Dagen horoskåp

Fiskarna (2011-10-31)
Njut av en lugn stund i vackra omgivningar i dag. En lärare kan också vara en inspirationskälla.

//T.Johansson

Deckad med andra ord.

Ligger i sängen efter en lång och skön dusch, Har haft en underbar helg samtidigt som den varit lite hektisk och stressig. Men det har varit roliga fester och kul människor bara jobb och tröttheten som börjar ta övet nu. Imorgon får jag nytt schema på jobbet, hoppas på att få vara ledig nästa helg. Jag har inte mycket att skriva mer än attt jag lever och mår bra egentligen!



//T.Johansson

bild på min tatuering

Nu har jag städat rummet, kört en tvätt, testat lite kläder så det som finns kvar på min TO DO list är beställa ett par byxor på H&M men jag fattar ju inte hur man gör sånt så jag får nog vänta tills jag kan få lite hjälp. Jag är 20år och kan inte beställa kläder på h&m då är det illa, men jag kan men jag fattar aldrig vart man ska skriva in rabatt raden (50% på valfritt plag just nu) och hur man betalar på en gång haha. Men när jag fått hjälp dom andra gångerna då kollar jag aldrig på utan låter bara någon anna göra vilket är dumt kankse haha.
Min lön denna månad va ju inte så storslagen på 1200kr så blir nog väldigt mycket av en fattig månad kan man säga! Men så går det är man är arbetslös en månad jag jobbade bara två dagar under hela september men det var skönt iaf, lite segt mot slutet iof men då fick jag ju jobb som tur var.
Imorgon är det jobb och kanske rissne gympa som gäller får se då jag blivit förkyld igen :(. Fredag är det jobb sedan 40års fest på kvällen, lördag jobb och inflyttningsfest på kvällen, söndag jobb och SOVA på kvällen! Så ser mina planer ut framöver.
Behöver egentligen göra nya naglar också då jag saknar två men mina tider och sheries (hon som gör mina naglar) våra tider passar aldrig ihop. Så får se om jag ska slita bort alla naglar nu eller inte gah, jag vet inte!


Här kommer två bilder på min tatuering :)




//T.Johansson

Exakt

 

//T.Johansson


söndag o helgen är slut :(

Nu har helgen gått och i fredags var jag ledig, då meckade jag o pappa med hans vita bil som vi fick igång vilket kändes riktigt bra då vi kanske kan börja använda den också. Sedan blev det lunch och sen körde jag ut till ekerö så kollade vi lite spännande saker sen åkte vi hem då jag skulle till Danile för att sedan åka vidare på Raw Comedy. Jag, Daniel, Micke och Ida åkte till stan och såg på Raw vilket var väldigt roligt, man garvade mycket! Efter det blev det en sväng till lejonet på en öl och sedan hemgång.
Somnade runt två och gick upp halv 8 för att ta mig till farsta o jobba, sjukt mycket att göra uder helgen så när klockan var halv 6 och jag låst o stängt så åkte jag hem. Tänkte typ kolla film o svulla men blev middag med päronen och sedan en sväng till sumpan där Simonsson var med lite folk, dom bowllad men vi var några som bara kollade på och var social sedan drog vi till mettan en sväng. Eftersom jag var så trött och skulle jobba så blev de en lugn kväll, jag, Patricia och Nikos åkte sedan hem eller blev först ett stopp på Max för lite käka sedan skjusade Nikos hem mig. Somnade vid 1 vilket var skönt och behövligt. Idag har jag både öppningen och stängningen igen men det gick bra fanns en del att göra men lite lugnar till och från idag :).

Blev dusch och käk när jag kom hem och sen lite tv, nu ska jag nog borsta tänderna och sova, eller ska nog ringa min älskling lite fort också :).

Imorgon är det jobb igen söm gäller men först på morgonen ska la familja Johansson gå och kolla på vilka tappeter och kakel vi ska välja tills när vi får stambyte.

Simonsson och jag 2009 <3


Sov gott!
//T.Johansson

bättre sent än aldrig..

Nu har de gått lite tid igen men jag hinner typ inte skriva när jag jobbar, det är min sjätte dag i rad men imorgon är jag ledig, lovley för är helt slut i benen!
I fredags fick jag lite flipp och tatuerade mig, kommer en bild någon dag hoppas jag haha. Blev en fin rosette på handleden, enkel, snygg o lite flickig precis som jag ville ha den.
På dagen så fikade jag med Simonsson vilket var väldigt mysigt, efter litet besök på systemet så blev de hem gång senare kom de lite folk till mig så förade vi och hade trevligt sen bar det av mot garbo där vi dansade hela natten och hade super kul, behövde verkligen de!
På lördag morgonen var de inte lika roligt att gå upp och jobba efter 3 timmars sömn men hade inget val, som tur var så jobbade jag med härliga Sandra så de gick bra! Slutade 16.00 så då åkte jag hem till Daniel där vi började kolla film och jag somnar och vaknar ett tag senar av att Daniels moster kommer in och säger att det är dax och dricka lite vodka, trevlig som jag är ställer jag upp haha. Det blev några timmar och några glas senare av mycket prat o trevligt sällskap så bestämde jag mig för att sova igen.
Söndagen blev jobb hela dagen sen åkte jag till Daniel igen då vi inte hann umgås så mycket dagen innan, men de var mys.
Jobbade långa dagar mån o tis och igår efter jobbet åkte jag till älskade Felicia och blev bjuden på en super god middag och massa snack, efter de fikade vi med fina tjejorna Blomman o Ebru sen blev de hem och sova.
Idag var jag pigg men efter lunch gick det utför då mitt humör sket sig och vi fick leverans på hur mycket jeans som helst och kunderna var inte dom roligaste men inte nog med det så var tunnelbanan helt sämst så hann inte träna heller och då blev jag skit lack. Men men nu tror jag humöret är bättre iaf haha.


Åhh, jag vill bara åhh.............!!!!
//T.Johasson

Happy today


Jag bara gillar re!

//T.Johansson

Dagen

Idag blev det jobb från 10-19,25 ganska lång dag känns det som, de blir segteftersom man jobbar i centrum går man aldrig ut o får lite luft så de känns ju lite i huvudet nu så imorgon ska jag försöka ta en anna väg så jag kommer ut lite på lunchen iaf. Kommer säkert glömma de.. haha. Shir vad mycket snygga kläder det finss på J&J alltså gah jag skulle vara kille alltså tihi. Nej då hade jag inte haft mina underbara vänner och min underbara pojkvän. Men men, nu är jag tjej o kan gå i alla andra butiker så är nöjd ;).

Nu har jag duschat och ska göra mig klar för sängen, hoppas alla haft en bra dag!

//T.Johansson

Fullt upp men ändå inget spec

Nu märks det att man börjat jobba igen då jag inte är så bra på att uppdatera. Öppnade själv för första gången i torsdags och jag var så nervös alltså shit men det gick bra sen jobbade jag på hela dagen och sen på fredagen har jag stägningen, usch det var nog ännu värre! Jag hatar verkligena att hantera kassan o alltsånt. Men överlevde tydligen det också haha. Efter jobbet blev det en sväng till Micke o kollade idol och sncaka skit sen hem till Daniel och sova, var ledig i helgen så det var super skönt har typ shoppat, ätit och gjort naglar haha. Nu ska jag hänga upp min tvätt, plocka lite och sova. Jobbar 10-19.25 imorgon så jag har stägningen, har typ det hela månaden tyvärr. Men de är bra att lära sig kassan kanske.


Nej nu måste jag hänga upp min tvätt!





//T.Johansson

Femte oktober

Jag önskar att det kunde vara lättare, tänk om man kunde trolla.



//T.Johansson

Det händer bara mig..

Som rubriken säger, jag fattar inte hur jag alltid kan bli drabbad!! När det verklign inte passar så ska jag alltid bli sjuk, samma sak när jag skulle till Thailand då blev jag sjuk 2 dagar innan vi åkte liksom, jippi *not*. Men denna gång ska jag inte åka utomlands men däremot så ska min kära vän Felicia fira sin 20års dag i dag då hon fyllde i onsdags. Så hon har planerat lite hemma krök o sedan vidare till Ambasadur och sen har jag faktiskt även skaffat mig ett jobb. Jaa så är det, jag gick för andra gången o prov jobbade på Jack & Jones i torsdags och då fick jag även jobbet, skit kul! Känns riktigt bra! Men vad händer torsdag kväll, jo jag blir sjuk och jag som skulle jobba fredag plus helgen. Fan alltså, de var inte poppulärt att börja med att vara sjuk. USCH!! Jag var hos läkaren igår o fick pencillin men tycker den bara hjälpt mot halsen men hopas på bihålerna snart också!
Alltså fan, jag är så arg samtidigt som jag inte orkar men det är så hemskt o typsikt!! Jag måste vara frisk på måndag så nu blir de cool lungt i 2 dagar!!

Grattis i efterskott min prinsessa! (finns inga bilder på bara dig ju)



//T.Johansson

RSS 2.0