Ojoj länge sen nu!

Orkar inte uppdatera om allt som hänt men julen var super mysig och bra har bara fått saker jag vill ha så det känns super bra! Min älskling gav mig jättefina saker också så jag är super duper nöjd!

I måndags var det jobb som gällde från 7 på morgonen då jag skulle göra om skylltfönstrerna och så skulle sandra o jag fixa ut all rea. Kan säga att den dagen alltså jag tror aldrig jag sett så mycket folk det var helt sjukt!! Alla grävde o krigade på rean men det var kul att se hur folk var haha! Efter det vid 6 åkte jag hem då blev de middag sedan en promenad med Felicia.

Tisdagen började jag 7 igen och bara vek o vak tills öppning klockan 10 sen var det samma visa igen hur mycket folk som helst o dom kriga! Men klockan 6 gick jag hem igen och käkade middag efter det blev det promenad med bästaste Simonsson o massa snacka super trevligt! Sen var det sängen som gälde var sjukt trött.

Igår började jag tio vilket var behövligt men det blev hård jobb igen på en gång men det är kul för det gör att dagarna går fort iaf! Vi stänger 7 men när klockan var halv 8 gick min sista kund så då räknade jag kassan och vek 2 bord sen var jag slut så åkte hem vid 8 tiden. Då blev de lite middag, tv och dusch sen sova.

Idag har jag sovit till kvart över tio, super skönt! Men har mest segat en del så nu ska jag duscha lite fort sen blir det träffa Fille och kanske Ebru också för lite shopping! :D






//T.Johansson

Snart är det jul!!

Snart snart snart är jag ledig i två dagar ska bara orka ta mig upp imorgon börjar 7 då igen i farsta!!

GODJUL ALLA!!!!! <3




//T.Johansson

ny bäddat

nu ligger jag i sängen nya sängkläder och duschad mätt efter min älskade korvstroganoff så jag känner mig riktigt nöjd finns lite saker som man gärna hade velat hinna göra också men de hinner man inte när man är hemma kvart över 8 varje dag, usch börjar tröttna på det. Har tröttnat ännu mer på all kaos på jobbet med alla saker man ska hinna med och få upp osv helt sjukt!
Jag vill köpa massa nya skor, kläder och aa en massa saker men har inga pengar och det är lön om galet lång tid! Även fast tiden går fort så ska man ha en helg som kommer kosta pengar men ska bli roligt iof! :D Får se om jag på fredag ska på Tiffys julmingel med Felicia och Märta men har stägning på jobbet så får se va man hinner. Lördagen skulle göra något på dagen som jag glömt nu men på kvällen ska vi fira Ebrus 20års dag! :D Blir middag hemma hos henne sedan blir det nog utgång får se om de blir stan som hon vill men Amanda och Mimmi fyller också år då och ska firas på garbo så skulle vilja dit också men får se hur de blir med allt. Sen på söndagen fyller min prins år så då blir det att fira honom lite! :)

Btw så blev kusin barnet sjuk över helge så vi hoppas hon frisknat till tills på onsdag för då ska vi göra ett nytt försök att fira henne.

//T.Johansson

Ett snabbt inlägg

Jag säfer bara äntligen lördag, är helt slut i benen, kropp och huvudet har jobbat 10 dagar i rad och det känns verkligen nu när man ska vara ledig imorgon men kropp är ju som den är så jag kommer säkert börja känna mig dålig imorgon men det får jag inte för har verkligen inte tid med det! Neej nu är vår bästa månad då gäller det att jobba på som bara den och det är roligt också för man träffar så sjukt mycket folkt :D. I torsdags efter jobbet blev det snabbt till stan och köpa kläder till julbordet för att sen åka hem duscha, sminka sig osv sen vsr klockan jättemycket och jag fick springa iväg då Sandra och jag hade bestämmt att ta ett glas innan. Men de blev toppen bra vi hann tyllo med 2st tihi, mycket mysigt! efter det drog vi till sturekompaniet med alla andrs från J&J och käkade julbord och dansade väldigt roligt!

Imorgon har kusin Olivia kalas så ska dit men ta det väldigt lungt på dagen! :)
//T.Johansson

.



jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din! <3
//T.Johansson

Grattis till min underbara mamma! <3

Grattis på födelsedagen i eftrskott till min underbara mor som fyllde år igår!
Lägger in en bild på dig som bara säger så mycket den gör en glad, varm och galet taggad!! Detta är en bild från mammas 50års fest tycker den äger! ;D



//T.Johansson

22.22


De blir aldrig som man tänkt sig!
//T.Johansson

Första December

Igår blev de jobb där jag, Sandra och vår praktikant Jenny mest fluma runt samtidigt som jag såg till att vi gjorde lite saker som verkligen behödes fixas. Efter jobbet kom iväg vid kavart över 6 så åkte jag hem till min kära bror på middag där vi åt pasta med kyckling i sås, super gott! Vi pratade en massa skit o fixade även mamma & pappas julklapp skönt att ha det gjort. Vi halv 10 ringde Majen och mådde sådär så då åkte jag in till stan och bara umgicks med henne hela natten, kom hem halv 3 inatt så var lite trött men det var det så värt. Majen jag finns alltid här för dig och ska verkligen visa det <3!

Imorse eller vid halv tolv vaknar jag av att dessa bygg gubbar på gården som börjar borra i huset så då var det bara att gå upp men det var nog lika bra haha. Jag o pappa bestämde oss för att åka till Ikea där blev det lunch och lite julklapps handling, toppen! :D. Efter det släppte pappa mig i Solna där jag träffade Felicia och vi gick lite i centrum sen blev det fika. Och btw, det är farligt att jobba i centrum alltså vet ni hur mycket jag shoppat, har inget känns de som men ändå handlat massa! Så nu består mitt rum av påsar, kläder och dammråttor så ska försöka städa lite nu tihi.

Imrgon blir det jobb till stägning, sen får jag se om jag ska träffa Majen lite och lördagen består av jobb sen blir de träffa pojkvän och på söndag blir de jobb sedan hem o fira min mor som fyller år!


Jag o min fina Majen på studenten precis innan flaket <3

 

//T.Johansson


RSS 2.0