Olika tablettter till Thai resan mot magen o diarre o gerejer
Ett ljus rosa läppstift från macke up store
En after sun lotion
En rosa champang
Pengar till körskolan
Ett par rosa puma skor
En drömfångare
Pengar
Thailändska pengar
En klacksko berlock


Så det blev en del, hoppas inte jag har glömt säga något! Men bättre saker kunde jag inte ha fått! :D <3


Nu är jag ju som vanligt på jobbet o ska försöka sälja lite i några timmar till sen blir det att käka middag med min kära vän Majen, det blir nog Kina mat i Sumpan, gott!!
Kommer sakna dig nu när du åker bort o sen när jag är borta men vi får ses när jag kommer hem! :) 

Ps. Felicia gumman, tack jag älskar dig! <3
//T.Johansson 






Grattis till mig!

Grattis till mig på 20års dagen! :D
Nu börjar de riktiga kanske nu har man väl kommit upp till dom så kallade målen så nu skulle jag gärna käka stopp o väx piller för här i denna ålder skulle jag kunna stanna!
Men men 20år idag och jag är inte ensam om denna dag utan måste även gratta min pojkväns fina mamma och min kusin då dom båda två också fyller idag! (: 




//T.Johansson 


sista gången som 19åring

Jag glömde att säga imorgon blir jag 20år!! Fett nice eller först ville jag inte men nu är jag hel taggad! ;D
Sista inlägget som tonåring, wow! haha. Tönt jag är men snart slutar jag för dagen o det ska bli så himla skönt!! :D 






Puss hej från en 19årig tjej!
//T.Johansson 

Tack mina nära o kära! <3

Jag har inte hunnit skriva något under helgen, men i fredags hade jag jättemysigt med Felicia o zta vi kollade aldrig på film det blev mest bara snack o mys, tack mina fina tjejer! Men fan vilket problem jag hade att få nyckeln till lokalen ville typ döda henne ett tag där men tillslut öppnade hon när jag ringde på dörren, skönt!

Lördagen blev kanon bra! Jag vaknade o fick åka med min far till odenplan då han skulle på magnetröntken sen var det bara hem o fixa inför kvällen. Fan vad jag fick springa fram o tbx till den där j*vla lokalen men men det var värt de när kvällen tillslut kom. Först var det middag med lite folk, mycket trevligt och god mat. (Tack mor o far). Sen kom det lite fler folk o det blev partyparty med massa musik o skratt fram till 4 o då hade jag nog ändå inte fått ut alla. Men sen städades det lite av mig o Daniel då mina kära vänner hade soppat lite innan så var det inte så super mycket att göra just då mer än att diska. Vid halv 6 på morgonen var jag hungrig så då blev det kyckling med bakpotatis, galet gott!
Sen sova några timmar men sen vart det en snabb dusch, lite frukost och sen bar det av ner till lokalen för att städa, tack för all hjälp älsk <3. Efter det skulle vi låna upp bord o stolar från lokalen hem då jag hade släkt middag igår så det var bara för mig o Daniel att bära. När allt var uppe o in buret så var vi båda helt slut och gick o la oss och sov en halv timma sen skulle Daniel hem för att fira sin mor lite o jag fick börja fixa inför att gästerna skulle komma.
Mycket god middag o massa snack blev det och självklart lite paketisar där med, är jättenöjd med allt jag fått under helgen! Verkligen bra o fina saker, tack alla <3





// T.Johansson




fan

Blir så arg, jävla skit kan hon inte bara svara så jag får min nyckel!!

//T.Johansson

helgen

Nu är det bara några timmar kvar sen är det en fullspäckad helg som väntar! Men det ska bli kul, är hel taggad! Ikväll ska jag hämta nyckeln till lokalen, käka middag med la familja, handla läsk som jag glömt handla till helgen och sedan träffa Felicia o Zta, mysmys. Imorgon hoppas jag på att vakna upp pigg o utvilad för då ska jag börja göra mat, bära ner saker i lokalen, duka, göra fint plocka fixa osv. Kl 19 kommer mina kära så ska vi käka middag o ha det trevligt sen vid 21 kommer resten av folket så blir det lite mera party!
Söndagen består av att städa lokalen, städa hemma, duka upp för nytt folk för kl 17 kommer släkten hem till mig på middag o fika, trevligt!


Det är ungefär såhär det brukar se ut efter några timmar ihop ;)


Jag vill bara att allt ska gå min väg nu, snälla!!
//T.Johansson

bla bla bla om allt o inget som vanligt..

Då har jag klippt mig det gjordes 9 imorse o jag har aldrigt klippt mig så lite! Brukar alltid ha slitet hår osv men hon typ klippte inget alls bara drog med den där saken som tunnar ut håret men sen var hon typ klar så det vert väl inte så stor skillnad. Det är både bra o dåligt skulle vilja göra något helt nytt men de vågar jag ju inte haha, men skulle vilja att hon gjorde spettsigare för det hade jag innan o det klär mig bättre!! Men men nu är det gjort så ska spegla mig lite mer hemma och se vad jag verkligen tycker. Efter frisan vart det jobbet o här sitter jag i 3 timmar till sen är det snart fredag o helg!! :D 

Igår vart det en väldigt trevlig middag med min käre bror och mycket garv o snack om allt möjligt mellan himel o jord! Tack för en mycket trevlig kväll <3. Efter det blev det hemgång o lite senare dök Felicia upp så snackade vi lite skit sen var det sov dax. Idag efter jobbet får jag se om jag träffar Idiot för hon ska fixa lite musika på en skiva till mig o efter det kanske vi solar som vi bara lyckats med en gång hittils haha. Vi är lite dåliga ibland! (:
Behöver även fixa lite med naglarna och så idag, skulle vilja träna men vill inte bli sjukare så vet inte om jag vågar får se ikväll hur jag gör. Vet inte ens hur tiden ska räcka till jag slutar ju liksom inte förens 18.00 men men  snart är det Thailand som gäller! :D


//T.Johansson

raska fötter springer tripp tripp tripp.. mamma har så brottom klipp klipp..

imorgon ska jag klippa mig, har lite ångest över det tänk om det blir skit fult.. Ska bara klippa topparna så får hoppas på bästa resultatet! (: men sist vart det bra så får hoppas på att de blir bra nu med!




Nej de är inte min mamma som ska klippa mig ;)
//T.Johansson


Lunch.. snart!

Nu är det snart lunch och jag är skit hungrig, så det ska bli gott! Sen är det några timmar kvar sen slutar jag och då blir det att åka hem till min käre bror och käka middag, mm gott o trevligt! Haha fan vad jag bara snackar mat haha o igår så var jag o pappa och köpte mat och sånt till min middag på lördag, men thats me! ;) haha. Påtal om igår så åkte jag o pappa även o hämta min mor som var hos min moster så då stannade vi väl där i 45min eller något men det var trevligt! Efter blev det hem o sova för att vakna upp till denna nya dag!


Vinter landskap!




Nu har jag inget mer att säga! (:
// T.Johansson

lite bättre (:

Idag blev det jobbet då jag kände mig lite bättre och framför allt piggare i kroppen o huvudet.
Igår när jag låg hemma och var sjuk så plingade det på dörren och där stod min älskling så jag vart jätteöveraskad och väldigt glad! Vi låg väl mest i sängen och myste o bara hade det bra, båda två var helt döda haha men mysigt var det. Sen gjorde min pappa min favo mat, makaronilåda sen fick jag även en ros och godis hjärtan utav honom så det var en väldigt bra och härlig dag!

Nu sitter jag på jobbet har ganska ont i magen men hoppas det försvinner snart! Efter jobbet ska min far hämta mig så åker vi till citygross o handlar det sista inför min middag på lördag, tagga!! Imorgon efter jobbet så ska jag till min käre bror på middag så det ska bli väldigt trevligt. Men men nu tar vi en dag i taget och hoppas på att min hals o mage blir bättre nu!

Ps. tiden går såååå sakta :( ..
//T.Johansson


hemma från jobbet

Jag är sjuk, har ont i halsen, huvudet o öronen sen är jag helt slut i hela kroppen och fryser gör jag också.. Usch!
Jag har varit lite dålig under helgen men jag hoppas det bara är något som vänder nu efter dagens vila så man kan gå och jobba imorgon och fixa lite saker som jag har inplanerat denna vecka..
Alla <3 dag är det ju idag också, men jag lyckas alltid bli sjuk när det är något spec ända sen jag var liten har jag haft den bästa tajmingen på att bli sjuk på semester, SM i ringette, vänners kalas, min egna födelsedag osv.. Men men nu är en kärleks full dag så ska vara glad och bara ta de lugnt så man blir frisk så snart som möjligt! (:

Mycket kärlek till alla mina nära o kära, ni alla betyder otroligt mycket för mig! Skulle inte klara mig utan er, love <3




//T.Johansson

Sötare..

..får man leta efter!!




//T.Johansson

Fredag + Lördag

Usch jag är egentligen ganska trött nu fan var pigg förut men nu är jag helt slut. Kanske bror på att de varit mycket i veckan och igår blev det en härlig kväll som började hemma hos mira med krök o jättegod tårta sedan blev det lite uppdelningar för att vi alla skulle komma in på kroge fick vi åka i 2 olika gäng. Vi som drog i första gänget var väl dom ända som kom fram + Mira, Issa o Jessica som kom i en taxi något senare. Dom andra som bla var Simonsson hamnade på en hemma fest i Sumpan. Men vi var iaf på oxid det var nice men lite litet men det fick fungera iaf (: .. Vid halv 3 rörde vi oss hemåt men missa tuben så fick ta 3 tuben sen var det bara pang bom i sängen var helt död! Imorse vakande jag upp med ont i fötterna från gårkvällens skor men de börjar gå över nu men har galet ont i vänster öra tyvärr, hoppas inte jag blir sjuk!!

Idag har jag bostavligen ståt på alla 4a o städat toan o handfat sedan dammat och dammsugit hela mitt rum plus de tomma rummet o hallen så känner mig lite duktig haha. Tänkte försöka sola med Idiot men hon hör inte av sig så nu blir det nog lite hockey sedan hembakad pizza till middag :D!!





//T.Johansson

Tihi (:

Jag måste verkligen lära mig allt nu och visa att jag kan!! Jag är glad :D

//T.Johansson


snökaos var det ja

Det är ganska roligt att alla skriver på face att dom inte kan ta bussen till skolan eller inte kan ta sig fram till jobbet pga att tuben inte kom eller att bussarna inte går.. Men helt ärligt, egentligen så är ni alla som inte kan ta er till jobb/skola skit nöjda! Kom igen hade jag gått i skolan hade jag aldrig åkt till skolan idag även fast jag bara skulle åka tuben dit så är ju liksom värsta bra ursäkten till att slippa skolan. Visst om man jobbar förlorar man pengar på att inte kunna jobba idag men att vara hemma i detta väder på en fredag och kanske kunna förbereda inför helgen med lite städning och laga god middag osv, kom igen hur skönt tycker förmodligen inte många människor att  detta är!? Alltså visst klart många abolut inte upskattar vädret och behöver ta sig till jobb/skola men jag tror ändå vi människor tycker att det är lite skönt att få skylla på detta väder och bara vara hemma och plocka och fixa. Jag tycker nog visa resonerar lite roligt när dom skriver:
Fan bussen till skolan gick inte idag så jag fick stanna hemma.. Jaa men verkligen synd för dig! *NOT* haha..
Så till er som blev hemma idag, försök njuta iställett för det är ju inte erat fel!

Men sen till (oss) som gick upp imorse såg skit vädret och förstod hur mycket förseningar de skulle bli, jobbigt att ta sig fram osv men ändå krigade, galet duktigt!! Min kära vän Simonsson är ju brevbärare och du ska veta att jag tänker på dig idag! Men du verkar ha humöret uppe idag så det kommer att gå skit bra!! :D
Till alla människor som ska flyga, åka tåg någon stans osv tycker synd om er, hoppas att de inte blir allt för lång vänte tid.

Jag är verkligen helt slut idag mina ögon är döda o jag vill bara lägga mig och sova, idag är min 12de arbetsdag i rad så denna helg känner jag att jag är mycket värd och har ju lite saker som måste fixas också. Men ikväll blir det direkt hem efter jobbet ducsha, laga middag, fixa mig sedan party för Mira! (: 




//T.Johansson


tack för att du kan sy Felicia! :D <3

Igår efter jobbet kom min kära far o hämtade mig så åkte vi o handlade (ist för idag), vi köpte även schnitzel o pommes till middagen vilket var mycket gott. Efter ett tag kom Felicia hem från uppsala då svängde jag förbi henne för att hon syde upp min klänning den vart bra där fram men vi funderar på om den borde läggas ut lite mer ner till.. Tror nog det blir så för att få snyggast resultat. Sen fixase hon äntligen min roling stons t-shirt så  den ska börjas användas nu! Tack så super mycket för all hjälp Fille <3

Mina våfflor har inte blivit av ännu bara för att min far inte ville ha det så får väl försöka fixa de i helgen ändå på något sätt som bakis lunch på lördag kanske ;) haha. Imorse blev de lite cross, nu jobb och efter jobbet blir det apoteket sedan hem o käka middag. Imorgon blir det jobb sen är det äntligen helg åhh gud det känns så sjukt skönt!! Imorgon blir det föra hos Simonsson sedan till Mira för lite 20års party, nice! 


Puss hej =)
//T.Johansson 

Lite allmän skit

Allt och inget:
Har du ett par blåa string? - Nej
Vem var den senaste du pussade? - Daniel (:
Hur många killars telefon nummer har du inlagt i din mobil? - Haha, har inte räknat direkt 
Gillar du någon? - Yes I Do 
Vad gjorde du i natt? - Sov
Vad gör du innan du ska sova? - Hm, lyssnar på musik
Kan du prata med din mamma om allt? - Nja de skulle jag inte påstå
Hade du berättat för dina föräldrar om du vore gravid? - Jaa
Har du varit gravid? - Nej
Hade du blivit glad om din flickvän/pojkvän fria till dig? - Haha om det inte innebar giftemål så.. Fast om några år!
Choklad eller glass? - Choklad garanterat
Push up eller t-shirt bh? - Haha ehm räcker bra med "t-shirt" bh
String eller hipsters? - Hipsters
Stövlar eller gymnastikskor? - Stövlar
Kjol/klänning eller jeans? - Leggins!

Tio saker om ditt liv:
Har du någonsin varit kär? - Ja nu
Tror du på kärlek? - Ja
Varför tog ditt förhållande slut sist? - Har inte haft något riktigt seriöst innan
Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - Nepp
Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - Kan ha hänt
Har du någonsin blivit kär i din bästavän? - Nej, haha
Har du någonsin älskat någon utan att berätta det för honom/henne? - Nej
Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - Jag var det i början jaa (A)
Har du någon gång haft en hemlig beundrare? - Om jag visste skulle han väl inte vara hemlig?

Antingen eller:
Kärlek eller pengar? - Båda =)
Vin eller öl? - För tillfället vin tror jag
Dag eller natt? - Dag
One night stand eller förhållande? - Förhållande
Tv eller internet? - Internet
Pepsi eller cola? - Cola
Vild fest eller romantisk hemma kväll? - Singel= Vild fest. Förhållande= Hemma kväll
Telefonkontakt eller face to face?- Face to face

Har du någonsin:
Har du någonsin blivit upptäckt när du smitit ut? - Tror inte det haha
Har du någonsin velat ta livet av dig? - Nej, inte mer än att dränka mig ibland haha
Har du någonsin gjort något du ångrar? - Ohja!
Har du någonstin gjort slut? - När man var liten haha
Har du någonsin tagit slut på en hel tårta? - Inte ätit upp en tårta själv nej haha
Har du någonsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - Ja absolut
Har du någonsin gått på bio ensam? - Haha neej

Känslor:
Saknar du någon just nu? - Jaa
Är du glad? - Jadå (: 
Är du fundersam? - Jaa lite kanske 
Är du uttråkad? - Kanske lite, haha
Gillar du någon just nu? - Samma fråga som i början? Men jag gillar min familj, mina vänner och min pojkvän mfl.


//T.Johansson


1år o 5 månader

Jaa, som rubriken säger så har jag och Daniel varit tillsammans nu i 1år och 5månader! Tiden med dig har varit helt underbar, jag vill bara få mer o mer tid med dig och längtar hela tiden efter att få ligga i din famn igen och bara få känna mig bekväm och älskad. Du gör mig lycklig älskling! <3

Jag älskar dig!




//T.Johansson


hemsk bild, jo tack jag vet ;)!

Idag efter jobbet åkte jag förbi solna C men det vart inget där då jag inte riktigt orkade kolla på skor så jag gick väl in i 2 butiker o bara kolla sen åkte jag hem. Men får kanske försöka lite mer i helgen, kanske har mer lust då om inte annat. Jag hämtade även ut mina 2 klädes paket idag den från H&M var lite stor men tänkte om jag tvättar den sen använder ett spänne så kan det nog funger. Jag beställde ju även en söt klänning från Larudet eller vad dom nu heter och den klänningen gillade jag men den var något lång. Så då tänkte jag att Felicia kanske vill få något att göra innan jag åker till Thailand för vill ha den tills dess.. Men tänkte att hon kanske kan lägga upp den åt mig (skickade precis ett smörigt sms till henne så hoppas det funkar) ;) tihi. Men nu borde jag väl typ måla naglarna, tvätt håret och sova men får se hur det går med det..


Jag o Fillefjompan i vårt sjukaste partymove, hahahaha!!



//T.Johansson

Våfflor

Hade det typ inte varit galet gott med våfflor nu? Är galet sugen på det, åhh! Hmm kanske ska köpa det o lite sylt sen tvinga min far att göra det till middag ikväll/imorgon ;). 

Nu är jag på jobbet igen no shit, är så dåligt på att blogga hemifrån men det är bara för att jag tycker det är så tråkigt att sitta vid datan. Egentligen så är jag inte riktigt en data människa så jag tycker det räcker med dom timmarna jag sitter på jobbet framför denna burk. Snart fyller jag ju år också så nu har jag skickat ut lite inbjudningar till folk om att jag tänkte ha lite kalas i lokalen på mig gård. Det blir nog mycket trevligt! Men jag är så dålig på det här med vad jag önskar mig och inte.. Huvudsaken är att folk kommer och har roligt! (:

Mmm, så gott!!





//T.Johansson


nu var rasten slut

Jag är fan ganska dålig på att blogga på helger har jag märkt, men jag har mest umgåts med familjen, jobbat och varit med Felicia och igår kväll drog vi jag o idiot till solariumet för att jag tänkte vänja muin kropp innan jag drar till Thailand (bara 3 veckor kvar exakt idag). Jag fick ingen skillnad på färg tyvärr men tanken är ju att jag ska slippa bränna sönder mig iaf så vi får hoppas det funkar. En tråkig sak är att det är skit väder i thai så jag hoppas hoppas hoppas på sol kan den inte komma nu och stanna i typ 6 veckor så vi får sol när vi är där! Jag kommer bokstavligen gråta varje dag annars haha..

Jag fick även ett sms från HM idag att mitt paket har kommit, skönt! Sen beställde ju mamma en klänning till mig så hon fick sms om att den var på väg igår men den verkade inte riktigt ha kommit ännu men den är nog på god väg. Så nu får vi hålla tummarna att kläderna passar! Jag ska försöka hämta paketet från HM imorgon då dom stängt när jag slutar idag. 

Veckan är ganska planerad idag crosstrainer träning + jobb. Imorgon jobb, solna C för att kolla skor bla, fixa lite saker hemma. Onsdag jobb, Torsdag jobb, handla o helst träna. Fredag är det party för Mira som blir 20 barre :D.

De var allt för mig!  
//T.Johansson


fredag fredag fredag :D

äntligen bara några timmar kvar på jobbet eller 2 rättare sagt sedan får jag åka hem och käka lite kyckling raps med familjen sedan blir det kanske att träffa simonsson på en film o mys (beror på om hon drar på bio eller ej). Annars blir det nog att hitta på något med Felicia som kanske skulle träffa Tiffy men får se om jag kanske hakar isf. Så kvällen är ännu lite oplanerad men det blir hem och sova relativt tidigt då jag ska upp o jobba imorgon med Simonssonarna o Amanda. Vi ska dela ut kataloger i folks portar de kommer bli galet kul o ganska lätt förtjänta pengar!




Det var allt för mig för nuvarandet.
// T.Johansson

sådär ja

Jag vill bara att det ska bli som det brukar!


// T.Johansson


en lång natt

Shit vilken natt/kväll jag som bara skulle hem o chilla eller tänkte ta en promenad med Felicia oxå efter många om o men från mig som var lite pms barn :P haha.
Men efter jobbet ringde mina päron och kom o hämtade mig (då dom hade varit o kollat på en lägenhet i sumpan) så åkte vi o handla mat sen blev de hem laga middag o käka, sen skulle jag träffa felicia efter 8 var tanken.. Men det vart inte riktigt så.

Min bror ringde och hade skadat sig på takewandon där han hade svimmat och fått en rejäl pung spark så hela paketet hade svullnat upp. Jag o mamma går och hämtar bilen och åker in till träningslokalen och min bror mår skit dåligt men håller färgen som bara den. Men vi åker in till akuten för att se till så allt är som det ska, det var lite folk alltså inte så mycket men vi var inte dom ända där liksom men saker tar tid på ett sjukhus har jag lärt mig efter detta. Men jag tycker ändå att dom är trevlig och lugna så det var okej sen hade jag, Daniel och mamma väldigt trevligt i ett rum på akutan där vi satt o prata om allt möjligt och sjöng fint ;). Snacka om trötta..
 
Men nog om det chansar på att ni vill veta hur det gick för min bror?! Han/vi fick vänta o vänta o vänta sedan kom det en doktor som ja jag vet inte vad han gjorde men han bestämde att min bror skulle röntkas "stavning" o då fick vi vänta igen. Runt halv 2 på natten fick han åka in på röntgen där dom sedan avgjorde att en operation skulle bli av. Men innan allt blev avgjort var det såklart vänte tid och blodprov som skulle tas på Daniel men han var så duktig som inte klagade utan bara tog allt lugnt och höll humöret upp! <3 Vid tjugo över 3 var det klart att Daniel skulle opereras så då åkte jag o mamma hem eller först käkade vi en korv på statoil i solna sedan hem och sova.
Min bror mår helt okej idag trots omständigheterna men klart han har ont och så men ha verkar mest bara vilja få åka hem men det visar sig att han blir kvar till minst imorgon, tråkigt.. Men håll ut vi hälsar på ikväll med naturgodis haha!


Ps. tro det eller ej men jag kom upp och i tid till jobbet imorse, lite stolt!
// T.Johansson


hmm

En bra start var det iaf på morgonen då jag vaknade upp ganska pigg och ställde mig på crosstrainern o körde lite sedan en god frukost, på väg till jobbet i ett gott samtal och sedan kom jag till jobbet. Där dog det! Jag är verkligen sämst idag får hoppas det blir bra förändring snart plus att jag även fick mens verk nu :/.. Men det här ska inte förstöra min dag om 3 timmar slutar jag och det ska bli så skönt! Jag vet inte vad jag ska hitta på eller blir nog hem och käka och umgås lite med päronen.


Ha en bra dag!
//T.Johansson

Jippi

Idag tror jag det blir en bra dag! :D

//T.Johansson

RSS 2.0