Ledig!

Nu har min lediga helg börjat, känns underbart det ända som saknas är sol! Skulle verkligen vilja kunna sola lite! ;) Har hört att man inte kan få allt här i livet så jag nöjer mig med ledighet och en toppen helg haha.

Idag blir det sortra garderoben, shoppa och ikväll ska micke ha födelsedags fest så de blir nice. Imorgon hoppas jag på toppen bra väder för då drar jag o älsk till landet där resten av min familj är så man kan sola o grilla!! Söndagen är oplanerad men skulle vilja att vi uttnutjar Daniels present som han fick av mig, att vi ska åka i globen Sky View tror det är skitläskigt men ändå coolt (: ..


Våra drinkar i Thai innan jag välte bordet ;) haha!!
Hoppas ni får en toppen helg!!
//T.Johansson

Klädhängare! :)

Jag har tappat rösten under helgen men idag är den lite bättre men jag är mycket mer förkyld ist :(.
Men idag har jag städat mitt rum o plockat o fixat då de är min lediga dag men nu tänkte jag träffa Idiot men hon är så seg så blir nog så att jag o pappa åker till Täby ist för att köpa en klädhängare. Jaghar ju kastat data bordet men data stolen är kvar bara för att jag ska kunna lägga kläder någon stans men nu ryker den om jag köper en klädhängare som ska stå i rummet. Mycket eklare o tar mindre plats, de gillas! Sen blir de nog att hitta på något med idiot får se vad de blir, fattig som en räv är jag oxå haha.

Imorgon jobb, onsdag säljträning hela dagen, torsdag jobb o sen är jag LEDIG fre, lör o söndag!!! :D Shit det är första gången sen påsk så det känns underbart!! :D//T.Johansson

Vill bara åka iväg lite..

 

 

//T.Johansson


-

Dåtiden håller fast oss, framtiden oroar oss, därför mister vi nuet

//T.Johansson

:D

Jag är skit trött men jävligt lycklig o har haft en riktigt härlig, kul och händelserik helg! Sånt kallar jag glädje!
Heja Sverige, kom igen nu VM guld ska vi ha!! :D

Love
//T.Johansson

godantt

Jag ligger o kollar på Göta kanal o chillar lite vid datorn samtidigt men är ganska trött så blir att sova snart. Imorgon är det plugga, kista för o kolla bikini, träffa Ebru lite sedan blir de bio på kvällen då jag, Daniel, Micke, Emmz, Jonas och Niklas ska se på Fast & Furious 5 :D, Längtar som fan!! :D På lördag jobb sedan göra nya naglar eller träffa Simonsson eller på söndag efter jobbet så blir de naglar får se imorgon vad som bestämms ;).


Godnatt tröttmössa! (:
//T.Johansson

LOVEFinns här för er!
//T.Johansson

nytt inlägg

Vet inte vad jag ska säga eller vart jag ska börja.. Men jag lever iaf o allt rullar jag går utbildning just nu med jobbet i en månad det går väl sädär jag måste verkligen plugga men det går tyvärr inge vidare för mig :/ :p. Tung piercingen såg dom oxå så jag blev tvungen att ta ut den vilket är gjort o hålet har redan börjat växa igen :(.

Jag saknar Felicia enormt mycket! Kom hem snart snälla!! :D <3
Idag har det snöat känns helt sjukt men sånt händer tydligen i Maj oxå haha! Igår så bestämmde jag mig för att kasta mitt skrivbord utan att riktigt tänka men det är borta nu o Datan, bergsprängare o allt strå på golvet nu vet inte riktigt vad jag tänkte haha!

Nej nu måste jag plugga annars kan  det gå åt helvete!
//T.Johansson

RSS 2.0