Sämst på att blogga, svar jaa!

Jag har verkligen inte haft tid att blogga men det är tyvärr inte för att jag gör massa roliga saker utan jag jobbar typ dygnet runt känns det som men varje dag o  timmars pass :/. Det är så att vi renoverar butiker just nu och har precis gjort klart Kista butiken och då jobbar man som fan för att få igång butiken, upp med varor, larma, packa, sätta upp hyllor, merca, städa, allt från bygg till fjoliri men vi har oftast jävligt kul! Ibland får jag väl ryck o skroker lite medans vissa får sina ryck men vi börjar känna av varandra nu när det är dax med paus, godis eller mat haha. För nu har vi gått över och börjat om från början men Täby butiken men det är inte mcket kvar imorgon sen på torsdag är det ny öppning av butik sen fredag ska vi bygga upp gallerian. Kommer bara vara med en dag på gallerian då jag åker till Thailand på lördag :D:D:D:D:D:D:D! Shit nu måste jag packa sen sova börjar 7 imorgon plus att jag faktiskt fyller år imorgon men lär ju jobba till mitt i natten men hoppas på att sluta 19.00 iaf :)

Ha det så bra lär inte höras förens efter Thailand! :)
Puss

//T.Johansson

Våfflor!!

Såg precis en bild på en voffla och kände, shit vad gott!! Men men, nu har det varit helg och ja har jobbat, firat Mira som fyllde år, varit med Daniel både på loppis och på bio, super mys! Vi såg en gång i phuket den var härlig! Blev även middag med familjen nu på kvällen så det var kul att träffa bror min men tror vi båda var lite trötta haha. En nagel jävel har jag tappat oxå så måste se om jag och Sheri har tid någon gång så jag kan få nya snygga naglar.. Nu har jag massa jobb dagar framför mig typ 14 dagar i rad men det ska bli kul! :D

Har inte så mycket att säga men hoppas på att hinna en del i veckan men det beror väl på hur mycket man jobbar I gues..  :)


En bild på mig från Thailand, lite bränd i ansiktet kanske haha!



Neej har inget att säga nu blir det tv mys :)
//T.Johansson


Lite allmänt ;)

Igår blev det simmning med Ebru sedan lite chill i simmhallen efter det gick jag hem och åt lunch fastnade framför OC som gick på tv efter det blev det lite tele med Simonsson. Sen gick jag o mamma på rissne gympan vilket var skönt o behövligt, pappa hämtade oss så blev det middag och lite tv mys. Läste lite i SOLO innan jag somna ganska skönt sätt att varva ner på faktiskt.

Imorse kom det en kille som skule fixa våra kylskåp som är helt nytt men lutar riktigt äckligt och det visade sig vara fel på filtret så han bytte det och nu har iaf 70% av luktn försvunnit så hoppas det andra också försvinner :). Jag ä ganska slut och tänkte bara chilla nu fram tills jag ska träffa Fille och sen efter det blir de duscha o fix för sedan ska jag hälsa på mina favoriter familjen Ericksätter! :D

Imorgon ska jag och Ebru simma igen sen på kvällen är det jobba i bromma som gäller ska inventera butiken, men det är iaf bättre än inget.

Neeej nu ska jag försöka kolla lite vad det finns för bikinis som man kan köpa då min favorit överdel har fuckat så jag behöver en ny!!



Söt bild!




//T.Johansson

Du gör mig stark!

 

<3<3<3

 

//T.Johansson


:(


Det gör så ont i magen..



//T.Johansson

Torsdag

Idag har jag sovit länge, varit ut på en promenad runt råsta sjön, träffat Ebru som jag åkte till kista med där vi shoppade lite för min del blev det ett par EasyTone skor som jag ska försöka börja använda på jobbet bland annat, ett par leggins, en vit ganska snygg stickat tröja och en svart kavaj så nu 1600kr fattigare men det får godkännas då det ändå är saker jag behövde. Efter en trevlig tripp i kista och Ebru köpte också en kavaj men den var beige o skit snygg så åkte hon o hämta sin lillebror och jag åkte till Simonsson :). Vi tog bussen till sumpan där vi gick och fika och hade lika trevligt som vanligt!
Kom sedan hem vi tjugo över 6 då säger min mor nu går vi på rissne gympan så blev att byta om och dra dit, mycket skönt nu efteråt!

Ska snart göra mig klar för sängen och sedan sova för imorgon blir det jobb igen, äntligen! Ska till Liljeholmen 13-20.15 så blir jobba sent men de är lugnt :).

Dålig bild hittade den på nätet men det var dom jag köpte:




Ha en toppen fredag alla!
//T.Johansson

:)

 

//T.Johansson


-



Helt sjukt är vad det är, för att beskriva det med lätta ord.

//T.Johansson

RSS 2.0